מה לעשות......

מצב
הנושא נעול.

tanit1

New member
אני שוב לא בהריון../images/Emo7.gif

הקיץ האחרון- כולם מצליחים
אני שוב לא בהריון

וזה לאחר שקיויתי שאולי הפעם יצליח... זה צורב בלב מאוד. Hope for better news in the future

האם עשית בדיקת דם ../images/Emo35.gif

אני שוב לא בהריון

וזה לאחר שקיויתי שאולי הפעם יצליח... זה צורב בלב מאוד. Hope for better news in the future
האם עשית בדיקת דם

רק בדיקת דם קובע
לפי השעה של ההודעה שלך את השתנתן על מקל. אני מכיר הרבה הריונות בפורום השכן שהמקל הראה שליל. אז אנא עשי בדיקת דם ואל תספידי את ההריון עד לתוצאת ß.

tanit1

New member
אתה ממש מתוק...

האם עשית בדיקת דם

רק בדיקת דם קובע
לפי השעה של ההודעה שלך את השתנתן על מקל. אני מכיר הרבה הריונות בפורום השכן שהמקל הראה שליל. אז אנא עשי בדיקת דם ואל תספידי את ההריון עד לתוצאת ß.
אתה ממש מתוק...
אבל אני גרה בארצות הברית וחזרתי לפני שבוע מהארץ. לכן יש את הבדלי השעות וכמובן אני כבר יותר חזקה נפשית עכשיו. Thanks for the support Tanit

שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול ומחזק

אתה ממש מתוק...
אבל אני גרה בארצות הברית וחזרתי לפני שבוע מהארץ. לכן יש את הבדלי השעות וכמובן אני כבר יותר חזקה נפשית עכשיו. Thanks for the support Tanit
שולחת לך
גדול ומחזק

sagivkr

New member
אוף... כל כך עצוב...

אני שוב לא בהריון

אוף... כל כך עצוב...
קיויתי לשמוע בשורות משמחות. מקווה שיצליח לך בפעם הבאה!!! יפעת

ayoosh

New member
../images/Emo7.gifשולחת מרחוק חיבוק גדול../images/Emo70.gif

אני שוב לא בהריון

שולחת מרחוק חיבוק גדול

כמה כואבת הצריבה הזו בלב... שההתאוששות תהיה בקצב המתאים לך, ושנשמע בקרוב בשורות טובות.

הרמוניה

New member
אכן צורב מנשוא...

אני שוב לא בהריון

אכן צורב מנשוא...
שולחת חיבוק עצום (בלי החיוך המטופש של תפוז) ואיחולים לעתיד טוב הרבה יותר הרמוניה

צוקה1

New member
ממש ממש עצוב שולחת לך../images/Emo24.gif

מצטערת גם בשבילך.
בסוף נצליח
כולנו
ממש ממש עצוב שולחת לך

חם ותומך ןמנחם קחי את הזמן הדרוש לך להתאושש ומקווה שהפעם הבאה תביא איתה את האושר הגדול הלוואי צוקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה