מה לעשות??

שמואל20

New member
מה לעשות??

אני לאחר מערכת יחסים אדוקה וריגשית ביותר,בה נאמרו ונעשו דברים שחיברו אותי ואת חברתי לשעבר לעד (נולדתי מחדש איתה,למדתי לאהוב,נקשרנו אחד בשני). עברו חמשה חודשים מהפרידה, ``בערך`` התגברתי (פרידה הדדית),אך אני לא מצליח להיכנס למערכת יחסים חדשה. היו ניסיונות,אך לשוא, אני מוצא את עצמי בורח ברגע ה-1 לסממן של אינטימיות. ממציא תירוץ עלוב ופשוט מסתלק.. אני לא מצליח ל``התחיל מחדש``..אין לי את הכח הפנימי.. אני מפחד ואין לי מושג ממה,ולמה?!...אני לא רוצה להישאר לבד..:( ידעתי תמיד להעריך את מידת (כמות) האהבה שלי לקרוב/ה אליי.. אני יודע להעניק אהבה בשפע ואני שואב מזה אנרגיה להמשיך ולהתמיד..ופתאום אני מוצא את עצמי בלי יכולת לאהוב,להתקרב,..אני מרגיש כל כך מבוזבז,חסר-תועלת.... כל כך חלש. איך אני אמור לצאת מזה? שמואל.

שמואל

תגידו? מה יהיה ? אני רואה את עצמי לפני שנים עם כל האהבות האלה. תשמע משהו, גם אני, בגילי 36 עברתי המון אהבות, משנה לשנה וכגרושה אני מפתחת עצמאות וכאילו לא רוצה בכלל אהבה, אבל מכיון שאני לא רוצה, ההצעות באות בכמויות. וזה אומר, שכאשר תרפה זה יבוא לך, כאשר אתה נעול ללכת ולמצוא את האהבה אתה עלול לפספס אותה. להיות לבד זה גם לא מזיק, תרגע, תרפה תהיה כייפי כזה וזורם ותראה שזה יבוא. גם לי הרבה פעמים היה צורך בבן זוג, וכאשר היה מגיע, לא הייתי מצליחה לאהוב אותו והייתי חותכת. ואז הבנתי שאני לא מוכנה, יש את הקטע של לרצות אבל מה לעשות כשלא מוכנים?

שמואל20

New member
יונית..

בתגובה להודעתך: אני ממש לא נעול למצוא אהבה.. האפטיות מתדפקת על דלתי בכל פגישה (כולל הפגישה הנוראית שהיום הייתה לי). אני כל יום יוצא ומבלה..משתכר בטירוף ועושה כייף חיים.. ואני מאמין במשפט ``האבסורד חוגג`` בד``כ מתי שלא מחפשים אהבה, היא מתגלה מול העיניים.. במהלך ה-5 חודשים הללו יצאתי ופגשתי המון... ואני לא נתתי לאף אחת להתקרב וכו`.. אני יודע שאני לא מוכן לקשר, אבל אני לא מבין למה.. אני מפחד מהאפטיות שאני מגלה..

שמואל זו גם האפטיות שלי

גם לי באות אהבות וגם כשהן אינן אני אפטית עד שמגיע הרגע וזהו זה אז הכל מתחיל להתעורר ואני כבר לא... אז אולי זה כל הענין צריך שתהיה אהבה אמיתית כדי שנהיה יותר .... ולא אפטיים ורדודים יונית

שמואל20

New member
``תודה`` על המחמאה..

``תודה`` זאת מילה בעלת משמעויות רבות (ראה מונח ``רדוד``). כאשר ציינתי ``יצאתי עם הרבה נשים...``,אין זה אומר שאני ``רדוד``... את בכלל לא מכירה אותי! שמואל (מקווה שלא הבנתי אותך נכון).

rin9

New member
לשמואל

עוברים דקה אחרי דקה, שעה אחרי שעה, יום אחרי יום, ותראה איך דברים מסתדרים, כי פשוט אין ברירה.

שמואל, חשוב לי להבהיר

שלא הבנת אותי נכון ממש לא תיארתי אותך אלא את עצמי אולי עדיף לפעמים שלא אגיב במקום להטעות אנשים אז מתנצלת אם לא הבנת נכון יונית

שמואל20

New member
שמואל:

ליונית המתוקה:אולי אני לא מכיר אותך אישית,אך הספקתי בחודש האחרון להכיר ב``יונית`` כדמות רומנטית ועדינה (דרך הודעותייך). לא נגרם נזק.. הכל טוב! הרגשתי הכללית ממש מרקיעת שחקים.. שמואל.

למעלה