מה לעשות?

my miracle

New member
מה לעשות?

החבר שלי לא סובל את כלבת הפקינז שלי. הוא התנה את המשך יחסנו בכך שאו שאני מוותרת על הכלבה או עליו!!! אמרתי לו שאני מוכנה לוותר שתנאי שאנחנו מתחתנים. הוא לא מוכן לשמוע ולהקשיב לי בכלל! הוא רוצה שאני אוותר על הכלבה בכדי שנמשיך להיות חברים ואז עוד כמה חודשים נחליט מה עושים. מה לעזאזל אני אמורה לעשות????? אני מרגישה בגן ילדים!

לנושנוש

New member
זה בסדר מבחינתו שתהייה אומללה

בלי הכלבה שבטח בנתיים ניקשרת אליה מאוד?? זה הגבר שאיתו את ממשיכה את חייך...סילבופלה!

מריוס זכריה

Member
מנהל
שוב מקרה לכאורה של החבר או הכלב. רק לכאורה.

היה כאן מקרה דומה רק לפני כמה ימים. חפשי אחורה בדף הזה או בקודם. בכל אופן, זה לא נכון להציג את זה כבחירה בין החבר או הכלב. ממש לא. לדעתי אולטימטום הוא מושג כוחני, ולכן הוא איננו דרך בריאה לניהול מערכת יחסים. מי ששם לשני אולטימטום הוא לא חבר אמיתי! ומי שנכנע לאולטימטום איננו, ולא יהיה גם בעתיד, בן זוג שווה! מה שמומלץ לעשות זה להעביר את הדיון לפסים פחות כוחניים. ואם זה לא יצליח, הבעיה איננה הפקינז, אלא כל נושא עתידי שיעלה ביניכם לדיון, שבו נקבע כבר התקדים שאת מוותרת או שהוא הולך. מריוס

my miracle

New member
אפילו

שויתרתי עליה והיא עכשיו אצל הורי ולא איתנו בבית. הוא לא מוכן לקבל אותה ככה. הוא טוען שלא משנה שהיא אצל הורי, היא תמיד תהייה הכלבה שלי. ושהוא לא מסוגל להגיע להורי בגללה, והוא לא רוצה להגיע לשם עד שהכלבה תעלם משם.

לנושנוש

New member
והנה מוריוס אומר את מה שאני אמרתי בשפה

יות טיפולית. הדרדרתי לשפת רחוב ממש

my miracle

New member
איך הוא מסוגל להחליט

אם הכלבה תישאר אצל הורי או לא? הוא התנה את הקשר בכך שהכלבה לא תהיה בחיינו יותר ולא בקרבתנו או בקרבת הורי!

הוא צודק

פקינז זה באמת כלב מעפאן ברמות
. אבל זה בסדר נראה שאתם מנהלים מו"מ קשוח אך הוגן - כלב כנגד נישואין (ותמיד אפשר להתפשר, נניח, על משהו אזרחי בקפריסין + הסכם ממון + לברדור
)

nowonder

New member
את רצינית?

באמת אמרת לו: "או חתונה או כלבה"? אולי במקום איומים והפחדות, תדברו קצת. תנסי להבין למה הוא לא סובל את הכלבה שלך. אולי אלו דברים שפתירים באמצעות אילוף, או שינוי של כללי ההתנהגות בבית. ואם אלו דברים בלתי פתירים, אז לא בטוח שלהפטר מהכלבה יפתור את הבעיה.

my miracle

New member
דיברנו על זה

הוא לא אוהב את הכלבה ושום דבר לא יזיז אותו מזה. היא מאוד מחונכת. ומאולפת.

shy777

New member
השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך

היא: האם את מוכנה לחיות עם מישהו שלא מקבל אותך כמו שאת ורוצה לעצב אותך כפי שהוא מוצא לנכון. כפי שכבר נאמר למעלה, לא מדובר רק בכלבה, מדובר במאבקי כוח. אם את מוכנה להרכין ראש ולקבל כל מה שהוא דורש - לכי על זה. אם את מעדיפה להיות את עצמך ולעמוד על שלך - ההחלטה צריכה להיות אחרת. בכל מקרה ההחלטה היא רק שלך.

rusbr

New member
אבל למה הוא לא אוהב אותה?

הוא אלרגי? היא נשכה אותו? היא נובחת עליו? הוא מקנא בתשומת הלב שאת מעניקה לה?

my miracle

New member
סתם ככה

הוא לא אוהב שהיא עולה על הספות, שאני מחבקת ומלטפת אותה, שאני מאכילה אותה מהיד. מקנא בתשומת הלב...

rusbr

New member
אם הוא אפילו מקנא באיזושהי כלבה קטנה....

ההתנהגות שלו נראית לך הגיונית? קנאה כזאת נראית לך נורמלית? זה הבן אדם שאת רוצה להתחתן איתו? כשיהיה לכם ילד את תצטרכי להקדיש לו המוווווווווווווווווווווווון תשומת לב. נראה לך שהוא לא יקנא? שלא יבקש ממך למסור את הילד להורים ולא לבקר אותו לעולם? שלא יפרד ממך בגלל חוסר תשומת הלב או ילך לחפש אותו במקומות אחרים? אפשר לחשוב, כולה כלבה קטנה... סתם קנאי חסר ביטחון עצמי.

seeyou

New member
אם את מרגישה בגן ילדים אז תתנהגי בהתאם

בגן ילדים יש מבחר ילדים לשחק ולא חייבים רק עם אחד. החיים היו הרבה יותר יפים וקלים אילו באמת היינו מתנהגים כמו בגיל של הגן
פעם קראתי משפט שאומר: עדיף כלב כחבר מאשר חבר-"
כלב" יוסי בקשר לה משפט המחץ שלך
"מי יתן וחיילנו יחזרו בשלום הביתה!" אני גם לא יודעה מי אבל מה? כן יודע שלא מי ששלח אותם יחזיר אותם בשלום.

גארוטה

New member
החבר שלך כנראה

לא באמת אוהב אותך. בקשה שמלווה בהתניה היא בקשה שלא מכבדת את הצד השני. היום זה כלב, מחר זה איך תראה החתונה ואח"כ לאיזה בי"ס הילדים ילכו... ואת כנראה גם לא ממש מכבדת את עצמך אם את מתנה בחזרה "אמרתי לו שאני מוכנה לוותר בתנאי שאנחנו מתחתנים" את באמת רוצה שמישהו יתחתן איתך רק כי ויתרת על משהו למענו ולא בגלל שהוא אוהב אותך וחושב שאת האשה של חייו? אכן גן ילדים.

czar

New member
צודקת, את בגן ילדים

חתונה או כלבה?!!! מה זה אומר על שניכם?

למעלה