מה לעשות?????

• פותח הנושא zofa
  • פורסם בתאריך

zofa

New member
מה לעשות?????../images/Emo5.gif

ביום חמישי שעבר, שהיה היום ה-3 למחזור עשיתי בדיקות הורמונים. היום כשאני כבר חסרת סבלנות הלכתי לקופ"ח, התוצאות הגיעו ועכשיו אני בבית מנסה לפענח את התוצאות כאילו "רופאה". יש לי את הרמות שצריכות להיות בבדיקות ובכל זאת כמה דברים לא מסתדרים, מה לעשות??? למי לפנות?? כנראה שאלך לרופאה ביום שישי להתייעץ איתה, אין לי סבלנות לחכות עד 28.7 אז יש לי תור למרפאה המטפלת באי-פוריות. h e l p !!!!!

קובולט

New member
שאלות

שעשית את הבדיקה היית ערה שעתיים לפני???? ולא אכלת כלום שתית או עישנת סיגריה זה מאוד חשוב לתוצאות אני כבר לא זוכרת איך זה נראה כי השארתי את הבדיקות שלי בעבודה!!! אבל אם תכתבי אותם פה אולי אפשר יהיה לעזור קצת

zofa

New member
התוצאות; מחכה לעזרה

כל התוצאות נמצאות בטווח כפי שמופיע בדף התוצאות. ולהלן התוצאות: 1.670 - TSH 5.5 - LH 7.0 - FSH 343 - PROLACTINE 86 - (E-2 ESTRADIOL 4.6 - PROGESTERONE - 2.0 - TESTOSETRONE , TOTAL 4.3- DHEA SULPHATE

קצת תשובות - לפי פרמטרים של

הכללית : (תבדקי רק שהתשובות שלך ביחידות שרשומות כאן) TSH - נראה תקין (צריך להיות בין 0.35-5.5 ביחידות MlU/l) פרולקטין - נראה תקין (צריך להיות בתחילת מחזור בין 59-619 ביחידות mlu/ml) פרוגסטרון - נראה תקין (ביחידות mlu/ml) FSH - נראה תקין (צריך להיות בתחילת מחזור בין 2.5-10.2 ביחידות mlu/ml) E2 - נראה תקין (צריך להיות בתחילת מחזור בין 40-253 ביחידות pmol/l) DHEA SULPHATE - ?? תבדקי באיזה יחידות התשובה שלך - צריך להיות 35-430 ביחידות microgr לגבי LH אין לי מושג (לא עשיתי בדיקת LH).

למעלה