מה לעשות?

מה לעשות?

אני בת 14ולא מזמן גיליתי שיש לי בעיות ריכוז והציעו לאמא שלי שאני הקח כדורים, אמא שלי לקחה אותם ואחרי זה קראה את כל התופעות שיכולות להיות בגלל הכדור והיא לא מרשה לי לקחת אותם זה משגע אותי כי במבחנים אני עושה כאלה שגיעות מפגרות במיוחד במתימטיקה. ואני עולה בשנה הבא לתיכון ואני רוצה ללכת לתיכון טוב, ואמא שלי אמרה לי " הכי טוב שתתמודדי עם זה לבד". מה לעשות?

zivadina

New member
הדרכה לאמא

שלום m a r i h u a n a וברוכה הבאה אלינו. כל הכבוד על האחריות שלך לגורלך. לדעתי, את יותר מבוגרת מאמא שלך, שבעצם זרקה עלייך את הבעייה בלי להציע פתרונות. היות שאת נחשבת קטינה, את תלויה באמך, ולכן את זקוקה לאישור שלה כדי לקבל טיפול בהפרעת הקשב שלך. אני מציעה לך לספר לאמך שילד שלא מטפל בהפרעת הקשב שלו צובר הרבה כשלונות ונהפך למתוסכל מאוד, וכך הוא פונה גם לסמים ולהתנהגויות פרועות (הכל כתוב במחקרים). בנוסף, אני שולחת לך קישורים מן הספרייה שלנו, שתוכלי להדפיס על דף ולתת לאימך לקרוא. תבחרי את אלה שיותר ישפיעו עליה, לדעתך. אני מציעה לך שתלמדי מנערה צעירה בפורום שלנו, שעשתה שיחה ליועצת, ואחר כך היועצת הזמינה את האמא וסיפרה לה על הצורך לטפל בהפרעת הקשב של הנערה. כך יצא שההמלצה יצאה מן היועצת ולא מן הנערה. אני מקווה שתבואי לספר לנו איך את מתקדמת. בהצלחה!

להעזר בחברות

לדעתי דרך חברות או בני משפחה שלהם ילדים עם בעיות קשב וריכוז יהי יותר קל לשכנע את אימך ,השאלה אם יש כאלו אנשים שיכולים להשפיע כי אני חושבת שאין כמו נסיון או דוגמאות של אחרים במיוחד אם הם קרובים אליך. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה