מה לעשות עם מכשיר

מה לעשות עם מכשיר

ברשותי מיו 180 ואני נוסעת לחו"ל למקום בו לא אצטרך אותו לתקופה של חודש.לא אקח אותו עימי . האם להשאיר אותו טעון כל הזמן תחת מתח בבית בתקופה זו או לתת לסוללה להתרוקן וכשאחזור אטעין אותה מחדש. ככלל המכשיר משמש אותי רק לניווט ואין עליו כל חומר שאזדקק לו מלבד ניווט.

A05246

New member
טעינת מיו

לפי מה שאת מתארת אין שום בעיה לתת למכשיר לעשות ריסט קשיח וכשתחזרי תתקיני את העברית ואת הניווט מצד שני אין בעיה גם אם תטעיני את המכשיר לאורך חודש ברציפות זה לא יכול להזיק בהצלחה

אם הסוללה תיגמר

לא הבנתי האם העיברית ומפות הניווט ילכו לאיבוד . זאת אומרת שכל הזמן המכשיר צריך להיות מוטען ? הסבר בבקשה למי שלא מתמצאת

AYELET1

New member
אני לא הייתי משאירה אותו סתם

טעון ומחובר לחשמל זמן רב כל כך, ללא השגחה וכשאין הדבר חיוני (והוא לא) גבי היטב את המכשיר על כרטיס (נדמה לי של-180 יש תוכנת גיבוי מובנית אך אינני בטוחה)

moisip

New member
בצעי גיבוי עם התוכנה המובנת או כל

תוכנה אחרת על כרטיס חיצוני (תשמרי עותק גם במחשב ) הכל יחזור לקדמותו לאחר טעינת הגיבוי

atoo

New member
מניסיון

יש לי מיו 180. אני מגבה בתוכנת האקטיבסינק. יחזיר לך הכל כולל הכל. ואגב, אם המכשיר סגור חודש, תיגמר הסוללה ? מסופקני...

AYELET1

New member
יש לך טעות

המידע על ה-180 נשמר בזכרון ה-RAM. זהו זכרון הדורש זרם חשמל, בניגוד לזכרון הפלאש, שהמידע עליו צרוב. ומנסיון: חודש זה המוןןןןןן זמן. הסוללה איננה מספיקה הגיבוי דרך האקטיב סינק מספיק לחלק מהסיטואציות לא לכולן. לאאוטלוק הוא כמובן מספיק ומקיף. ואגב (לא שייך לשאלה כאן), גיבוי על כרטי ס מסייע מאד במקרה שלל אסונות שאינם מתרחשים ליד המחשב, וכשיש צורך במידע באופן מיידי.

BravoMan

Active member
ועוד המלצה קטנה:

למכשיר הזה יש מתג שמנתק את הסוללה (איפו שהו מאחור או בתחתית המכשיר, לא זוכר בדיוק). עם המכשיר אינו בשימוש זמן רב מומלץ לנתק אותו. (הדבר כמובן יגרום לHARD RESET). עוד טיפ קטן: לצורך גיבוי חד פעמי ניתן להוריד גרסת נסיון של SPB BACKUP ולגבות בעזרתה לקובץ EXE. כאשר לוחצים על קובץ זה בסייר קבצים הוא מופעל לבד (בלי צורך בתוכנה המקורית) ומשחזר את המכשיר לקדמותו (עברית, תוכנות נתונים הכל). כמובן יש לשמור את הקובץ על כרטיס זכרון וכמו שכבר אמרו פה גם עותק בPC.

למעלה