מה לעשות

מה לעשות ../images/Emo5.gif../images/Emo163.gif

כמו שכתבתי בשירשור הצהריים ...עשיתי ספגטי בולונז ... הנה תראו
..נראה טעים ... אבל לא יודעת שבישלתי את הבשר היה ריח מוזר
הוספתי תבלינים ורסק ...כמו שאני תמיד עושה ...עדיין יש ריח מוזר ....טעמתי ....מממ..לא יודעת הטעם ...לא יודעת
.... אתם כבר מכירות אותי ..אני זורקת אוכל סידרתית ...
... אני והילדים סביב השולחן כל אחד המנה שלו ...מסתכלת עלייהם ..הם אוכלים אני שואלת אותם טעים ...אומרים לי כן ..למה ??? סתם אני אומרת ...אני טועמת ...לא יודעת לא טעים לי ...אחרי ביס ורבע שהם אכלו ...החלטתי ..לא נראה לי האוכל הזה ...מסכנים לקחתי להם את הצלחת ואמרתי משהו לא נראה לי טוב באוכל הזה ..בואו נאכל משהו אחר ... ברצינות נראה לי משהו בבשר לא בסדר ... מה אתם אומרים ???

צודקת. עדיף להעיף

בשר מתקלקל בקלות. אולי בסופר לא אכסנו אותו טוב? תני להם טונה גבינות וחביתה...

מריני

New member
שרוני, אולי משהו לא בסדר בטעם שלך?

אני רצינית, את הרי עדיין קצת חולה, אז אולי זה משפיע לך על הטעם. אם לילדים זה טעים, אז סימן שיצא טוב... אל תיזרקי עדיין, תני למבוגר נוסף, אולי לבעלול, לטעום ואז תחליטי. דרך אגב, ממתי הבשר? האם הוא הופשר, ואם כן אז איך?

מריני יודעת מה אולי את צודקת...

אתן לבעלי לטעום ... בכל מקרה הבשר טרי מאתמול .... אגב איך יצא התבשיל שלך ??? [ואם אפשר אז גם תמונה
]

מריני

New member
לירוני, הכנתי הודו אדום ברוטב יין..

עם פירה. את מוזמנת לבוא לארוחת צהריים, יקירתי.

r66

New member
../images/Emo12.gifלירוני, מריני, שרוני..../images/Emo12.gif וואלה

ת'לבלבתי... ולי קוראים.... . . . . . ריני

מריני

New member
שלי יצא מצ'ו, מצ'ו, טעים, טעים...:-

תודה על ההדרכה...
בנוגע לתמונה זו עלולה להיות בעיה, מפני שהמחשב עדיין לא "הבריא" לגמרי (עדיין לא התקנתי את התוכנה של המצלמה למחשב).

לירוֹני

New member
חחחח ..אין סבלנות

עכשיו סיבכתם אותי אני ידועה בתור אחת שאוהבת מאודדדדדדדדד ספגטי בולונז. וגם עוף ביין לא פחות טוב אז ככה את המנה הראשונה אעשה אצל שרוני אטעם ואגיד אם אפשר לתת לילדודס. ואז אבוא אלייך מריני והמשיך בארוחה.

למעלה