מה לעשות?

מה לעשות?

אני חושב שזה מקום טוב לשאול בו את השאלה - אז ככה - חבר שלי, מישהו שגדלתי איתו, יצא מהארון. הייתי סבבה עם כל זה והמשכנו כרגיל אבל לאחרונה הוא פגש מישהו והמישהו הזה לא כל כך אממ מוצא חן בעניי. הם כל הזמן ביחד והחבר שלו כל הזמן מלווה ממנו כספים, בגדים, וכל מיני דברים. ובכלל אני מרגיש שהוא לא טוב בשבילו. אולי אני סתם דואג לו כי אנחנו ממש כמו אחים או שאולי באמת יש שם בעיה (?). אה ועוד משהו, הוא עובר לגור אצלי עוד מעט כי אבא שלו לא רוצה אותו בבית, אבל לא משנה, אממ, איך אני יכול להסביר לו שאני לא ממש מחבב את החבר שלו ושלא נח לי עם זה שלא רק שהם ביחדף אלא שהם די הולכים "לבלות" אצלי בדירה.
אני מרגיש כזה טמבל.

גלעד יא

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo185.gif

אני לא יודע את כל הסיפור, אבל ממה שסיפרת, אני יכול להמליץ להגיד את האמת. אתה לא חייב לזרוק לו אותה בפנים:"תקשיב, אני לא אוהב את החבר שלך כי....". אתה יכול להגיד את זה יפה, ולהוסיף שלא משנה מה הוא יעשה, אתה תמיד תתמוך בו. בין אם הוא ישאר איתו או לא, זאת בחירה שלו ואתה תתמוך בו, אבל כצופה וכחבר טוב שלו היית חייב להגיד את זה, כי אתה דואג לו. יפה מצידך שאתה מכניס אותו אליך הביתה, וכהקדמה אתה יכול לעשות לו שיחת הבהרה - מה מותר לעשות בבית ומה לא. בגדול אני לא מבין למה אתה לא מחבב את בן זוגו של החבר שלך. אם הוא מלווה בגדים או כסף, זאת לא בדיוק העסק שלך. זה מה שעושים למען בני זוג (בגבול הטעם הטוב, כמובן). אני מניח שאתה מבלה פחות זמן עם החבר שלך בגלל בן זוגו, אבל ככה זה במערכת יחסים (ועוד חדשה). אני בטוח שהמצב יתאזן ככל שהזמן יעבור.

n u l i t

New member
שלומלום אופטלגין !! ../images/Emo9.gif

תראה, לדעתי, חשוב שתבדיל בין דאגה כנה לחברך לבין אולי...אממ... קנאה פוטנציאלית כלפיו(?!) אין זה אומר שמדובר בקנאה שנובעת מתוך רגשות מודחכים... זה לגיטימי לחלוטין להרגיש שאולי החבר החדש הזה, הבנאדם הזה שנכנס לכם לחיים בעצם יגזול ממך את חברך.. אולי אתה אפילו מרגיש מאוים ומחפש מגרעות וחסרונות בחבר שלו שאינם קיימים במציאות... בלי קשר לסיבות שגרמו לך לא לחבב את חבר שלו... אסור לך להתעלם מתחושות הבטן שלך, אם אתה חש שהחבר הזה פוגע בו איכשהו תספר לו מה אתה חושב, תשתף אותו בריגשותיך... ובעניין ה...."בילוי" המשותף בביתך, גם זו סוגיה שאתה יכול להציג בפניו... למרות שאני אישית לא רואה למה זה גורם לך לאי נוחות .. אולי זה רק עלול להפריע למנוחתך בלילות
..

הסיכוי הסביר ביותר

זה שהחבר/מאהב החדש יעלם מהשטח במוקדם או במאוחר ואילו אתה וחברך תשארו חברים לאורך זמן. אתה בהחלט יכול לומר לחברך שאינך אוהב את החבר החדש ולא יהיה נוח לך כשיסתובב בביתך אבל אל תצפה שמה שתאמר ישנה משהו - לא בגלל שהחבר שלך לא מעריך אותך אלא כי ככה זה עם אהבות חדשות: הן לא מתפרקות כי מישהו אומר/מיעץ, הם מתפרקות מעצמן כי פתאם פג הקסם והזמן שזה לוקח זה בדיוק כמו שאומרים על הצטטננויות "או שישה ימים או חצי תריסר", כלומר לא הרבה , אבל אי אפשר לקצר את משך הזמן. וכשיעלם החבר הנוכחי יופיע עוד אחד ועוד אחד. ואגב לבישת בגד אחד של השני בין אוהבים היא קטע מקובל - כאילו החבר איתך גם כשאתם לא ביחד - וזה קורה גם בין בנים ובנות שמאוהבים.

לירונר

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אתה מוזמן להיות חלק מ"בנים בלבד", אני בטוח שבכל שאלה שתעלה אנחנו נשמח לעזור. ה
כבר מוגש.

למעלה