רחלי- או ראית כתבה ב"זמנים
מודרניים", ב"ידיעות אחרונות" (יום רביעי לפני שבועיים), כתבה שמבוססת על ראיון איתי ושם מופיע ראש פרק על היזמות שלי ועל רעיון הפיקוח הצרכני, או שקראת כאן בפורום את המאמר שלי, שנקרא כאן באתר, על פי הצעת נעה ובהסכמתי, " פרויקט המשפחתונים". כן רחלי, זהו הרעיון שלי, והוא יצליח רק אם כל ההורים יחשבו ויעשו כמו שירלי- לגבי המשפחתונים, ידרשו טיפול איכותי. טיפול איכותי ניתן לקבל אם יש ליווי מקצועי. ליווי מקצועי יוצר פיקוח. זהו פיקוח של ההורים, של הצרכנים כמו ששירלי מציגה את עצמה. זהו פיקוח הרבה יתר יעיל מפיקוח ציבורי( אתן בוודאי יודעות ש"חוקי עולם הפשע= הפיקוח של תת תרבות זו, חזקים הרבה יותר מהחוקים של המדינה המסודרת והדמוקרטית שלמעלה=פיקוח ציבורי). בתכנית האיסטרטגית של היזמות, שתקבל חסות(אנחנו נמצא...), רקאחרי שההורים יתחילו להיות אקטביים בהפנית המטפלות לעמותה לשם קבלת לווי מקצועי- (מצטערת ששכתי לסגור את ההדגשה, ולא ניתן לבטלה אחרי ההדפסה..) יהיו הרבה מאד בעלי מקצוע נוספים, נילווים במעמד של "יועצים על פי הצורך" שיבקרו במשפחתונים, להדרכת המטפלות בתחום מומחיותם, ולמפגשי הדרכה קבוצתיים עם המטפלות. בעלי מקצוע כמו: פיזיוטרפסטיים/ות, מרפאים/ות בעיסוק, קלינאיות תקשורת, דיאטיקניות קליניות, אחיות, רופאים/ות וכו´. בצוות הקבוע, ישבו בעלי/ות מקצוע מומחים בתחום הגיל הרך ומנוסים בעבודה עם מטפלות. תהיה/יהיה פסיכולוג/ית התפתחותי/ית, רופא ילדים, מומחה בהתפתחות הילד. זה לא רק לתפארת המליצה. מטפלות הרואות ילדים הרבה שעות ביום, מזהות תופעות שונות, שהורים או לא מזהים, או נוטים(באופן טבעי, משום שזה מפחיד) לא לראות. מטפלות לא תמיד יודעות לעבוד נכון על מוטריקה עדינה וגסה, על תנועות גופה שלה בעת העבודה עם הילדים, לא יודעת לזהות בעצמה קשיים, מזהה דברים נורמליים כלא נורמליים = בשביל כל אלה ועוד - אני רוצה לפתח רשת איכותית. אתם ההורים יכולים לעזור שהיא תקום עבורכם ועבור היקרים לכם ביותר. דסי ושובסליחה שלא סיימתי ההדגשה.