מה לעשות שביתה צודקת

מה לעשות שביתה צודקת

מצד אחד ניתן להבין את השובתים. אבל בתקופה בה מנהיגנו מבזבזים את כספנו ודואגים קודם כל לעצמם. וחוגגים בסוויטות של בתי המלון. אז מה נצפה מהאזרחים קשי היום. שלא מצליחים לגמור את החופש. ואני אמנם כמו כולם סובל מהשביתה אבל לפני שנטיף להם. אני מצפה ממנהיגנו שינהגו בצניעות ויוותרו קצת על מנעמי החיים שהם כה רגילים להם. שבוע טוב. יוסי

ינשוף 2

New member
הם לא צודקים

יוסי שלום.מה צודקים? תשמע את מנהל הזבל של עירית ירושלים הוא אומר שמכריחים אותו לא לפנות את הזבל וכך הלאה. זאת שביתה פרטית של אעמיר פרץ נקודה.

טליה28

New member
../images/Emo123.gifמצאו להם זמן...נמאסתם

כשהמדינה שלנו עומדת לפני מלחמה והרבה אנשים מובטלים הם רוצים תוספת הממשלה שלנו מושחתת כולם לוקחים שוחד ואם לא לוקחים מסדרים לקרובים שלהם עבודות באלפי שקלים על חשבוננו אני כל כך כועסת על המדינה והממשלה וכי אני כועסת על עצמנו על השתיקה שלנו על זה שאנחנו מקבלים הכל כמובן מאליו כמה הם יכולים לדרוך עלינו ואמיר פרץ למי הוא דואג לי
בטוח שלא אם כל המסים שאני משלמת ואם כל ההוצאות עכשיו אני צריכה לדאוג לשלם כסף גם לשמרטפית. ותור בב"ח שאני מחכה לו במשך חצי שנה שוב נדחה אז על תעשה לי טובה אמיר פרץ אולי אם תקצץ קצת מהמשכורת שלך ושל כל אלה שיושבים בכיסאות ולא עושים כלום חוץ מלדבר ולקבל משכורות שמנות והטבות אם כולכם תקצצו אני מאמינה שהמצב במשק יתחיל להתאושש ובמקום לשלם עוד תוספת לאנשים שעובדים כדי מאד שיתחילו לדאוג לאלה שלא עובדים

פלסטיק

New member
בודאי ששביתה צודקת

על מה הם שובתים? 2% תוספת למשכורת (נגיד 50 שקל לעובד...) והאוצר מתחיל להסית נגדם. "השביתה הפקרות": ההפקרות היא של הממשלה שמפרה הסכמים חתומים ובאה למו"מ בידיים לא נקיות. "לא ניתן לדון בשכר כשהמצב הבטחוני קשה...", נו באמת, מתי המצב הבטחוני לא קשה? ניתן לדון רק בשכר חברי הכנסת והשרים כשהמצב קשה? "המצב הכלכלי קשה": פתאום אנחנו לא צפויים ל 4% צמיחה? מה קרה ששינה את דעתו? אנחנו לקראת סוף השנה, כשיצטרכו להעביר תקציב תוך כדי מתן שוחד לכל מיני גורמים פתאום ישנה את דעתו ויהיה כסף לחלוקה למכביר. ואפילו התירוץ של "אין תקציב" מתחיל להשמע מגוחך, הרי פרופורציה גדולה מהשובתים מקבלים הבטחת הכנסה. במקום שיקבלו את הכסף כנדבה שיקבלו אותו כשכר. אותו כסף רק עם כבוד. ומסתבר שמצד שני יש המון כסף בשביל הפוליטיקה הקטנה שלו, קיימים מגזרים שלמים שמקבלים כסף מהמדינה ועל הקיצוץ שמעו רק ברדיו. אם יש עובדי מדינה מיותרים שיפסיק להיות שפן ויפטר אותם, אלו העובדים שלו. אם הם לא מיותרים ועובדים קשה (נניח סייעת הגננת בגן של הילד שלי) אז שישלמו להם שכר הוגן.

EMITIST

New member
יוסי, "אם אין לחם שיאכלו עוגות" זהו

המוטו שמניע את סילבנצ´וק שניכר בו שהמעמד והתפקיד סחררו אותו והשתן על לו לראש ובגדול ושכל עוד שהמטרה הושגה הוא מעדיף להדחקי הן את מוצאו והן בזכות מי הוא למעלה כעת בכלל וג´ודיתו (שבאו כאמור מ""העם"") והם אף דואגים לנהוג ולפעול על פיו הלכה למעשה ולעזאזל העם!!! כשג´ודית מצדה דואגת ליישם זאת ע"י פירנוס יפה מאוד של קניון עזריאלי כאילו אין מחר ולעת ערב הם נפגשים עם השבט שנראה יותר כמו ארמיה קטנה לארוחת ערב במסעדה שהיא בין היוקרתיות ביותר הן ברמת גן והן בכל הארץ שהתפריט כמובן כולל את את היין תוצרת חוץ (לא פחות ולא יותר - איך לא???) והפריטים היקרים ביותר בתפריט (וזה ידוע לי אגב ממקור ראשון ומהימן - אני מאחר ומלצרתי להם לצערי פעם או פעמיים), רק מה, שסילבנצ´וק שלנו מעדיף להתעלם מדבר אחד חשוב - שבסופו של דבר גורלה של בעלת המוטו האורגינלית לא שפר עליה במיוחד וזה עלה לה תרתי משמע ומכל הבחינות בראשה...!!! אבל יחד עם זאת יוסי, אל תצפה ליותר מדי נסים באשר להתנהגותם הצנועה של ממשלתינו ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בזוג ה""מלכותי"" סילבן וג´ודי שאותה ממשלתינו כאמור תומכת בהם ביתר שאת!!! ובפרט כפי שאמר שלום חנוך בשירו "מחכים למשיח" - "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"... ואנחנו אכן מטומטמים ופראיירים ומשלמים על כך ועוד איך משלמים ובגדול!!! וזה כולל כמובן את כותבת שורות אלו וזאת מאחר וכל פעם מחדש ולא משנה כמה נאכל אותה לעולם לא נלמד את הלקח ולא נשכיל לקחת את הדוגמא הטובה ביותר מהארגנטיניים וליישם אותה - מלבד לקטר הן לעצמינו והן ביננו לבין עצמינו והן בפורומים כגון אלו ואחרים לא נעשה דבר ונצפה כל אחד מאיתנו שהאחר יעשה את העבודה בעבור כולנו...!!! ובכך זה לא משנה במקרה זה שלא הבאנו (למרות שבמחשבה שניה אולי אפילו כן) זאת על עצמינו אלא גרוע מכך בעצם שתיקתנו אנו נותנים לכך לגיטמציה - אז מבחינתם, למה לא...???!!! הן "שנותנים תיקח ושמרביצים תברח" והרי ידוע שמי שלא חי לפי כלל זה הוא פראייר ולכן כאמור הפראיירים היחידים פה (ושוב) בגדול ובענק -זה א-נ-ח-נ-ו!!! יום נפלא ובוקר טוב, שקט, רגוע, רוגע, שלו ושפוי עד כמה שרק אפשר וניתן לך ולכולנו, אמיטיסט

למעלה