מה לעשות

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
אם הוא יהיה כמו פטרובסקי, אשריי ../images/Emo13.gif

אלכסנדר, הבולען שלי, היה 5 תאים
שקירטעו מזרע לא משהו. מאחלת לך שהתסכול והצער על הביציות הרבות שנשאבו וההיפר שהותירו אחריהן והעוברים הרבים והמוקפאים, כל פוטנציאל החיים שלא מומש - יתגמד לנוכח ילד אחד חי ובועט מאד מאד. חיבוק גדול.
אם הוא יהיה כמו פטרובסקי, אשריי

anguly

New member
אוי אוי אוי

מה לעשות

אוף, ברוח פסח. 40 ביציות (נא לשיר) 38 מהן בשלות 28 עוברים 14 מוקפאים 14 מופשרים (בבת אחת) 1.5 שורדים לכל אחד רק 5 תאים ואחד? אחד? שלילי עוד לא- רק הוחזרתי היום, אבל הסיכויים כה קלושים. מעצבן אותי שמכל כך הרבה חומר גלם אני מקבלת כלום, הרופאים טוענים שזה בגלל הזרע, העוברים פשוט לא שורדים, מתפרקים. עצוב לי עם זה.
אוי אוי אוי
איזה שיר נורא! גם אצלי המוקפאים - לא ממש שורדים - וזה די מדכא! מקווה שה1.5 בכל זאת ישרדו - כמו שכתבה לך ורדה - אף פעם אי אפשר לדעת...

עמית../images/Emo24.gif

מה לעשות

אוף, ברוח פסח. 40 ביציות (נא לשיר) 38 מהן בשלות 28 עוברים 14 מוקפאים 14 מופשרים (בבת אחת) 1.5 שורדים לכל אחד רק 5 תאים ואחד? אחד? שלילי עוד לא- רק הוחזרתי היום, אבל הסיכויים כה קלושים. מעצבן אותי שמכל כך הרבה חומר גלם אני מקבלת כלום, הרופאים טוענים שזה בגלל הזרע, העוברים פשוט לא שורדים, מתפרקים. עצוב לי עם זה.
עמית

מה שחשוב בכל ה"ספירת מלאי" הזו, זה האחד הריון ואחד תינוק שבסופה. כל השאר זה רק הדרך להגשים את האחד הזה. מחזיקה לך אצבעות שסוף השיר יהיה שמח.

neta2

New member
אוף עמיתי../images/Emo24.gif

מה לעשות

אוף עמיתי

ואת כבר יודעת שגם מעובר בעל 4-5 תאים נולדו תינוקות מדהימים. מקווה כל-כך שבכל זאת. אוהבתותך

מצטערת שרק עכשיו אני רואה...

מה לעשות

בטח עצוב ומוכר (לי היה טיפול כזה עם 34 ביציות ואפילו מוקפאים לא היו לי ובטח שלא הריון) בטיפול שאחריו הריתי את תומר! יש תקווה הא?!
אהובה שלי והרבה הרבה תקווה

רגע, בזמן האחרון אני לא קוראת טוב..

בטח עצוב ומוכר (לי היה טיפול כזה עם 34 ביציות ואפילו מוקפאים לא היו לי ובטח שלא הריון) בטיפול שאחריו הריתי את תומר! יש תקווה הא?!
אהובה שלי והרבה הרבה תקווה
רגע, בזמן האחרון אני לא קוראת טוב..
יש עוד סיכוי שהטיפול הזה יצליח! אסור לך להספיד אותו כל-כך מהר! אסור! יקרה שלי, יש שהרו בטיפולים שנראו לכאורה יותר גרועים...

hope13

New member
../images/Emo24.gifעמית יקרה

מה לעשות

עמית יקרה
סליחה על התגובה המאוחרת... חשבתי עליך בסופהשבוע, זכרתי החזרת מוקפאים ביום חמישי ומצטערת לשמוע על התחושות שלך (המובנות כל-כך) וגם על המחלה. מצטרפת לקודמותיי שעדיין מוקדם להספיד ואולי אולי כנגד כל הסיכויים... גם אצלי לאחרת הקפאת 5 עוברים בני 8 תאים, שרדו אמנם 4, אבל הם היו בני 1-4 תאים, ממש לא משהו. בסוף היה הריון שסופו העצוב לא היה קשור לכך שהוא היה ממוקפאים, אחא שהעובר בחר להתחלק ל-2 קצת מאוחר מדי. מה שרציתי להגיד זה שיש עוד תקווה ואני איתך בתקווה הזו. תרגישי טוב ומחזיקה אצבעות

hope13

New member
לאחרת הקפאת עוברים=לאחר החזרת

עמית יקרה
סליחה על התגובה המאוחרת... חשבתי עליך בסופהשבוע, זכרתי החזרת מוקפאים ביום חמישי ומצטערת לשמוע על התחושות שלך (המובנות כל-כך) וגם על המחלה. מצטרפת לקודמותיי שעדיין מוקדם להספיד ואולי אולי כנגד כל הסיכויים... גם אצלי לאחרת הקפאת 5 עוברים בני 8 תאים, שרדו אמנם 4, אבל הם היו בני 1-4 תאים, ממש לא משהו. בסוף היה הריון שסופו העצוב לא היה קשור לכך שהוא היה ממוקפאים, אחא שהעובר בחר להתחלק ל-2 קצת מאוחר מדי. מה שרציתי להגיד זה שיש עוד תקווה ואני איתך בתקווה הזו. תרגישי טוב ומחזיקה אצבעות
לאחרת הקפאת עוברים=לאחר החזרת
עוברים מוקפאים

venus13

New member
קודם כל - מוקדם להספיד !

עמית יקרה
קודם כל - מוקדם להספיד !
כמו שכתבו לך - דווקא הטיפולים הכי דפוקים - העובר האחרון, הזקיק האחרון, מחלות וכו' - הניבו לעיתים את ההריון הרצוי ! אז נא לא להרים ידיים לפני שחצית את הגשר (קימבנתי שני פיתגמים - אבל הכוונה ברורה) האם אין דבר מה נוסף לעשות עם הזרע? כמו שאני מכירה אותך בדקתם את כל האופציות אבל בכל זאת - אולי כדאי מיקצה שיפורים? מה לגבי הפרופיל ההורמונלי שלו, וריקוצלה? וכו'? אל תכעסי - אבל אני מאוד מאוד מאוד ממליצה על טיפול בצמחי מרפא סיניים וקשה לי שלא לייחצן זאת אם תרצי פרטים - את מוזמנת אני בטוחה שאצלנו בשילוב דברים אחרים - זה עזר! הלוואי שהפעם זו הפעם שלך ואם לא אז בקרוב מאוד חג שמח ופורה וד"ש לתמנונה ונוס

מצב
הנושא נעול.
למעלה