מה לעשות ?

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
מה לעשות ?

(נכון שהנושא מסביר לכם המון על תוכן ההודעה ?) טוב תראו N0 חשב החליט והתלבטת ואתמול ברגע של התמסטלות רצינית במוח הוא החליט להזמין את ילדת המתמטיקה לצאת איתו. עכשיו השעה היתה בערך 1 בלילה ובגלל שN0 לא היה עד כדי כך מסטול (ולא נראה לו שהוא אי פעם יהיה ) הוא דחה את ההזמנה להיום אבל הבטיח לעצמו שהוא יתקשר. עכשיו כשN0 פיכח הוא עדיין חושב על זה ויש לו ממש בעיה בגלל שהוא הולך להיות ממש פאטתי. כמו שאתם יודעים ילדת המתמטיקה נראית מצויין (לא רק לדעתו של N0 לדעת כולם... ) והסיבה היחידה שאין לה חבר ( אם אין לה חבר ) זה כי אין לה זמן בשבילו (יש לה 100 בכל מקצוע אפשרי ). וN0 בתור אדם ראלי והגיוני יודע שאין יותר מידי סיכוי שהיא תמצא זמן בשבילו, אז אם הוא יתקשר הוא קודם כל ישאל אותה אם היא בכלל תרצה לצאת איתו (אי פעם כשיהיה לה זמן היפטטית לחלוטין) עכשיו N0 מראש מחכה לתשובה שלילית ובגלל זה הוא מכין את הציור שלו כדי שהוא יוכל לגמור אותו (הוא כבר התחיל לאבד את הההרגשה) הבעיה היא שאם היא תגיד כן ( ועד כמה שהסיכוי קלוש היא אפילו תמצא זמן ) אז N0 לא יצייר יותר בחיים (יהיה חבל לו לצייר ציור כזה כשהוא שמח והוא לא הולך להתחיל ציור חדש עד שהוא לא יסיים את זה ), ואם היא תגיד לא (מה שהרבה יותר הגיוני ) אז היא בטח תצחק עליו עם חברות שלה (שיפיצו את השמוע לכל מי שמכיר את N0 ) מה שבסדר כי N0 ירצה להרגיש רע לכמה זמן כדי שהוא יוכל לגמור את הציור, אבל הגבול שבין לרצות להתאבד ולהתאבד באמת יכול להיות דק מאוד כשכולם צוחקים עליך. מצד שני אם N0 לא יתקשר הוא יהרוג את עצמו בניסיון להחליט מה לעשות. מה אתם אומרים פאטטי? כדאי בכלל לשאול אותה אם היא מוכנה לצאת איתו או ככמו שמעבירים קשר על פעולה להציב בפניה עובדה שהיא רוצה לצאת איתו ? מה לעשות ? ולמה דעות של אחרים על N0 כל כך חשובות לו ? N0

MOR@N

New member
אל תחשוב יותר מידי......

לפי דעתי לך על זה!!! לא תרצה הפסד שלה..... מורן.

LI$A

New member
חלש אופי...

בגלל זה כל כך חשובות לך דעות של אחרים.....וחבל שככה אבל אל תיקח ללב (עד כמה שאתה לא מסוגל לעשות זאת). העיצה היחידה שאני יכולה לתת לך, ואני מקווה שגם לך היא תשמע הגיונית כמו שלי היא נשמעת - תתקשר אליה ותזמין אותה. תראה, בטח שמעת את זה אלף פעם, אבל אין לך מה להפסיד. טוב נו כבוד עצמי הפדיחה של החיים שלך כשתלך בביצפר וכולם יסתכלו עליך ויקרעו ובספר מחזור יכתבו על זה משהו מה שיעשה לך טראומה שלא תוכל להתגבר עליה לעולם ותמצא את עצמך זקן בן 96 בתול (עדיין...) מוציא קרציות מהכלב שלו או שהיא פשוט תסכים. ואתה לא אמור לשכנע אותה באמצעות כל מיני משפטים שיראו שהלימודים ישארו בראש ובראשונה וכל זה, אם היא תהיה מוכנה לוותר על הלימודים שכל כל חשובים לה בשביל בחור (והגיע הזמן) אז הרווחת ואם לא אז היא הפסידה. כמו כן תקח בחשבון שמעתה זמנך יחולק לשלושה: ילדת המתמטיקה אבוקדו ולינוקס ולא בהכרח בסדר הזה..... טוב ניסיתי לעזור, תעדכן תוצאות (ושיהיו כאלה!).

N0

New member
חלש אופי...

N0 לא יודע אםזה בדיוק חלשות אופי (האופי שלו בסדר הדעות לא) בכל מקרה הוא גם התכוון לזה שמפחיד אותו שאנשים יצחקו עליו ולא לדעות של חברי הפורום (שעד כמה שחשובות לו באות רק כדי ליעץ כמובן ). אולי זה חלש אופי N0 לא יודע... ובכלל הקטע שלשאול אותה אם הי רוצה לצאת איתו נשמע לו הרבה יותר טוב (כי גם ככה הוא יוכל לדעת אם זה בגללו או בגלל הזמן (הוא צריך לדעת אם זה בגללו כדי להיות מדוכא מספיק אח``כ) ). טוב N0 בכלל לא הצליח להסביר את עצמו אבל שיהיה N0 (שבטח יתקשר...)

J!

New member
לך על זה

מ-ק-ס-י-מ-ו-ם... היא תגיד לא. ואם כן אז עוד יותר טוב וכולם יהיו מרוצים. ועוד סיבה למה כן: שעוד חמישים שנה לא תתחרט שאפילו לא ניסית. ותדווח על התוצאה..

מתח

New member
קלף עוד אבוקדו!

Go for it... what the fuck have you got to lose? Prizes go to those who dare... blah, cliches.

N0

New member
יש

טוב די (N0 אמר די לעצמו לא למישהו אחר) יש מה להפסיד יש מה להרוויח ולא משנה מה N0 כותב כאן הוא לא מצליח לשכנע את עצמו מה לעשות. אי אפשר להתקשר עכשיו נכון ? (מאוחר מידי ואם היא ערה אז היא בטח בחוץ עם חברות שלה ). N0 יתקשר מחר (כן בטח) N0

flowr..

New member
תזמין אותה

אם לא תזמין אותה תבלה את כל הזמן שלך בתהיות: ``האם היא הייתה מסכימה אם הייתי שואל אותה?`` חוץ מזה, יש לה סיבה לא להסכים?

N0

New member
כן.

בטח שיש לה. היא מסוג הבנות שיוצאות עם חיילים וסטודנטים ( N0 לא יודע ממש אבל היא בטוח יכולה ). היא יכולה להשיג כל אחד אז למה את N0 ? N0

flowr..

New member
אולי זה יחמיא לה,

או משהו כזה, שאתה מזמין אותה. או בקיצור, כמו שאומר לך כל אחד שמגיב להודעה שלך- תנסה.

N0

New member
את חושבת?

לN0 בכלל לא עלה לראש הרעיון שאולי זה יחמיא לה... יכול להיות... אוף התסכול גם N0 רוצה להתקשר זה פשוט לא ממש הולך לו. אין פה אף אחד שלומד פסיכולוגיה ויכול להסביר את התופעה המוזרה הזו ?

flowr..

New member
בד``כ זה מחמיא,

כשמישהו מזמין אותך, זה גורם לך להרגיש רצוי. אם מישהי תזמין אותך, זה לא יחמיא לך? חוץ מזה, קראתי פעם שהדבר שהכי מושך אצל מישהו זו הידיעה שאותו בן אדם מרגיש משהו כלפיך.. תנסה- הדבר הכי גרוע שיכול לקרות, הסיכון הכי גדול שאתה לוקח על עצמך, זה לשמוע את המילה: ``לא``.

poosi cat

New member
אני לומדת פסיכולוגיה ו

אין לזה קשר לנושה כי גם אם לא הייתי לומדת את זה הייתי אומרת לך שלא כדי לך ללכת על זה כל כך כי אני אישית שונאת את כל הכונפות האלה שחושבות שהן משהוא מיוחד והן יותר מהרנה של החברה בשיכבה. אבל דעתי לא כל כך נחשבת ואם אתה רוצה אותה כל כך אז לך על זה והיא באמת תהיה מוחמאת ואני אומרת את זה בתור POOSI הבחורה שגם היתה מוחמעת ולא בתור פסיכולוגית. חוץ מזה מה אתה מעדיף: לחיות כל חייך התהיה של מה היה קורה אילו התקשרתי ולא תהיה לך פאדיחה או שמקסימום תהיה פאדיחה אבל לפחות ניסת... חיים פעם 1 בן אדם חבל על הזמן לך על זה מה שלא הורג אותך מחשל אותך! ועכשיו בתור פסיכולוגית: 1 אתה סובל מתסביך נחיתות 2 אתה סובל מחרדת דחיה 3 אתה מפחד וזה מותר אבל חבל אתה מפסיד תחשוב על זה שבעזרת שיחת טלפון אחת תוכל להוחיך לי שטעיתי ואין לך את כל התסביחים האלה ראית - גם עצה וגם אתגר בהודעה אחת.

N0

New member
היא לא כונפה...

לN0 לא נראה שהיא תופסת מעצמה, אבל N0 תופס ממנה וכנראה ככה זה נשמע. בכל מקרה בתור בן של פסיכולוגית הרשי לי לחזק את דברייך - 1. אני סובל מתסביך נחיתות (וכל תסביך אחר, בסך הכל אני בן של פסיכולוגית ) 2. אני סובל מחרדת דחיה (וכל חרדה אחרת) 3. אני מפחד ( אבל זה כנראה נכלל בחרדה) בכל מקרה בשיחת טלפון אחת כל מה שהוכחתי לעצמי זה שהיא לא בבית... להתקשר לפלאפון ? לא ! N0

N0

New member
את לא מכירה אותה !

היא אחת הבנות היותר מתוקות שיש !

קמיקזה

New member
סינרום היפהפיה הבודדה

יש כזה דבר שנקרא ``סינדרום היפהפיה הבודדה`` מה זה , אתה שואל? ובכן NO ידידי (?), יש את הבנות החכמות,יפות, והמקסימות שכולם חושבים שכבר יש להם מישהו, ובסוף בגלל שכל אחד חושב ככה הם נשארות לבד.......... אז גאל אותה מיסורי הבדידות בכל מקרה, סירוב עדיף של תהייה לנצח..... בהצלחה

עמליה

New member
תתקשר !!!

תתקשר! תתקשר! תתקשר! למה אתה לא מתקשר ? יחתיכת אידיוט? רק עומד לך עם הטלפון מחייג את המספר ומנתק... לוחץ על חיוג חוזר ושוב פעם ``מה אתה עושה?`` עוברת לך המחשבה בראש, ומנתק! די כבר לנתק ! למה אתה לא גבר ? למה אתה לא יכול להתקשר ולתת לטלפון לצלצל ? עכשיו עוד מעט חמש אמרת שתתקשר בארבע, למה אתה מחכה ? חסר סיכוי ? אז מה אם זה חסר סיכוי ? אז מה ? אז מה ?אז מה ? היא תצחק לך בפרצוף! לא יהיו לך חיי חברה עד סוף השנה! אז מה ? למה אתה לא מתקשר אין לך סיבה. תתקשר! עמליה :cool:

N0

New member
האאאאאאאאאאא

אחרי יומיים של ויכוחים, ריבים, סריטות, נשיכות, בעיטות, מדיטאציה נשימה סדירה והקשבה ל``this is your life`` מהפסקול של פייט קלאב N0 התקשר ! הוא צלצל וניתק עשרות פעמים (בלי שהטלפון יספיק לצלצל) עד שסוף סוף הוא החליט לחכות באמת (וזה לא היה קל). N0 - ``שלום ילדת המתמטיקה בבית`` כנראה אח של ילדת המתמטיקה - ``רגע, אבא ילדת המתמטיקה בבית ?`` כנראה אח של ילדת המתמטיקה - ``אבא !`` כנראה אח של ילדת המתמטיקה - ``לא.`` האאאאא!!!!!!!! היא לא הייתה בבית ! איפה היא למה היא לא בבית, האם לN0 יהיה כח להתקשר שוב? הרי בסך הכל האולקס שגדל לו בקיבה לא יכול להחמיר יותר מזה... N0

למעלה