מה לעשות עכשיו???

הרוס123

New member
מה לעשות עכשיו???

אז הסיפור מתחיל ככה.. יש מישהי שאני מכיר כבר שנה בהתחלה אהבתי אותה ממש אבל, הצעתי לה לצאת איתי אבל היא אמרה לא ואיכשהו נשארנו ידידים והתקרבנו עם הזמן וכבר הפסקתי לאהוב אותה, ואז נסעתי לחול אז התכתבנו והיא אמרה לי שהיא יצאה לדייט עם מישהו מהשכבה שלנו, הרגשתי נורא אבל ניסיתי לתמוך, שמעתי ממנה שהם התנשקו והפכו לחברים. חצי שנה עברה והם עדין חברים ואני והיא התקרבנו מאוד נהפכנו להיות כמו חברים רק בלי הנשיקות ממש שכבנו מחובקים במיטה שלה במשך המון זמן... אתמול באתי אליה אחרי בצפר והיינו במיטה שלה מחובקים בחושך ופתאום היא נישקה אותי 6 שניות בערך.. הנשיקה הראשונה שלי.. כזה נגמר ידעתי שיתחילו הצרות.. היא סוג של ברחה אבל ידעתי שהיינו חייבים לדבר על זה אבל היא החליטה שלא, שבחיים לא נזכיר את זה.. ופתאום היא התנהגה כאילו כלום לא קרה. כשעליתי על האוטובוס חזרה הביתה והיא אפילו לא קיבלתי חיבוק אלא קיבלתי מן דחיפה ידעתי שבחיים לא נחזור למה שהיינו פעם וזה הרג אותי... עכשיו אני לא יודע מה לעשות ואני מתוסכל... בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות.

Megie

New member
תתרחק

כמה שיותר וכמה שאפשר. משתמע שהיא עדיין ילדה, מחפשת ריגושים.. יכול להיות שתמיד היה לה משהו כלפיך והיא סוג של 'סגרה מעגל' אני מבינה שהיא נמצאת במערכת יחסים.. זה כבר מוביל למלכודת אש.. נוח לה שמתרוצצים סביבה, היא מחזקת לעצמה ככה את הבטחון העצמי. אל תתן לה לשחק את משחק ה"ידיד המחזר" זה שיהיה שם בכל פעם שהיא תרצה, בלי שום כוונה למשהו "מעבר" מצידה. הדבר הכי טוב שתוכל לעשות בשביל עצמך, זה לא לתף איתה פעולה-ופשוט תתרחק.

הרוס123

New member
אני לא יכול

אבל איך אני יוכל להתרחק ממנה אחרי כל הכיף שהיה לי איתה, היא לא כזאת אני לא יכול להאמין שהיא באמת תעשה את זה.. אני מבין שאני צריך להתגבר אבל אני לא יכול להתנתק ממנה.

Megie

New member
אז תמשיך לפגוע בעצמך.

זאת החלטה שלך בסופו של דבר.. להמשיך לנוע סביבה-רק יחזק את המרחק בינכם-אתה ממשיך לפתח רגש כשלה אין שום כוונות זהות לחזק את הרגש שאתה מפתח (היא בכלל מפתחת במקביל את הרגש כלפני החבר הנוכחי) אם זה מה שעושה לך טוב, ואתה נהנה לפגוע בעצמך..אז תמשיך את זה.. להתרחק-ה כאב זמני שיעבור.. להשאר-זה כאב שפשוט ילווה אותך. ההחלטה בידיים שלך איש

הרוס123

New member
זה קשה..

הקטע זה שאני אולי יכול לנסות, אבל ברגע שהם ייפרדו כמו שאני מכיר את עצמי אני יהיה חייב להתקרב אליה עוד פעם ככה שאני חושב שפשוט כדאי שאני יזרום וזהו.. נראה מה יקרה ואני יקווה לטוב.. בכל מקרה תודה על העצות אני לא ישכח אותן ולפחות אדע שיש לי אופציות.

שלום

רגשות של אנשים משתנים הרבה וקשים לחיזוי. אולי בעתיד ישתנו רגשותיה שוב לטובה כלפיך. תן לה את הזמן להחליט מה מתאים לה, והשתדל להיות עדין, טוב ונחמד אליה ככל שתוכל כדי שתרצה בך יותר.

הרוס123

New member
תודה

אני ינסה את זה.. אני מניח שכל מה שאפשר לעשות כרגע זה את זה ולקוות שהם ייפרדו... בכל מקרה, תודה

אל תבגיד

כל זמן שהיא תפוסה, אסור לך לגעת בה קרוב ולהיות בן זוגה. אם אתה אוהב אותה או מחבב אותה, היה ידיד שלה. אם תהיו ידידים, כשייפרדו תנסה להפוך את הקשר לחברות.

הרוס123

New member
לא תכננתי

לא תכננתי את הבגידה הזאת.. אולי בפנים קיוויתי לזה לנשיקה.. אבל רק כשהיא לא תהיה עם החבר שלה, עכשיו כשהתנשקנו הבנתי שזה לא מה שרציתי לפחות לא כרגע, אבל אני יחכה עד שייפרדו ואז אני ידבר איתה על זה.

אתה אף לא צריך לדון אתה בזה

נסה לקרב אתה את הנגיעות בהדרגה. גע בה קצת מתוך אהבה וחיבה, תן לה לגעת בך ולהתקרב אליך ואז התקרב אליה קצת יותר עד שתהפכו לאט לזוג. זה יותר טוב. כשהיא תפוסה, אל תיגע בה באופן קרוב וזוגי כמו נשיקה בפה, אבל מותר למשל נשיקה בלחי, חיבוק וליטוף בשער. חשוב שתשתדל לעשות את הנגיעות ואת הדיבורים הרגשיים בעיקר מתוך רגשות כמו חיבה ואהבה ולא סתם.

תשובה

אם היא באמת מחבבת אותך, אז רב הסבירות שכן, אם תשקיע קודם כל ובעיקר בשיחות. נסה לשוחח אתה על דברים רגשיים מעניינים, שתף אתה חוויות ורגשות מחייך, שאל אותה בעניין על חייה, היה נחמד וטוב אליה במלים ובמעשים ותן לה אהבה כנה ורצינית. את המגע צור באופן טבעי, מדי פעם, כשתרגיש שמתאים לשניכם ושזה באמת מתוך רגש כן ורצון להיטיב ולשמח. אל תיגע בה הרבה, בעיקר דבר, עשה אתה דברים מעניינים ורגשיים ושוחח אתה עליהם. אחר-כך אולי לאט גם היא תיגע קצת יותר בך, ואתה תיגע קצת יותר בה וגם תשוחח אתה על דברים יותר אישיים ותעשה אתה יותר דברים מעניינים, וכך לאט תקרבו את הקשר.

הרוס123

New member
תיקון

אני והיא היינו בקשר מאוד מאוד קרוב עד עכשיו כבר סיפרתי לה הכל..

תשובה

המשך לשוחח אתה הרבה, עשה אתה הרבה דברים מעניינים, ובעיקר תן לה הרבה אהבה כנה במלים טובות ובמעשים טובים. יותר דבר מאשר לגעת, ואת המגע צור בעיקר מאהבה. עכשיו שהתנשקתם ובגדה, באמת השתדל פחות לגעת בה עד שהצער יחלוף.

הרוס123

New member
תודה

אוקי, תודה רבה. אני מניח שבזמן הקרוב אני רק צריך לחכות.. זה יהיה קשה.. כמה זמן לדעתך אני צריך לחכות לפני שאתחיל להתקרב אליה בחזרה?

לא מודדים זמן

זה לא כמו במתמטיקה. מרגישים מתי מתאים ונעים לה, וגם חשוב להיות תמיד כן ואמתי מתוך רגש ורצון להיטיב. אם לא אמרה לך לא לגעת בה, מותר לך לגעת בה קצת ובעדינות, לא יותר מדי ולא באופן מעיק. כמו שאמרתי, השתדל יותר לדבר ופחות לגעת, בעיקר בהתחלה.

הרוס123

New member
תשובה

היא נערה שמאוד קשה להתקרב אליה אבל בתור ידיד היא אהבה אותי, אז אולי בכל זאת יש תקווה.. אני רק מקווה שהיא לא תאשים אותי.. אני פשוט לא עומד בזה אבל אני מרגיש שאני חייב לדבר איתה כבר עכשיו אני פשוט חושש שהיא תדחה אותי למרות שאחרי הנשיקה הכל חזר כמעט למצב הרגיל..

למעלה