מה לעשות?

מה לעשות?

המצב שאני נמצאת בו לא היתי רוצה שמיהו יחליף אותי לרגע . לא יודעת מה לעשות יש ילדים בסיפור . האם לא לוותר לו ולדבר איתו כדי שלא ישכח את העבר . האם לנסות לפתור על ידי גירושין או לא אהבה יש תקשורת יש מה לעשות ? בעיה רצינית שמפחדת לראות גם את החיים הלאה . מה יהיה מה לעשות אייך להתמודד מיואשת באמת חסרת אונים הסיפור גדול עלי נורא קשה לי לישון לבד להיות לבד לעשות הכל להתמודד גם עם הילדים גם מיכרת נכס .גם פגישה עעם עורכת דין כי יש הסכםץ לוותר לו וללתת לנישואים להתפרק או להילחם ? אהבה יש מאוד.

נשמע שאת רוצה לנסות לתקן

קשה לי להבין אם את רוצה לתקן כי יש אהבה ותקשורת או שאת רוצה לתקן מפחד להיות לבד. אם את רוצה לתקן מפחד להיות לבד אז הייתי ממליצה לך להתמודד עם הפחד וללמוד לסמוך על עצמך ולהיות עצמאית יותר (וזה נכון גם אם תחליטי להשאר בקשר. לא טוב להיות תלוי באחרים ולהיות מונע ממקום של פחד). אם זה המניע העיקרי אז לא נראה לי שישהרבה בקשר שבינכם. אם הסיבה להשאר יחד היא הפחד להיות לבד אז עדיף למצוא מישהו אחר להיות איתו יחד ושיש יותר במשותף מאשר פחד... אם את רוצה להשאר יחד לא רק ולא בעיקר בגלל הפחד אלא באמת כי יש בעינייך משהו שווה להציל - אז לכי על זה ותנסי. מהדברים שאת כותבת - לא בטוח שהוא מעוניין וגם לא ברור מה הסיבה שבגללה נפרדתם ומה הוביל אליה, אבל אין מה להפסיד מלנסות אם זה מה שאת רוצה ואם יש לזה סיכוי. זה נכון שיש הרבה התמודדויות וקשה יותר לעשות אותם לבד, אבל אם תפרדו תאלצי להתמודד ואולי גם תלמדי מזה שאת מסוגלת...

שמטוv

New member
../images/Emo14.gif לעזרתך כמה דברים חשובים

שלום לך ברשותך,כואב לקרוא את מה שכתבת ולדעת שאת עוברת תקופה קשה. מצד שני למרות המצב מרגישים שאת אישה חזקה - ורגישה מצד אחד את מתחשבת - ומצד - שני - מוכנה - להתמודד. העובדה שפנית וכתבת כאן בפרום "מה לעשות...מוכיח שלמרות הקושי את מסוגלת להתמודד בהצלחה עם הקשיים - שבדרך. מצטער אבל ל ממש הבנתי לעומק מה הסיבות למשבר ביניכם. אבל ברור מאוד ממה שכתבת שאת בשלב לחוץ וכואב כרגע. מה האית רוצה שיקרה, שהתרחש, שהתממש, שהתגשם.. לעזרתך איזה הכוונה האית רוצה לקבל, ומה יכול לסייע לך. מחזיק אצבעות לילה טוב

למעלה