מה לעשות

I C E M A N 7

New member
למדתי מהיודעת מכולם ../images/Emo3.gif

מקרה פשוט לחלוטין. בשנתיים האחרונות הוזמנתי לכמה מסיבות שאורגנו ע"י נשים נשואות כשהמטרה המוצהרת זה סטוצים לא מחייבים. בדיוק כמו האישה הזאת. נשים משועממות שבסה"כ רוצות קצת אקשן. לדבר על זה? מה הוא כבר יכול להציע לה? אחרי 15 שנה אין מה לחדש ולרגש. למה כשלגבר מתחשק קצת מהצד זה טבעי ונורמלי וכשלאישה מתחשק זה מיד הופך למשבר בזוגיות וצריך לדבר על זה ולטפל בזה? אין שום משבר. אשתו פתרה את "המשבר" בעצמה (או שעדיין פותרת... וחיה עם זה מצוין) למה להחזיר את שואלת.. ובכן, את אישה וכנראה לא תביני. הגברברים המומחים שלנו פה יותר מדי תקינים פוליטית ועסוקים בלהיות מקסימים (מעדיפים לדבר על זה..) ולכן לא יודו, אבל הגבר הממוצע הוא בבון. לא כולם כאלה מתקדמים ונאורים כמו החבר'ה שלנו. למעשה הרוב המוחלט לא מתכחש לעובדת היותו בבון. וכשהבבון מגלה שבת הזוג שלו קיבלה ממישהו אחר, זה מוציא ממנו את כל הרגשות והאינסטינקטים הבבוניים הטבועים בו ושנדחקו עמוק בפנים ע"י האווירה המודרנית-ליברלית המסרסת. הוא צריך להחזיר כדי להרגיש טוב עם עצמו, פשוט מאד. לא לצאת פראייר בלשון העם. כדי שיוכל להישיר מבט ולהגיד לעצמו "היא חושבת שהיא חכמה וחשאית, מה היא יודעת". הוא צריך להרגיש גבר. כן, גם גבר בגיל 45. זה יישמע ילדותי לאוזניים נשיות ולגברברים נאורים, אבל מישהו צריך להיות נציג של אותו פלח גברים אינפנטילים ולתת איזון בפורום הזה
(אייבורי אתה יכול לחסוך תגובה.. אני יודע שאתה חולק עלי
)

seeyou

New member
"בשנתיים האחרונות הוזמנתי לכמה מסיבות...:../images/Emo8.gif

ככה זה בחיים פעם אתה למעלה-פעם אתה למטה אחרי החתונה לרוב הגבר רק למטה
כדאי לך לחשוב להתחתן?

I C E M A N 7

New member
תרגיע ../images/Emo6.gif

יצאתי הומו... לא עשיתי כלום. אדמה חרוכה שהשאירו הגירושין של הוריי ואב בוגדני :) אפילו יצא לי שטות פעם אחת כשניסיתי "להחזיר בתשובה" אחת מהן... הדבר האחרון שהנשים הללו מעוניינות בו זה לדבר על הזוגיות שלהן, חיים פה בסרט.

seeyou

New member
בהתחלה היו רק הומו-ספיאנס -בגלל האבולוציה

סרדו רק הומוים (תמונת דרכון שלי
)

אתה יודע מה..?

מקבלת לחלוטין את מה שאתה אומר. לא ילדותי ולא נעליים. גם זה נשמע לי אנושי. אז אם הוא רוצה לתת למישהי בעצמו ולשמור לעצמו את הסוד ולצאת גבר - בכיף. כולם פיטים והכל הדדי. (הייתה כאן איזה מישהי שערבבה את כל הפורום לפני שבוע שבועיים עם משהו כזה. הוא אמר לי אז אמרתי לו אז הוא לקח לי אז לקחתי לו.. ונדמה לי שמה שיצא לה זה בולשיט אחד גדול שהיא האכילה את עצמה) אבל אחרי הרבה הרבה שנים במערכת החינוך אני מבינה את הראש. מחפשת לפעמים איזה גרף למידה אבולוציוני וחייבת לומר שקשה עדיין לזהות אותו. ובעניין ה 15 שנה, אז בטח שיש מה לחדש (בטח בגיל 45) - למשל: מותק, לכי תעשי את זה עם איזה ינוקא ותבואי לספר לי.. נתחרמן ביחד ויהיה כיף.. ואחר כך יהיה תורי והנה, עברה לה חצי שנה של חידוש-ריגוש. אחר כך אפשר לחשוב על עוד קומבינציה ואחר כך עוד אחת וככה מגיעים לגיל 50 שבעים ומאושרים. (50 זאת אופרה אחרת. טובה ונהדרת לכשעצמה, אבל זה בפורום אחר..) אז גם אתה, אני מבינה, מצטרף לקריאת ההפרדה. כמו שצריך להפריד את הדת מהמדינה, ככה צריך להפריד את האורגזמה מהנישואין. אפשר ורצוי עם, אבל מותר גם בלי. ולגבי הבבונים - אוקי, זה בסדר אם זה הפורמט המנטאלי. אבל כדאי אולי שגם הבבונים יבינו שלנשים שלהן יש צרכים מנטאליים בייחוד בגיל הזה (40 - 50): אני (עדיין) יפה? אני (עדיין) מושכת? אני (עדיין) נשית? אני (עדיין) נחשקת? והבעל שלהן הוא ממש לא הגבר לתת להן את התשובה. אז הן מחפשות אותה בעצמן במקומות אחרים. לא כל אישה שמוצאת לה גברבר להזדרגג איתו רוצה להתגרש מבעלה או לעשות לו משהו רע. היא כולה רוצה, כמו שאתה אומר, קצת פאן בחיים. כמה פשוט זה יכול להיות...
ואיך אומרים - מכל מלמדי.... ומתלמידי יותר מכולם
.

nowonder

New member
מסתבר שהמשפחה המאושרת

לא כולה כל כך מאושרת. תשמע, אחד הדברים ששמתי לב אליהם בפורום, שהשאלות שנשאלות כאן נחלקות לשני סוגים. אלו שבאמת רוצים עיצה ומבקשים נקודת מבט אחרת של מישהו שנמצא מחוץ לסערה. ויש את אלו שמחפשים הצדקה. אנשים שלא מחפשים עיצה, אלא שופט. מישהו זר ואובייקטיבי שיגיד להם שהם צודקים, וההוא (או ההיא) טועים. העניין הוא, שבזוגיות אין צדק. אין אגו. והכבוד הוא רק הדדי. מי שרוצה להיות צודק, שקשה לו למחול על האגו, ומתעקש על משחקי כבוד, סופו למצוא את עצמו מול שאריות של זוגיות שהיתה יכולה להיות טובה. אז אם בסוף תחליט שאתה רוצה עיצה ולא שופט. הנה לך: בין אם תשאר איתה, ובין אם תפרדו. הפרטים של הבגידה לא ממש משנים. מה שמשנה זה מה שהביא אותה לבגוד. אתה כמובן יכול להמשיך לחשוב שהכל נפלא בבית שלך, ורק היא דפוקה בוגדנית רעה ומחלקת חסדים. רק אומר לך, שלחשוב ככה זו דרך בדוקה להיות מריר, כעוס, אומלל, ושש אלי קרב. זה יקלקל לך את המשפחה הזו, וכל זוגיות שתבוא בעתיד. ואתה גם יכול לנסות להקשיב לה. ולהבין למה. ולבדוק אם זה משהו שאפשר לתקן ביחד, או לחוד. וללמוד. ובשביל לעשות את זה צריך שיחה. לא מונולוג, לא וידוי, לא דיון. צריך שיחה. שב לדבר איתה.

היי

אני חושבת שכדאי לך לקבל הכוונה מקצועית בנדון. לא בטוח שהנישואין נדונו לכישלון בגלל בגידה של אחד הצדדים,פעמים רבות זהו איתות חזק מאוד שמשהו לא עובד במערכת. יחד עם זה,דעתי האישית היא שזה מורכב מדי ודורש טיפול עדין בנושא. לדעתי גם בחירתך לא לומר דבר עד כה אינה משרתת את מערכת היחסים בינכם כי לא רק היא מסתובבת עם סוד - גם אתה מסתובב עם סוד (הסוד שלה) - הימנעות מנגיעה בנושא בוודאי מנציחה את המצב יחד עם זה לדעתי היה עדיף לעשות זאת עם צד שלישי שהוא איש מקצוע היכול לעזור לכם לעבור את המשוכה הזו ולבנות ולקיים מערכת יחסים בריאה. בברכה, ורד בן צבי

עד עכשיו עוד לא הבנתי

מה ההצעה של כולם פה? לבוא אליה ולהגיד לה אני יודע שהזדינת עם מישהו (אני גם יודע מיהו) ואז מה? להגיד זה קל אבל מה לעשות אז? על מה לדבר? זה עוד אף אחד לא עזר לי פה מצטער. בכל מקרה הפורום מנחם כאילו מאפשר לי לדבר על זה ולכן אני מודה לכל מי שהתיחס!!!

גארוטה

New member
ואז מה?

אז לעשות את הדבר הכי חשוב, לשאול למה? מה הסיבות שהביאו אותה לבגוד בך? סתם בא לה על בחור צעיר? נסחפה ולא יכלה לעצור? אולי התאהבה? או שחסר לה משהו ביחסים ביניכם שאותו היא הצליחה לקבל אצל האחר? אם לא תדע את הסיבה ואם היא לא תבהיר מבחינתה את הסיבה לא תדעו איך לטפל בה ואז, גם אם אתה בטוח שזה כבר מאחוריה, אין שום מניעה שזה לא יקרה שוב. הבגידה כבר נעשתה עכשיו אתה צריך לדעת למה, ומה לעשות כדי שלא תמצא את עצמך שוב באותו מצב.

גארוטה

New member
רוב הסיכויים

שכן. לא משנה באיזה תחום מדובר, כשיש בעיה, כשנקלענו לסיטואציה מסויימת בחיים, בעיקר בזוגיות ובמיוחד במצב של בגידה, אם נדע את הסיבה ונטפל בה, נדבר עליה, נבין מה קרה אולי לא נחזור לאותו מקום שוב.

אל תהיה מצחיק

אין מצב שהיא תגיד את האמת. היא בטח אפילו לא מודה בה בפני עצמה. אין לי כל ספק שבשיחות שהיא מנהלת עם עצמה היא קובעת קביעה נחרצת שאני ורק אני אשם!!!! מה נראה לך שהיא תגיד שבא לה על בחור צעיר? נו באמת...

רפסודיה

New member
מה זה משנה מי הוא?

אתה באמת חושב שמשנה מי הבחור. אז יש לו או אין לו יותר חזק ויותר גדול.זה שטויות. וכן..אם יבוא לך באמת להגיע למצב בו תפתחו גלוי את האמת שיש לכל אחד מכם על הקשר ביניכם תצטרך אתה וגם היא לקחת בחשבו שכרגע יש לכל אחד מכם מטען כבד על השני וכנראה תצאנה בעיקר ההאשמות הדדיות.

גארוטה

New member
אולי, רק אולי

יכול להיות שבאיזשהו מקום גם אתה חושב שאתה קצת אשם? אם התשובה שלך היא לא מוחלט, אז למה שהיא תחשוב שאתה אשם ושמשהו בך דחף אותה אליו? מראש אתה קובע שהיא לא תגיד אמת, מראש אתה מחליט שהיא תאשים אותך, מראש אתה יודע הכל, למה? אולי כי אתה פשוט פוחד לשאול ולהתמודד עם האמת?

רפסודיה

New member
כן הבנת

כן נראה לי שמה שהרוב כאן הציע היה להפסיק להציג חזות חיצונית חלולה מתוכן. לבוא ולומר לה שאתה יודע שעשתה רומן, או איך שתרצה לנסח את זה (שגם זה אומר מצביע על משהו). ואז אולי תוכלו להתחיל לדבר עליכם באמת. על מה שכל אחד מכם מרגיש באמת בתוך הקשר, על מה שכל אחד רוצה הלאה מעצמו, מהשני. אלא אם כן אתה מעדיף להתעלם מהרגשות שלך, להמשיך לא לדעת מה באמת קורה בתוכה ולהמשיך כאילו לא קרה כלום עד שתשכחו. רק שגם השכחה מהסוג הזה היא העמדת פנים. רוצה?

nowonder

New member
בטח שהבנת

פשוט לא בא לך לעשות את מה שמציעים לך. אתה רוצה ריב, דם ותימרות עשן. אתה רוצה להכריח אותה לסבול. וכולם כאן אומרים לך לנהל איתה שיחה מיושבת, ולהקשיב גם לה. כי אולי חלילה, גם לך יד בתהליך שהביא אותה לבגוד. טיפשות זו זכות וגם סוג של חסד.

I C E M A N 7

New member
שאלה ברשותך

לא ניתן לקיים את השיחה הזאת מבלי לציין את סיפור הבגידה?

למעלה