מה לעשות?

מה לעשות?

בטח אתם לא זוכרים אותי.... אבל אני מתכננת לעשות קעקוע קטן כבר מלאא זמן.... משהו שקשור לקיץ (כי זה מה שמאפיין אותי......) בקיצור עד שהמצאתי משהו ( התמונה הימנית) המקעקעים אמרו לי שהגודל שאני רוצה לעשות את זה - קטן מידי (אני לא רוצה גדול ואז הדולפין שבשמש קטן מידי ואי אפשר.....) אז מצאתי את התמונה השנייה (השמאלית) רק שאני רוצה את השמש שאני ציירתי.. לא רק עיגול.... (אבל זהתמונה הזאת פחות יפה ממה שאני בחרתי)...
בקיצור אני מתוסבכת כבר... יש לכם לתת לי דוגמאות ורעיונות לציורים בתוך השמש שאני רוצה? דברים קטנים ופשוטים, שיכולים להיות קטנים. (עדיף דברים הקשורים לקיץ..) מקווה שתעזרו לי.. אילת.

דרך אגב

התמונה הזאת שציירתי- זה סתם דוגמא של הרעיון שלי. אם אני יעשה זה יהיה יותר מדוייק.. אני ייתן למישהו אחר לצייר את זה כמו שצריך...

BloodyRose

New member
למה שלא...

תפני לאדם בעל כישרון ציור, או ישר למקעקע, ותבנו ביחד את הציור שאת רוצה? תראי לו את התמונות הללו, תסבירי לו בדיוק מה את רוצה שיהיה בקעקוע, וצעד אחר צעד תתכננו אותו. עדיף לעשות זאת ישר עם מקעקע, כי הוא ידע יותר טוב עד איזה גודל אפשר להגיע, בעוד שאדם אחר לא יקח זאת בחשבון כשהוא יצייר. אם את בטוחה שאת רוצה דולפין בתוך השמש, ולא שום דבר אחר, אין שום סיבה שתתפשרי ותבחרי ציור אחר שמסמל קיץ. תשבי עם מקעקע, תסבירי לו את המצב, תגידי לו מה את רוצה, וביחד תבנו את הקעקוע המושלם עבורך..

נכון ../images/Emo13.gif

זה הדבר הכי טוב לעשות... אבל בכל זאת..... גם אתם פה בפורם מבינים בקעקועים ויצירתיים..... אז אם יש רעיונות אני ישמח לשמוע. כי אני לא ב-100 % סגורה על הקטע של הדולפין, אם יש עוד רעיונות לדברים אני ישמח! זה יוכל לעזור לי.. וגם אם במקרה נתקלתם בתמונה של שמש וירח מחוברים (בלי עיניים ופה וכל זה....) אז תגידו איפה, כי זה גם אחד האופציות שלי.... תודה לכם

bluebat

New member
אם את רוצה

אז אני יכולה לעצב לך משהו יפה יש לי נסיון בדברים האלו... רק תגידי לי איפה את גרה...

וואי תודה

על ההצעה.... אבל לא צריך להגזים.... לבוא...ולעצב לי ציור.... יותר מידי השקעה.. יש למישהו רעיונות לציורים קטנים פשוטים.... ?

bluebat

New member
תשמעי

אני רגילה לעצב להרבה אנשים ובמיוחד לחברות שלי ולהשקיע ואני התכוונתי לשלוח לך את זה ...

bluebat

New member
איילת:

סתם ככה זה התחיל מזה שחברה שלי אמרה לי שהיא חייבת לעשות קעקוע מקורי והיא תיארה לי איך היא רוצה אותו וציירתי לה .היא מזה נדלקה עליו ואמרה לי שבדיוק ככה היא רוצה וחשבה ומאז אני מציירת להרבה אנשים..במיוחד שקרובים אליי.עוד חודש חברה שלי נוסעת לעשות קעקוע שציירתי לה לפני שבוע.

מגניב...

מה ציירת להם? ציירת משהו גם בסגנון שאני רוצה? אם יש לך רעיון איך לשלב את השמש עם עוד משהו של קיץ... או דולפין... אני ישמח לדעת.... או לראות. תודה!

bluebat

New member
בכיף

סבבה אני יכולה לנסות...עוד כמה ימים אני ישלח לך את זה לאתר בהודעה פרטית

blink me1

New member
ציירת במיקרה איזה פרפר או משו

מעניין בסגנון...יעני פיה או דברים כאלו..???..חחח אנלא רוצה שתציירי במיוחד בשבילי או משו אבל אם יש לך איזה ציור קיים אני באמת אשמח ליראות!!...

bluebat

New member
תשמעי

אני יצייר לך בכיף ואני ישלח לך את זה רק תגידי לי עם זה לא לחוץ לך כי אני בתקופה של מבחנים ויש לי קצת עומס. אז תיהיה איתי בקשר

למעלה