מה לעשות?

טליה34

New member
מה לעשות?

קיבלתי הצעת עבודה אשר מבחינתי משלבת את פסגת החלומות שלי מבחינת עניין, אתגר, שילוב של לימודיי האקדמים עם הנסיון המקצועי שלי. שעות נורמליות וגמישות, אנשים נחמדים, הכשרה נוספת בתחום שמרתק אותי במיוחד, אפשרויות קידום.......מושלם. אבל מה?! השכר הינו על בסיס עמלות בלבד. יכול להיות חודש עם הכנסה מאוד גבוהה, ויכול להיות חודש חלש...... לקחת סיכון?

קשה לחיות ככה

אי אפשר לתכנן עתיד מסודר שלא יודעים מה מרווחים.... תמיד את תחשבי מה לעשות ובלחץ אם החודש תגיעי לשכר הרגיל... מבין אותך שזה שאיפת חייך אבל שורה תחתונה כסף להביא הבייתה מאחל לך שתמצאי את הדרך הנכונה ביותר ושנה טובה

י פ ע ת

New member
תלוי מה מצבך היום?

עובדת ואז את אולי מסכנת את מקום עבודתך או מובטלת ואז אין לך מה להפסיד! אם את מובטלת....לכי על זה! הסיפוק בעבודה והמיצוי העצמי זה יתרון שלא כולם נהנים ממנו ולפי מה שאת מתארת תמצאי שם הרבה ענין וסיפוק. אם תלכי על זה.....אז המון הצלחה ושתהני מכל דקה!

טליה34

New member
יפעת....אז כך

אמנם מובטלת (די מבחירה - עד עכשיו), אשר הקצבתי לעצמי עד סוף החודש הנוכחי את הפריווילגיה של להיות מובטלת. בראשון לאוקטובר עומדת בפניי אופצייה של קורס של משרד העבודה שהתקבלתי אליו, גם בעל עניין ויתרום להכשרה המקצועית שכבר יש לי.....אבל הקיצבה מהקורס היא רק 70% מדמי האבטלה שקיבלתי, ודמי האבטלה הם רק 80% מהשכר שקיבלתי, כך שהאופצייה הזו היא הרע במיעוטו...... מעבר לזה, יש לי עוד אופציות של השתכרות בלבד....בלי הנאה, סיפוק או מימוש היכולות שלי, ושכר שיכסה את עלות הצהרונים ואת החלק היחסי של המשכנתא על חדר השירותים..... כלומר......אין לי כרגע אופצייה מדהימה אחרת......אבל אני בטוחה שגם אם לא אלך על ההצעה המדהימה הזו אני אמצא משהו טוב במוקדם או מאוחר.....אז מה לעשות לעזאזל? הלב אומר...לכי על זה! הראציונאל יודע שזה סיכון לא כ"כ מחושב......

י פ ע ת

New member
התמונה משתנה....

לא הייתי מפספסת קורס של משרד העבודה, למרות שההכנסה נמוכה אבל אל תשכחי שזו הכנסה על תחום שאת לומדת בחינם ומעשיר אותך.זכות זו לקורס היא הדבר הכי בטוח וקיים שיש לך עכשיו ביד וספק אם תזכי לה שוב דווקא בתחום הרצוי לך ,לכן, נצלי זאת! לגבי עבודה , אולי אחרי שתעשירי עצמך בעוד קורס תמצאי משהו אף יותר טוב ממה שקיבלת!

יש לי יש לי... ../images/Emo6.gif

ראשית ההצעה שקיבלת מבחינתך היא פיסגת החלומות, שילוב ידע + נסיון, שעות גמישות, אנשים נחמדים וכו´... את בעצמך מונה את כל התנאים האופטימליים לעבודה נחשקת . אבל, והאבל גדול, העמלות, כאן כבר תצטרכי להוכיח מעל כל הידע האקדמי, את כשיורייך השיווקים, ניהוליים וכו´. מה גם, שיש לקחת בחשבון את מצב השוק הנתון לתקופה את. אני במקומך, במצבים כאלה, לוקחת דף חלק ועט, מחלקת את הדף לשניים : חיובי מול שלילי, ולבסוף בודקת מה גובר על מה. מכאן, ההחלטה שלך. טל-יה, לקחת סיכון , זה כמו לקחת אחריות אישית, מה הכי גרוע שיכול להיות? לא ילך? לא יהיו עמלות? תעזבי ותחכי להזדמנות נוספת. אם לא תקחי סיכון, אולי תמנעי מעצמך כאב וצער, אבל רק כך תוכלי ללמוד, להרגיש, להשתנות, לצמוח. עצם נטילת הסיכון תשחרר אותך ממוסכמות חברתיות, וכך תוכלי לתת ביטוי לחרות האישית שלך. בהצלחה בכל מה שתבחרי מישמיש לקראת החג

טליה34

New member
../images/Emo25.gifמפיך זה נשמע

כל-כך פשוט והגיוני..... מה כבר יש לי בעצם להפסיד? לא טוב....עוזבים.....כ"כ פשוט בעצם (ואני מדברת ברצינות ולא בציניות) תודה מישמיש, נתת לי עוד נקודה לבדוק.....(אם יש בחוזה משהו על עזיבה מוקדמת...חחחחח)

giulietta

New member
כדאי

אלא אם יש לך הצעה מתחרה. אם לא, אין לך מה להפסיד, רק תרוויחי עוד התנסות, תכירי עוד אנשים ואולי זה יפתח לך דלת למישרה טובה יותר עם משכורת קבועה. בהצלחה

giulietta

New member
חחח מישלולה

כמה זמן עובר מהרגע שאני פותחת לכתוב תגובה ועד שאני משגרת...וכמה דברים שאני עושה באמצע....(איפה האייקון ההוא של האיש שמזיע?...דוקא חיבבתי אותו חחחחחח) שנה טובה מישמיש

טליה34

New member
ודווקא כדי להרגיז

לפני חצי שעה התקשרו להודיע לי שהקורס הוקדם ליום ראשון הקרוב......תביאי כלי כתיבה.....ארבעה צ´קים....תגיע בשמונה בדיוק.....יא וורדי...כמו כיתה א´ של הבת שלי..... אם כבר דילמה....אז למה לא בלחץ? אה?

אמנם שאלה קשה אבל...

יש בהצעה משהו מאתגר , בייחוד שהוא מביא למיצוי היכולות שלך. לא יודע עד כמה היכולות השיווקיות שלך גבוהות אבל ב"שוק" של היום אנשים או חברות (גם אים יש להם) לא ממהרים להוציא כספים וכל מה שאפשר לדחות למחר דוחים למחרתיים גם נושא השעות הנוחות והגמישות לא רלוונטי בעיקר משום שככל שיתקדם החודש ללא עמלות , השעות המשוגעות יבואו מעצמן אכן דילמה קשה , אבל ממליץ לך משהו יותר סולידי בכל אופן שיהיה המון המון בהצלחה

טליה יקרה.......

הלב והרציונל, כמו שאנחנו כבר יודעים, לא תמיד (לצערנו הרבה פעמים לא....) הולכים ביחד, אבל מה יש לך להפסיד, במילא את בבית עכשיו. תנסי........ אולי יהיה אחלה. בטוחה שתבחרי בבחירה הנכונה עבורך. שנה טובה, עם הצלחה בכל עבודה שבה תבחרי הרבה כיף והמון המון טוב. י.

מו שיקו

New member
לדעתי

את צריכה לבדוק עד כמה את מאמינה ביכולת שלך למכור או לשווק או כל מה שהציעו לך. אם את מחשבת לטווח הארוך,אז לא רצוי להתחשב במצב השוק. ואם את מחשבת לטווח הקצר,אז חבל לבזבז את זמנך בחישובי כדאי או לא... בעיקרון לא משנה מה עושים, משנה איך עושים,וגם בשוק חלש אפשר להרויח יפה בדיוק כפי שגם בשוק מצוין יש אנשים שלא מצליחים

למעלה