מה לעשות?

אגם גם

New member
מה לעשות? ../images/Emo4.gif

סובלת מהטרדות טלפוניות לאחרונה.... זה התחיל לפני כמה ימים. השעה אחת בלילה, אני מול הטלויזיה, ופתאום - טלפון. מספר סלולארי שאני לא מכירה. עניתי, ומהצד השני בחור במבטא ערבי מחפש איזה מישהו אחר... אמרתי "טעות" וניתקתי. למחרת בשבע בבוקר, טלפון מאותו המספר.. לא עניתי. אחרי כמה דקות - שוב טלפון.... עניתי, ומהצד השני, אותו בחור במבטא ערבי ובלחש: "אני רוצה להזד%^יין איתך".
אללה יוסטור. ניתקתי מיד... מאז, כבר שלושה ימים, כל בוקר בשבע-שבע וחצי - סדרת טלפונים מהמספר הזה. לא עונה להם. האמת? קצת מפחיד אותי. אפילו עושה לי בחילה.... ועוד יותר, כשאני לבד בבית בימים האחרונים... גם ככה מפחיד לישון לבד, ועם הסרט הזה - פי כמה.. מה עושים?

shno

New member
מוצאים גבר דובר ערבית

שיענה לאידיוט הזה בערבית ויבהיר לו שאם הוא מתקשר עוד פעם - המספר שלו עובר למשטרה.... עשיתי את זה פעם אצל סבתא שלי (שגם לה היה מטריד ערבי בטלפון). כשעניתי לו בערבית הוא התחיל לגמגם, להגיד שהוא מחפש את בית החולים - אז אמרתי לו שאם הוא יתקשר עוד פעם, הוא באמת יצטרך בית חולים. ומאז שקט בגזרה... והואיל ויש לך את המספר שלו - להתלונן נגדו במשטרה זה אפשרי בקלות יחסית...

משקולת

New member
../images/Emo6.gif אתה מזכיר לי שמפעם

לפעם מתקשרים אלי בני מיעוטים לסלולרי בטעות. פעם אחת- בסדר, פעם שנייה- גם בסדר, אבל כשזה קורה ברצף ובמשך כמה ימים, אני מתחילה כבר להתעצבן. הקיצר, לפני כשנה או קצת יותר, פתחתי לעצמי שיטה, לסנן לעברם :" ע'לט אל נומרה" בכל פעם כשהם מתחילים להטריד. זה תמיד עוזר! הם בהלם ולא "טועים" (עם או בלי מרכאות) שוב. אגם- קבלת כמה עצות, מקווה שלא יטרידו אותך יותר!

shno

New member
../images/Emo6.gif

מי אמר שאין יתרון לשירות הצבאי שלנו? ואגב - את מתבקשת להתייצב ביום ראשון בשעה 8:30 במדי ב' בשער ה- 477 לתחילת שירות מילואים בן 5 ימים בבה"ד האגדי.

משקולת

New member
ד-י! כבר מילואים?

מאה אחוז! אאוורר היום את הקיטבג מהבוידעם (שאין לי) ואכין ציוד אישי. 5 ימים, לא צריך הרבה, נכון ?

shno

New member
בעיקרון המילואים פתוחים

את צפויה לחזור כל יום הביתה, אבל אם תתעקשי - נוכל לארגן לך מקום לינה במגורי בנות, שק"ש מהאפסנאות ואפשר גם שמיכות צמר עם סקביאס על חשבון הבית.

תגידו, על מה אתם מדברים?

אני מהרגע שסיימתי טירונות לא ראיתי יותר סקביאס בכל שירותי הצבאי, וזה היה 5 שנים, שחצי מתוכן בבסיסים סגורים, ואם אני לא טועה, פלוס מינוס אותם בסיסים שאתם הסתובבתם בהם.

משקולת

New member
יאללה, מסרררררררררררי

(יש לך הכבוד להיות הראשונה שזוכה ממני להטייה הזו) אותי- באילו בסיסים הסתובבת? באיזו תקופה? (את די קטינה, לא?
)

פומפיה

New member
= טעית במספר

זה גם מה שאני אומרת כשערבים מתקשרים בטעות. (פעם היתה לי פדיחת-על.. איזשהו ערבי התקשר אליי שוב ושוב, ושוב ושוב אמרתי לו בערבית שהוא טועה במספר, אבל הוא נהנה להמשיך.. אולי משעשע אותם לדבר עם יהודיה צדקת שעונה להם בערבית.. וכשעמדתי ליד החופה בחתונה של חברים, פתאום התיק שלי צלצל בקולי קולות.. ולא רק שהיה מביך והסתערתי על התיק, כמה מרגיז היה לגלות שזה הוא).

kivsa1

New member
כמה אופציות:

1. פנייה למשטרה 2. החלפת מספר טלפון (כן, כן) ובקשה שיירשם כחסוי (אני עשיתי זאת למשל לגבי מספר הסלולארי שלי אחרי שנדבקו אלי כל מיני מטרידים ומפרסמים והאנרגיות והמחיר שהיו דרושים להיפטר מהם היו גדולים מלהחליף מספר ולהשאירו חסוי...

7יעלה

New member
רעיון שקראתי במעריב לנוער

היה פעם סיפור כזה על מישהי שהטרידו אותה בטלפון , אז היא לקחה משרוקית ממש חזקה ושרקה לשפורפרת , ואז גילתה שזה החבר שלה ( שלמחרת לא בא לביה"ס כי נקרע לו עור התוף ) בקיצור , השיגי משקורית טובה , והלך עליו !

kivsa1

New member
אוי זה נשמע נורא- אם כי לדעתי מגיע

לו-זה אחד הדברים הפחות נעימים ויותר מפחידים ההטרדות הטלפוניות... אבל זה בכל זאת נשמע נורא-הייתי מעדיפה כבר שמשטרה תטפל בעניין ושלא אני אגרום לנבל נזק גופני...

kivsa1

New member
אולי-אבל זה גם סדיסטי להפחיד עד

מוות בחורה בודדת... הכל סדיסטי... כמובן שאם אפשר לפתור את הבעיה לא באופן קיצוני כל כך כדאי-אבל דוקא מעדיפה לפנות למשטרה ולא רק לאיים כי אם יש סיכוי שהמשטרה תטפל בעניין אולי יינצלו עוד כמה מוטרדות עתידיות...

ט ו ש ה

New member
אולי סדיסטי אבל עובד

זה מה שעשינו אצלנו בבית (אני חושבת שסיפרתי על זה פעם). היה מישהו שהטריד באופן קבוע את אחותי (כשהיא הייתה בת 15...) ורק אותה - זאת אומרת, אם אני או ההורים ענינו - הוא ניתק, אם היא ענתה - הוא היה מתנשף, וגונח, ואפילו הסביר לה פעם שהוא יודע איפה היא גרה... אז את יודעת מה פומפי? אנשים כאלה? וואלה, מגיע להם שיתנהגו אליהם בצורה הזאת. ובאמת - קנינו משרוקית מאמנים טובה, וחיכינו...ואז הוא התקשר, ואחותי שחררה עליו הרבה מאד אוויר...... ובמפתיע, זו הייתה הפעם האחרונה ששמענו ממנו (ודוגרי? אני ממש מקווה שזו הפעם האחרונה שהוא שמע משהו להרבה מאד זמן...)

פומפיה

New member
1. מאיימים שתפני למשטרה

2. אם האיומים לא עוזרים, פונים למשטרה. קרה לי, וברגע שאיימתי פסקו הטלפונים.

למעלה