מה לעשות...

מה לעשות...

יש לי בעיה ... לפני כמה זמן החברה הכי טובה שלי היה לה חבר והם נפרדו עכשיו אני מאוהבת באקס שלה.... אבל אין לי מושג אם היא עידן אוהבת אותו וגם אין לי אומץ להגיד לו את זה!!!

ODana

New member
אנ הייתי../images/Emo23.gif

1. מבררת איתה למה הם נפרדו
2. מבררת עם עצמי - כמה אני באמת מאוהבת בו
צ'מעי - אם זאת אהבה אמיתית, אז סורי - אין ברירה, את חייבת ללכת על זה. הם ממילא לא ביחד, ויכול להיות שזאת אהבת חייך. אבל - תיזהרי לא לצאת מאנייקית על פארש
. בגלל זה אני אומרת, תבדקי עם עצמך אם "דלוקה" "מאותגרת" או "מאוהבת"... תעדכני, הא?

ODana

New member
יש עדכונים מהשטח?

מאוהבת
, מה נהיה איתכם? יש חדשש?

פיהוקקקקקקק... ../images/Emo1.gif

ועוד אחד. לא נמאס לכן מהשטויות המתבכיינות האלה? "אויש, הוא עזב אותי", "אויש, הוא לא רוצה אותי", "אויש, אני נטושה כמו בבון מצורע"... במקום להתבכיין, תתחילו להתרגל ה
רוצה
מי שלא נותן

i l i

New member
ענת יא פרה מטומטמת!!!

אפחד לא בוכה וגם אם כן לפחות היינו עם מישהו שיוכל לעזוב אותנו.. את אפילו לזה לא הגעת למצב שמישהו יעזוב אותך.. אפחד מלכתחילה לא יתקרב אליך...!!!! חוצמזה עם כל כך משעמם לך להיות פה וגם ככה את לא רצויה ואת סחטנית מסריחה אז אולי לכי מפה... כאילו רמזנו לך אבל יקירתי את ממש לא רצוייה פה...

i l i

New member
לפי דעתי..

תשאלי אותה מה היא מרגישה.. היא אוהבת אותו עוד.. רדי מזה אל תסתכני.. היא לא.. לכי אליו דברי איתו.. תתחילי ברמזים.. אני בעד ללמוד איתו.. זה תמיד עובד.. מניסיון
אם אתם לא באותו גיל.. תתקרבי אליו דברי איתו בהפסקות.. וכשאת איתו תנסי לגנוב את הצגה לדבר ושישימו לב אליך.. לא להיות בשקט כמו בלתי נראית.. סבה?!

למעלה