מה לעשות עכשיו????????

עדי1977

New member
מה לעשות עכשיו????????

המכשפה היתה צריכה להגיע ביום ראשון שעבר. היום בבוקר עשיתי בדיקה והתוצאה שלילית. יש עוד סיכוי שהיא לא תגיע? אני כבר לא יודעת מה לעשות, אם אני לא בהריון אז למה היא לא מגיעה? (בדרך כלל המחזור סדיר מאוד).

קובולט

New member
הי עדי

לגשת לרופא כמה שיותר מהר הוא יעשה לך אולטראסאונד ויאשר את זה שאת אכן לא בהריון (בשאיפה שיגיד אחרת...) ואז אם לא אפשר יהיה לתת לך כדורי זירוז מחזור, בכל אופן הרופא זו התשובה וזה די דחוף להגיע אליו אז אם יש בעית תורים תדאי מה להגיד בהצלחה

Galit29

New member
קודם כל תרגעי

אנחנו כבר יודעים שלחץ הוא מעכב מכשפות רציני. וחוץ מזה אולי הבדיקה לא טובה ומקולקלת - תהיי אופטימית

עדי1977

New member
יכול להיות ../images/Emo35.gif

יכול להיות שבדיקת הריון גם אם היא לא מקולקלת לא תזהה הריון גם אחרי שבוע איחור? אני שואלת כי דיברתי עכשיו עם אמא שלי והיא סיפרה לי שבכל ההריונות שלה הבדיקות האלה לא זיהו הריון ואחרי שבועיים איחור הרופא ראה הריון. אני כבר לא יודעת מה לחשוב והרופא שלי יחזור מחופש רק בשבוע הבא. הסיבה העיקרית שאני לחוצה היא שאני מעשנת הרבה, ואם אני בהריון אני חייבת להפסיק. אני סתם נודניקית. מצטערת.

גם אצל אחותי זה ככה...

אפילו בדיקת דם בימים הראשונים אחרי האיחור היתה שלילית-- ורך מאוחר יותר חיובית

קובולט

New member
מחר על הבוקר תלכי לעשות בדיקת דם

ונהיה כולנו חכמות יותר

יכול להיות שפתאום הביוץ

החליט לאחר וכתוצאה מזה גם המחזור מאחר. אם לא עשית מעקב על הביוץ, אז קשה לדעת מתי לצפות למחזור לחץ בהחלט יכול לגרום לאיחור בביוץ וגם במחזור. ואם נניח הביוץ התרחש שבועיים אחרי הזמן הרגיל, אז המחזור צפוי גם הוא לאחר בשבועיים. וקרו מקרים כאלה, גם אצל בנות שהכל סדיר אצלן מאוד. ובמקרה כזה, גם אם תעשי בדיקת דם היום, לאחר שבוע איחור, עדיין היא לא תראה כלום. אבל זה עדיין לא אומר שלא הצלחת ושאין הריון. כי אולי דוקא ברגעים אלה הוא מתפתח ומשתרש. אני מציעה לעשות בדיקה, אם היא שלילית, לחכות לעוד שבוע איחור ולבצע בדיקה נוספת. ורק אם גם אז התוצאה שלילית - לפנות לרופא.

עדי1977

New member
עידכון ../images/Emo31.gif

כמו שאמרתן לי אתמול הלכתי על הבוקר לעשות בדיקת דם, וכמובן שדקרו אותי לחינם כי איך שיצאתי משם לעבודה המכשפה הגיע ובגדול. אני מרגישה כאילו היא צוחקת עלי. אפשר עוד להצטרף למרוץ ספטמבר? אני מקווה שכן כי אני יודעת שהחודש זה החודש שלנו (אנחנו נוסעים לירח דבר סוף סוף אחרי שנה). אז שיהיה לכולן יום נעים ותודה על העידוד אתמול.

ori27

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענק ממני ותחשבי חיובי

תנסי לחשוב רק חיובי ותעשי חיים בירח הדבש המאוחר ואולי בטיול באווירה רומנטית זה יקרה- מתפללת עבורך-

למעלה