מה לעשות?

noabuba

New member
מה לעשות?

הבחור שחברה שלי הכירה לי נעלם ככה פתאום, שסיפרתי לה את זה היא נראתה מופתעת ואמרה שהיא לא יודעת מזה כלום. רק שמאוחר יותר גיליתי שהם התכתבו בפייסבוק והוא אמר לה היא כבר יודעת מיום שישי ולא אמרה לי כלום ותבינו היא מכירה אותי יותר מעשר שנים ואותו רק כמה חודשים. היא אפילו צחקה איתו ואמרה לו שהיא יודעת שהוא רוצה אותה. הוא אמר לה לא להגיד לי כלום כי הוא רוצה לדבר איתי אבל כמובן שהוא לא עשה את זה. הסיבה לכך מתברר היא בגלל שלא נפגשנו ביום חמישי כי הייתי עייפה מדי אני באמת מצטערת. אני פגועה מאוד גם ממנו וגם ממנה אני לא יודעם אם להגיד לה משהו כי אם אני אגיד היא תדע שהסתכלתי לה במחשב לא יודעת למה הייתה לי הרגשה שהיא מסתירה ממני משהו וכנראה שצדקתי. מה הייתם מציעים לי לעשות?

אם את חושבת

שעדיף לא לדבר אז תעלימי עין ואל תתייחסי אליהם יותר מדי אלה לא חברים מי יודע מה אם מתנהגים ככה או שאם הם חשובים לך תנסי לברר עניינים עם שניהם, דברים הרבה יותר גרועים כשלא עושים את זה במיוחד אם את פגועה... ודרך אגב באמת זה לא בסדר שהסתכל צריך לסמוך על אנשים.. ותאמיני לי בדרך כלל שקרים מתגלים בצורה כזאת או אחרת.

noabuba

New member
למען הסר ספק

אני לא הסתכלתי זאת לא הייתה הכוונה שלי פשוט חלון השיחה היה פתוח. אני כמו בת בית שם לכן ניגשתי למחשב לבדוק משהו מעולם לא חשבתי על דבר כזה לא האמנתי שהיא מסוגלת לשקר לי ככה. ונכון שקרים מתגלים בסוף. וכנראה אי אפשר לסמוך עליה כמו שאמרת שצריך לסמוך על אנשים כי הנה סמכתי ומה יצא לי מזה? כאב ועלבון.

היי

תקשיבי, להינעל בפני אנשים זה אף פעם לא הדבר הנכון אני חושבת שכן כדאי לסמוך על אנשים ואני מקווה שאת מבינה שלא כולם משקרים ולא כולם מתנהגים ככה... אני גם חושבת שיש מצבים שאנשים לא עושים דברים בכוונה לפגוע ולכן מגיעה להם הזדמנות שנייה אבל זה לפי השיקולים שלך. אל תיקחי את זה יותר מדי קשה ותשמרי בפנים אני יודעת שזה קשה אבל תמשיכי הלאה ותמיד תתני צ'אנסים לאנשים חדשים.

בר39

New member
../images/Emo201.gif

זה שהסתכלת לה במחשב זה לא טוב...כאילו חיפשת למצוא שם משהו (גם אם ניגשת רק לבדוק משהו )אבל את הנעשה לא ניתן להשיב . תראי תחשבי שזו חברה טובה דווקא ...גם אם היא שיחקה אותה מופתעת למרות שידעה כבר קודם מצד אחד הבחור ביקש ממנה לספר לך בעצמו ולא דרך צד שלישי (ואת צריכה טיפה להעריך אותו על זה למרות שהוא נעלם ) והחברה היא פשוט רצתה להיות חברה טובה ולא לצער אותך (למרות שגילית והצטערת ) לדעתי את צריכה להבין אותה על זה שהיא לא סיפרה לך ,היא רצתה להיות חברה טובה ומבינה וסוג של אוזן קשבת מבלי לגרום לך לעלבון כך שלא ממש יש לך על מה לכעוס עליה וכשהכעסים יעברו את תרגישי שהיא דווקא עשתה לך טובה כפולה (כלפי מי הנאמנות שלה ואיך היא מתנהגת כשמבקשים ממנ הלשתוק)

noabuba

New member
היי בר,

קודם כל לא בסתכלתי בכוונה חלון השיחה היה פתוח. דבר שני אני יכולה להבין שהיא לא רצתה לספר לי כי הוא ביקש ממנה אבל היא יודעת שהוא נעלם ככה סתם ועבר כבר מלא זמן מאז שהוא אמר לה שהוא רוצה להגיד לי ומכעיס אותי שהיא ידעה שהוא רוצה לחתוך ועדיין אמרה לי לשלוח לו הודעה. גם האופן שבו היא כתבה לו בים אם בצחוק או לא שהיא יודעת שהוא מעוניין בה מכעיס אותי. היא לא שאלה למה הוא רוצה לחתוך או מה קרה והיא גם הניחה שההתנהגות הזאת בסדר. אני מצטערת אני לא רואה פה שום סוג של נאמנות בטח לא כלפיי.

בר39

New member
הי נועה

עכשיו התמונה מצטיירת יותר טוב (ומה שלא הבנתי קודם יותר הבנתי עכשיו ) עם כל הצער נראה שבמקום לנסות להבין אותה ואת המניעים שלה ובמקום לנסות להבין את הבחור והכוונות שלו יותר פשוט לנסות לשכוח משניהם ולעבור הלאה נכון שזה נורא נורא קשה להיתנתק מחברה שאת מרגישה בת בית אצלה ונכון שקשה לחשוב שהיא מתחילה עם מישהו שהיא למעשה הכירה לך אבל עדיף לגלות נאמנות או יותר נכון אינטרסים של אנשים וחוסר נאמנות מאוחר מאשר דברים נעשים אחרי הגב . לכי תדעי אולי פתאום כשהיא ראתה אתכם יחד היא הבינה שהיא קצת דלוקה עליו ושהיא בכלל רוצה אותו ועכשיו אני מזכירה לעצמי
מקרה שקרה לי לפני מספר שנים שכבר נשכח מזכרוני (ואם תירצי ארחיב לך יותר במסר ) חברה לא צריכה לגרום לך להרגיש רע חברה אמורה לגרום לך להרגיש טוב ...ולמרות שניתקלים ביותר מדי חברות שתוקעות סכין בגב בהזדמנות הראשונהעדיין אפשר למצוא חברות שונות ,שתהיינה חברות טובות ונאמנות ואת הלא נאמנות צריך להשאיר מאחור (שינשמו את האבק )

noabuba

New member
היי

עכשיו היא שלחה לי הודעה במסנג'ר לא עניתי. אני אשמח לקרוא את הסיפור שלך במסר. אני לא יודעת אם להגיד לה משהו על זה כי זה מפריע לי מאוד. אני גם חושבת שהיא הרסה לי עם הבחור כי הוא כ"כ התלהב ממני ודיברנו המון ופתאום הוא נעלם.

בר39

New member
../images/Emo20.gifשלחי לי מסר

|ואשלח לך את הסיפור /חוויה שלי ותראי שבמקרים כאלה את לא לבד ושעוברים חוויות כאלה ומאוד מתחזקים מהן

למעלה