מה לעשות

collie

New member
מה לעשות

היי אני עובדת בתוך מתכנתת שנה וחצי בחברה. המקום לא משהו. בונים אתרים בשפה vb.net. אין תנאים והמנכ"ל ....עדיף שלא יפתח פה עליו
מצאתי עבודה בחברה גדולה ומוכרת תוך מתכנתת vb.net . נראה חברה רצינית מאד. עכשיו שהמנכ"ל שמע שאני עוזבת הוא פתאם בא ומציע לי סכום של 7.500 ברוטו לא כולל נסיעות-אני גרה 5 דקות מי העבודה ברכב ו15 דקות הליכה. אולי הוא יתן לי 400 שקל נוסף לנסעיות ובגלל שאני גרה כל כך קרוב אני מוציא רק 100 שקל על נסיעות. כל זה יהיה בינואר. גם פה כפי שזה נראה ולפי מה שהבוס שלי אמר יהיה לי עבודה לזמן ארוך מאד. המקום החדש בתל אביב שזה יכול לקחת לי הרבה דלק משלמים כולל נסיעות 8.250 ברוטו והבנתי שזה רק להתחלה. שם נראה מקום מכובד ורציני עם פרויקטים מורכבים-לא בניית אתרים. גם יש שם תנאים כמו בטוח מנהלים. הנחות להצגות לסופר. שם גם לא מכירים אותי ואני יהיה צריכה להוכיח את עצמי וכמובן אם לא יהיו מרוצים אז הפטרו אותי. האמת הדילמה היחידה שיש לי כרגע זה שאיפה שאני עכשיו יש לי מקום עבודה קבוע שזה מאד חשוב ובמקום החדש אז הם לא מכירים אותי. מה הייתם עושים? תודה

collie

New member
טעות- עכשיו אני יקבל את המשכורת

הגבוהה-7.5 ולא בינואר

® רן

New member
לא הבנתי

המקום החדש עדיף מהבחינות הבאות: 1. יותר מאתגר מקצועית 2. משלם משכורת יותר טובה 3. מקום "מכובד ורציני" המקום הישן עדיף כי: 1. קרוב לבית. 2. תצטרכי להוכיח את עצמך. אלא אם כן (1) הוא שיקול קריטי אין לי ספק שעדיף לך לעבור. כל ההתחלות קשות אבל אם לא תנסי לא תדעי, והסיכוי להתפתח וללמוד שווה את הסיכון.

collie

New member
נראה לי שעדיף להתקדם. אני עוזבת

תגידו 8.250 ברוטו כולל נסיעות להתחלה נחשב בסדר או קצת מדי למתכנת vb.net עם שנה וקצת ניסיון? זה משרה מלאה.

למעלה