מה לעשות?

הברוז

New member
מה לעשות?

אני לא יודע מה לעשות. אני בחור בישן ולא יודע איך לנסות לומר למשהי מה שאני מרגיש כלפיה

just smile

New member
אין ברירה...

אין הרבה אפשרויות, אתה פשוט חייב להתגבר על הפחד, לאזור אומץ, ופשוט לומר לה.. תחשוב על זה ככה: אם לא תגיד לה - לא תהיו יחד, אם כן תגיד לה -יש סיכוי שכן תהיו ביחד, ככה שבכל מקרה עדיף שתגיד לה..
מה טיב הקשר ביניכם? אם תפרט יותר אולי אני אוכל לחשוב על רעיון בשבילך איך לומר לה את זה..

הברוז

New member
אומץ

זה ממש לא פשוט צריך לזה הרבה אומץ. השאלה איך ניגשים לומר את זה ומתי. זה גם שאני לא מכיר אותה לפני. רק פגשתי אותה בצבא וכל יום

תתגבר על הביישנות!

אני ידועת שזה קשה.... גם אני ביישנית לא קטנה.... אבל אם אתה מרגיש כלפיה משהו והיא חשובה לך, אז תלך על זה.... אחרת אם לא תגיד אז תפספס.... מקסימום היא תגיד לך לא, ונכון שזה כואב... אבל עדיף לדעת את האמת מאשר סתם לאהוב מבלי להגיד.... תאמין לי שבפעם הראשונה להתוודות זה קשה אבל הפעם השנייה תהיה קלה יותר. ולך תדע אולי זה שתגיד שאתה מרגיש כלפיה משהו ישתלם לך בסוף! שיהיה בהצלחה!

הברוז

New member
אומץ

זה ממש לא פשוט צריך לזה הרבה אומץ. השאלה איך ניגשים לומר את זה ומתי

תלוי מה הקשר שלך איתה

בן כמה אתה? תספר לי גם מה הקשר בינכם... אתם ידידים? לומדים ביחד? ככה אני אוכל לכוון אותך יהיה בסדר!

הברוז

New member
מה הסיפור

אני חייל דתי בבסיס איתי יש בחורה דתיה. יצא לנו לדבר לא הרבה אלא קצת וגם זה על ההעבודה .ואני מת מבושה

היא לא תאכל אותך!

תראה יש לך כמה אפשרויות: 1. תנסה להשיג את הטלפון שלה ממישהו ששניכם מכירים 2. אם אתם מדברים לפעמים אז תגיד לה משהו כמו שממש נחמד לך לדבר איתה אז למה שלא תיפגשו מתישהוא.... 3. תנסה להעביר נושא שיחה אל תדברו רק על העבודה. תנסה למשוך אותה, לעניין אותה ואז תראה לאן זה מתפתח.... אתה חייייייב להתגבר על הביישנות. גם אני ביישנית.... זו מכה... אבל אין הביישן למד! ומי שמתבייש מתייבש! שיהיה לך המוווווווווון בהצלחה! תעדכן! זה לא כזה סיפור! ועוד משהו-תאמין בעצמך!

SpiNcREaM

New member
אממממ.... YO ברווז התכוונת להצליח*

נו ב'מת, ת'לא חייב לגשת אליה.. תכתוב לה מכתב..... או פתק קטן או שיר.... אם אתה לא מסוגל לעמוד מולה.. תכתוב לה שאתה ביישן ותנסה להתבטא דרך נייר....... לפי התגובה שלה תדע מה לעשות.... חפיף, בהצלחההההה
לילו​

Blondgirl

New member
גם לי היה מהו כזה...

לא ידעתי איך להגיד לבנים איך אני מרגישה... אבל אתה צריך להיות בסביבה לא ביישנית כי שנה שעברה עברתי דירה, והגעתי לכיתה מזה לא ביישנית... (לפני זה הם פחדו להגיד הי!!!) והושפעתי... ואם יש לך חברים טובים שגם ביישנים נסה לא להתבייש כי תאמין לי בעלם שבחוץ ביישנים לא יכולים לשרוד... ואולי תשפיע גם עליהם... תאמין לי זה יעזור לך.......

למעלה