אחד שהיה עושה לי טלפונים בבוקר ב5. כמה פעמים אמרתי שזו טעות ושיבדוק טוב את המספר שלו. יום אחד הוא כנראה תפס אותי במצב רוח קרבי. אחרי שהוא שאל אם בעסם נמצא אמרתי לו ככה: בפעם הבאה שאתה מצלצל אלי אני מצלצלת ת'אמאמא שלך. מאז הוא לא התקשר.
זה מספר שמלווה אותי שנים וממש לא בא לי להחליף בגלל האידיוט הזה.. אם לא תהיה ברירה, זה מה שאעשה כנראה.. אבל נראה לי שבדרכים הפשוטות והמקובלות (לאיים עליו בשפה שהוא מבין תרתי משמע..) העניין יפסק, לא? כל מה שנותר הוא למצוא מישהו דובר ערבית שיעמוד קרוב אלי בשבע בבוקר
הוא הגיע אליה במקרה, ללא היכרות מוקדמת, ונהנה להטריד. אם רוצים לשים לזה סוף 1. לא נותנים לו את הסיפוק (לא עונים כשרואים את המספר/ עונים ומייד מנתקים) 2. מאיימים לפנות למשטרה 3. מממשים את האיום, אם יש צורך.
יש הטרדות נוספות (לפעמים הטרדות זה גם פרסומות מוקלטות למשל של כל מיני נביי'לס...) אז את פשוט נאלצת לרוץ לטלפון כל פעם שהוא מצלצל כי את כמובן לא יכולה לדעת מראש מי זה. זו הסיבה שאני החלפתי בסוף מספר-לא עמדתי בריצות לטלפון שהתגלו כעקרות.... וכמובן שאם מחליפים אז אחר כך לא מוסרים בשום מקום בו נדרש לכתוב מספר טלפון לפחות לא את המספר של הבית-כדי שיהיה מספר אחד "נקי"...
כל הזמן, את יכולה פשוט לא לענות לו. כשאותי הטריד איזה מישהו ממספר חסום נתתי לבעלי לענות לכל המספרים החסומים, וכשהוא "תפס אותו", בעלי אמר לו כמה מילים (ממש לא חשוב, העיקר שישמע קול של גבר), וזה הספיק כדי להוריד אותו ממני