מה לעשות???

• פותח הנושא lula
  • פורסם בתאריך
מכל הסוגים והמינים - ותני הסתכלות -

על הגולדן המקסים שמצולם ..... ילד שהולך על ארבע ........מחייך ומקשקש בזנב (מצולם בתחילה התמונות של הכלבים). הילד הנ"ל כבר אצלי 16 וחצי שנים ויש לו חיים מאושרים. אני בן 36 ומאז שאני זוכר את עצמי אני עם ההולכים על ארבע.

GAUDI2

New member
אתה בן 36 ועם ניסיון בכלבים

(כמובן לפי דבריך) ועדיין לא הצלחת להבין את ה א ב של עולם הכלבנות? לדעת ללכת לתערוכות או למסחר כלב או שתיים זה לא אומר כלום , אתה מפגין בורות איומה במיוחד בגלל שאתה זורק מילה או שתיים שמראות ידע מסויים. כמה נתונים שאתה צריך להבין כעת לפני שתגיע לגיל 63 כלבים נטושים הם כלבים סובלים , כלבים נטושים מגיעים ברובם הגדול מבתים של אנשים שנטשו אותם , אנשים אלו קיבלו או קנו אותם מאנשים שלא עיקרו את הכלבה שלהם! אתה חושב שמי שמשלם 450 דולר בשביל כלב לא יזרוק אותו? אתה חי בעולם דימיוני אנשים זורקים ומוסרים כלבים שעולים פי 5 מהכלב שלך וכסף זה עניין סוביקטיבי - מי שייש לו כסף לקנות כלב בהרבה כסף לרוב אין לו בעיה של כסף ו 400 או 1000 דולר לא משחקים אצלו תפקיד כל כך משמעותי בחיים. וטרינרים הם אנשים ככל האנשים ויש טובים כמו שייש רעים , אם לך יש קשרים אם אנשים מומחים בתחום הכלבנות אז אתה יכול לבחור לא ללכת לוטרינר אבל אם אתה אדם רגיל שאין לו קשרים עם מומחים עולמיים שאינם וטרינרים אז כדי מאוד שתלך ולוטרינר. יש לך כלב בין 16 ורשמת שהיו לך הרבה כלבים נוספים אז אם אתה לא מגדל אז היכן כל אותם כלבים , בהנחה שכלב בממוצע חי 10 שנים ולגדל כלב 8 חודשים לא גורם להבנה רבה בגזע או בטיפול בכלבים , אז או שבגלל אי ההליכה לוטרינרים הכלבים שלך מתו בגיל מאוד צעיר או שזרקת\מסרת המון כלבים או שהניסיון שלך הוא מביקור בכלביות של אחרים (אולי הייתי שנתיים גם כלבן בצבא) בקיצור אתה לא משאיר רושם של אדם רציני אשר מבין על מה הוא מדבר.

lula

New member
ממש תודה.....

לכל הדאגנים הנחמדים.... הכלבה בסדר גמור לא התגלתה שום בעיה בהמלטה.... ושוב אינני מעוניינת לעקר איש איש בדעותיו..... ולכל אלה שחושבים שאין לי זכות לגדל כלב.... אז סתם לידיעה הכלבה הזאת 9 שנים אצלי... מטופחת, מטופלת היטב, כמו עוד ילד בבית...... אז את ההערות שלכם אתם יכולים לשמור לעצמכם.........

למעלה