מה לעשות?

Hadar p

New member
אוי ../images/Emo16.gifאוי../images/Emo16.gif אוי../images/Emo16.gif משתתפת בצער

המשפחה ובצערכם! באמת כמה אפשר לסבול! אפילו שזה כבר לא הגיוני....נסי להיות חזקה בשבילו!

סיגל2

New member
משתתפת בצערכם ושלא תדעו יותר צער

גם אני מדליקה נר לזכרה ולזכר שאר הנופלים

fila

New member
משתתפת בצערכם../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

אביבית1

New member
בנות יקרות תודה על התמיכה

אני באמת לא יודעת איזה שנה נפלה על המשפחה שלי. אצלנו המזוזות בבית הן חדשות וכשרות למהדרין. ואני באמת לא עובדת עליכן, אתן יכולות להתקשר למחלקה ההמטואונגולית בתל השומר ולשאול אם יש חולה X מי שרוצה תשלח לי מסר ואני אגיד לה את השם. לגבי מה שקרה עם אחותי אתן יכולות להיכנס לפורום הריון ולידה ולעשות חיפוש ולראות שאפילו שם כתוב שהיא אחותי. ולגבי מזי (כן זו מזל עורקבי החיילת) תסתכלו היום בחדשות ומי שראתה את אביחי במפגש אצל רויטל, אולי תוכל לראות אותו בטלויזיה צמוד לדוד שלו. תבינו אני לא כועסת אם יש לכן ספק בסיפורים שלי, אבל אני גם לא רוצה שהספק הקטן יציק לכן. ולסיום אני מקוה שמעכשיו יהיה לי רק טוב בחיים, כי עוד כזאת מכה אני בטוח אתמוטט.

keren1877

New member
אוי, אביבית, כ"כ הצטערתי לשמוע!../images/Emo16.gif

גם בת דודה של המיועד נהרגה בפיגוע בקפה "מומנט" בירושלים, ככה שאני ממש מבינה מה עובר עליכם! זו תקופה נוראית והרגשה בלתי נסבלת של חוסר אונים. לאור הצרות שנופלות עליכם, פשוט תהיו חזקים ותחזקו אחד את השני. אין ברירה! שלא תדעו יותר צער!

מאי26

New member
אני גם משתתפת בצערך, אביבית. מזל

שירתה במקום שאנחנו עובדים איתו כל הזמן. לא הכרתי איתה אישית, כי אני עבדתי מול חלק אחר של היחידה, אבל היום דיברתי איתם והכאב שם גדול. מקווה שלא תדעו עוד צער.

רחלילי

New member
אביבית

אם יש דרך כלשהי שבה ניתן לעזור לך או להקל על מה שאתם עוברים אל תהססי. אין לי רעיון אבל זה מה שאני מרגישה צורך לומר לך.

אוי אני כ"כ מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

הרבה כאב בשנה אחת, אני כל כך מצטערת. אני משתתפת בצערכם. ואני ממש לא חושבת שיש פה מישהו שנותן ספק בדברייך. אותך אני פגשתי ואת בעלך, ואני יודעת שכל דברייך אמת. מאחלת לכם שנה טובה יותר מקודמתה. ורק טוב.

למעלה