מה לעשות

מה לעשות../images/Emo20.gif

מה לעשות ליהיות או לחדול? פתאום גיליתי שהבעל לא בוגד לא שותה לא לא הוא מהמר כן בסכומים קטנים שבסוף החודש מגיע ל10 0000 אבל אתם יודעים משקל לשקל נהפך ליהייות עשרת אלפים שח פתאום המינוס גדל אני מתפוצצת בתוכי לא יודעת מה לעשות עשינו כבר הלוואות ולקחנו כסף מהאמהות דייייייייייייי והכל מחיש גד לוטו ואולי גם דברים אחרים. לא יכולה יותר אחרי כל כך הרבה שנות נשואין לחשוב על גרושין? זה בלתי אפשרי אבל יחד עם זאת האהבה שהיתה פתאום היא לא אותה אהבה כאילו האימון בין שנינו ירד. הוא הבטיח לי לחדול. הוא הבטיח עוד ועוד. לא גיליתי לאף אחד את הסוד הנורא. רוצה לספר לאמא שלו אבל היא מבוגרת ותיקח ללב . אני מפחדת או מתביישת. ממש לא יודעת מה לעשות. יכולנו לחיות כל כך יפה . לנסוע לחו"ל לקנות מכונית חדשה הכל ירד לטמיון הכל ירד לזבל. אני מרגישה מרומה .
 

ק-ס-ו-מ-ה

New member
לכו לטיפול מקצועי בנושא.

אני בטוחה שאת לא בבעיה הזאת לבדך, ובטוחה שישנם מקומות לריפוי התמכרות שכזאת. שווה לברר.
 
אני חושבת שכדאי לספר ../images/Emo140.gif

אני חושבת שכדאי לספר . כי תמיד הבטיח . ואילו מישהו זר או האמא כן תפסיק את השגעון הזה . בכל אופן אני איתך. תהיי חזקה
 

הצופה.

New member
בתור מומחה לנושא

התמכרות להימורים גרועה מכל ההתמכרויות כי ניתן להסתיר אותה עד ממש שלב לפני ההתמוטטות...הדרך היחידה זה לפרוץ את קשר השתיקה ולקחץ לידייך את ניהול הכספים של הבית לבטל לבעל את כרטיסי האשראי ותא פנקסי הצ´קים כמו כן ללכת לגמילה אצל מומחים לנושא ולא סתם אצל פסיכוליגים שמתימרים רק רוצה לומר שכל רגע של שהיה או מחשבה נוספת מקרבת אותכם על פי תהום אם תרצי עזרה תמצאי אותי בתיבת המסרים הצופה
 

מו שיקו

New member
בתור אחד

שמהמר למען השעשוע בלבד אני רואה הרבה מכורים ליד המכונות והשולחנות וזה נראה מאוד לא טוב לדעתי את צריכה ליצור לחץ חזק מאוד על בעלך, שיגיע מכל הכיוונים,חברים ,משפחה,עבודה,ילדים אני דווקא כן אופטימי ומאמין שמקרים כאלה כן ניתנים לתיקון. וממליץ לך להתייעץ עם צופי בעניין,הוא יידע מה לעשות.
 
למעלה