מה לעשות?...

אבל אני לא יודע מה להגיד לו

מה הוא ישאל אם אני כועס והכל, ואני מבחינתי, איתו, לא רוצה לדבר על זה יותר, יש לי תמיד את הקטע הזה, שאני אוהב להתחמק מדברים כאילו, שאני לא רוצה להזכר בהם יותר, אני חושב שזה בגלל האונס שעברתי בעבר, שאני מעידיף לא לחשוב יותר על דברים קיצור... נראה מה יהיה

סורנטו

New member
האם אתה מצולם בכרטיס? אם כן, אתה נראה טוב

הנה טעם של אישה מבוגרת... אם אתה רוצה לנסות להיות איתו בקשר, תתקשר וגם אני חושבת שלא היה לך מה לכעוס כי יום רביעי זה סביר לדעת בשביל יום שבת ועוד סיכמתם, וגם, הוא לא אשם באמת שאתה "משתגע" לרצות (ראה הוזהרת, לא להיות כמוני, גם אני אכלתי אותה עם חברים וחברות), זה מראה על חוסר בטחון מסויים, כן לארח יפה (והיה קוניטו ששאל מה פתאום שבת בלי שתכיר אותו בכלל, מה פתאום???), כן להתיחס ולעשות נחמד אבל בשום פנים לא להשתגע!!! מבהיל את הצד השני (מה שעשיתי תמיד). מתקדמים לאט הולך טוב יותר, רצים נופלים. בכל אופן בשיחה תזרום עם מה שתרגיש ולא לדבר על כך אם לא בא לך אבל אם יזכיר תענה בקצרה שציפית אבל מבין וזה בסדר. תראה לאן תזרמו. בהצלחה.

סורנטו

New member
דתלשסופי - אוקיי, לפי התאור בכרטיס חשבתי ...

אבל מה זה משנה, העיקר שתצליח ותקבל את החברים והאהבה שאתה רוצה.

אני מבין את האכזבה שלך, אבל

יכול להיות שהוא כועס- ובצדק. נתת לו עד יום רביעי להודיע לך. דיברת איתו ביום רביעי, ואז הוא אמר לך שהוא לא יבוא. אני לא רואה מה לא בסדר כאן- בדיוק כמו שבאחת מההודעות למעלה כתבת שאתה מצפה שאם ההשקעה שלך מלחיצה אותו הוא יבוא ויגיד את זה, אתה היית צריך להגיד לו מראש שיודיע לך יותר מוקדם. אז מה שיש לנו פה זה מצב שבו הוא פעל בסדר גמור, אבל אתה השקעת מעבר למה שהוא היה צריך לצפות, ובגלל זה אתה כועס. בעניין הזה, אתה פשוט צריך לעבוד על עצמך- אתה צריך ללמוד לתאם בין רמת ההשקעה והציפיות שלך, לבין המציאות. לדוג' במקרה הזה- אם אתה אומר לו שיודיע לך עד יום רביעי, אל תתנהג כבר מיום שלישי כאילו הוא בטוח מגיע... מבין?

זה מזה לא קשור להשקעה שלי

אני לא כועס בגלל שהשקעתי מעבר למה שהוא צריך לצפות, אלא בגלל, במילים שלך, כמו שבאחת מההודעות למעלה כתבתי, הוא אמר לי שהוא לא בא רק אחרי ששלחתי לו סמס שאני מכין הכל, במקום לשלחוח בלי שאני אשלח קודם..

אם אתה רוצה אני מוכן לבוא...חחח

באמת אני חושב שאתה לא צריך להתבאס ולקחת את הסיפור הזה קשה כלכך... יש לך זכות לכעוס כי ממש התאכזבת ממנו ונשמע שהוא ידע שתתאכב ובכל זאת בחר שלא לבוא... אז למה להמשיך את הקשר איתו, תעבור הלאה יש פה המון בחורים נפלאים ולא חרטטנים... אני אשמח להיפגש איתך.. על כוס קפה בהתחלה ונראה משם אולי שבתות אתה נראה לי בחור מאוד נחמד!!! שיהיה המשך יום טוב..

איפה כתבתי שאני לוקח אתזה קשה?

וחוץ מזה... אני לא סתאם יעיף אותו (כמו שאתה מציע) בגלל משהוא כזה. גם ככה מעיפים אותי כל פעם, ואני מעיף מספיק. לא צריך ישר... זה מוגזם. ואני אשמח להפגש, עם כולם (בגילאים סבירים!!!) אבל אני לא אוהב קפה.

למעלה