מה לעשות?

רשא raha

New member
מה לעשות?

יש לי ילד בן 8 חודשים וחצי אני סטודנטית וגם עובדת הבעיה שאני רוב הזמן מחוץ לבית בגלל הלימודים והעבודה הוא יונק עד עכשיו ולפעמים מסרב לאכול עד שאני מגיעה ניסית לשאוב לו חלב ולהשאיר אבל הוא גם סירב מה לעשות תעזרו לי

I think your baby misses you

maybe you could take a babysitter near to the university, and during the break, go to see your baby and breastfeed him. He will take your milk from someone else eventually. Make sure that whoever gives him the bottle does not hold him in breastfeeding position. Either sit him in a salkal, or hold him facing outward and walk around with him while giving the bottle. Let him feel the nightgown you were wearing during the night so that he will feel close to you. Let us know what happens.​

justmom

New member
תרגום: אני חושבת שתינוקך מתגעגע

אלייך. אולי תוכלי לשכור שמרטפית ליד האוניברסיטה, ובהפסקות לגשת לראות את התינוק ולהניק אותו. עם הזמן הוא יסכים לקבל את החלב שלך מידי מישהו אחר. הקפידי שמי שנותן לו את הבקבוק לא יאחז בו בתנוחת הנקה. ודאי שכשנותנים לו את הבקבוק מושיבים אותו בסלקל, או מחזיקים אותו כשפניו החוצה והולכים איתו. תני לו לאחוז בכותונת הלילה שלבשת בלילה כדי שירגיש קרוב אלייך. עדכני אותנו מה קורה.

למעלה