מה לעשות ?

המורדת

New member
מה לעשות ?

שלום, יש לי בעיה אני אוהבת ילד מאוד מאוד מאוד וגם הוא עכשיו :-אוהב אותי ואני קצת מיתבישת מימנו עכשיו יש לי כל הזמן פרפרים בבטן הוא לא רוצה חברה וגם אני לא מה לעשות
בבקשה תגיבו............ תודה רבה ממני המורדת

Pagra Baleben

New member
אז הילד קצת מתוסבך../images/Emo185.gif

אני לא מאמינה בקטעים של "אני לא בעניין של חברה עכשיו" אלא אם כן אישתו מתה או שהוא הרגע התגרש חס וחסה או משו בסגנון? אבל אני לא חושבת שזה מה שקרה לו בינתיים מה שאת יכולה לעשות זה לדבר איתו הרבה, להתקרב אליו ומי יודע-אולי בסוף יצא מפה סיפור
מאוד גדול
מקווה שעזרתי -
- ענבל

orly 15

New member
אפשר להיות ידידים../images/Emo24.gif

תראי.... אם הוא לא רוצה חברה את לא יכולה להכריח אותו. תני לו זמן, בסוף הוא ירצה. קודם כל תהפכו לידידים: תדברי איתו בהפסקה וכו´. כשהוא יראה שאת ילדה נחמדה ושכיף לו איתך אז הוא יחשוב שאולי כדאי לו להפוך את הקשר לרציני יותר.....
גם אם הוא לא ירצה שתיהיו זוג לפחות הרווחת ידיד נחמד וגם זה בסדר גמור!

nobodys girl

New member
תני לי לספר לך סיפור עצוב

על ילדה- נקרא לה שולמית וילד נקרא לו זרובבל... את מרשה לי לספר? אני שמחה. ברכה, אף פעם לא היה לה חבר, היא רצתה אנשים- אבל אף פעם אותם אנשים לא רצו אותה בחזרה, סתם מזל רע. היא חמודה ומתוקה ומצחיקה, חברה טובה וילדה ממש חכמה- בדיוק כמוך! וזרובבל הכיר אותה בדיוק כשהיא החליטה שהיא רוצה חבר... בקיצור הם הכירו, לא למטרות האלה. זרובבל רצה את ברכה, וברכה כמו באגדות את זרובבל... ושניהם רמזו ואף אחד לא מצא את האומץ להגיד לשני שזה ממש הוא... היא הייתה אומרת "נו, למה אני ראשונה?" והוא אתו דבר... היא חשבה שפאדיחות אם זאת לא היא באמת, והוא בטח חשב אותו דבר... עברו שבועיים בערך, לברכה די עבר והיא הכירה מישהו אחר וגם איתו הדברים לא ממש ברורים.. וכאן עמדנו עד שידיד משותף לחש לברכה שזרובבל באותה תקופה רצה אותה... עכשיו היא מאוד מבואסת שהיא הפסידה הזדמנות והוא כנראה אותו דבר ופה זה נגמר. אם הוא אוהב אותך, והוא ידע שאת אוהבת אותו, הוא ירצה שתהיו ביחד, אם את לא רוצה חבר בכלל.. אני לא יודעת מה להגיד לך...
עשיתי כמיטב יכולתי

למעלה