מה לעשות!?! עזרה !!!!

I love Yarin

New member
מה לעשות!?! עזרה !!!!

חייבת עזרה.. היה לי חבר במשך שנה וחצי..אהבה גדולה ...לפני שבוע גיליתי שאחרי שנפרדנו בפעם ה-5 בערך הייה לו קטע של כמה ימים עם מישהי ואחרי עוד כמה ימים חברה הכי טובה שלי(!!!) הלכה לישון אצלו והם התנשקו...אני הייתי בהלם ונותרתי נטולת רגשות וביטחון באנשים...אני מרגישה שאני לא יכולה להתנתק משניהם ועם שניהם אני מדברת ונפגשת ואחרי כמה ימים אפילו אני והחבר לשעבר התנשקנו.. אין לי מושג מה לעשות כי באופי שלי אני סלחנית ועוברת הלאה מהר ..הוא אומר שהוא אוהב אותי ומאוד מצטער ושזהו הייתה טעות ואם היה משו שיכל להחזיר את האמון שלי בו ולהחזיר אותו אליו הוא היה עושה הכל..מה גם שבשבוע הבא הוא מתגייס.. עזרה!!!!!!!!!!

seeyou

New member
באופי שלי אני סלחנית ועוברת הלאה !!

אין לך מושג איזה אוצר יש לך,שיש לך אופי כזה... את יכולה להמשיך בחברות עם הבחור למרות מה שעשה עם החברה שלך... מה זה חשוב יותר? -ה"נאמנות" שלו או האהבה שלך כלפיו? בחיים ,בדרך כלל,לא הולכים ביחד! אומרים שאם יש לימון,תעשי לימונדה.... יוסי

חברה טובה

את אומרת שזו לא הפעם הראשונה שאתם רבים ונפרדים. אני לא יודעת בני כמה אתם אבל נראה לי שאתם צעירים מאוד. אנשים בוגרים גם אם הם רבים לא נפרדים אלא לומדים לגשר ולעבור הלאה. וגם אם הם נפרדים אין להם קטע עם משיהי אחרת כל כך מהר. את יודעת על פעם אחת שהיה לו קטע אם אחרת, (האם ייתכן שהיו לו "קטעים" נוספים ואת פשוט לא יודעת עליהם) תפסיקי להיות כל כך סלחנית ומבינה. בקשר לחברתך האם היא באמת החברה הכי טובה שלך??... את בוודאי סיפרת לה שרבתם ונפרדתם, ומה היא עשתה, הלכה לישון אצלו...אני לא הייתי רואה בה חברה כלל. גם היחס שלו לא בסדר הוא אמר שהוא מצטער ואוהב אותך וזהו... החיים חזרו למסלולם??? מה יהיה בפעם הבאה שתריבו ותפרדו - שוב יהיה לו קטע וברגע שתגלי, הוא יגיד שהוא אוהב אותך יתן לך נשיקה ותסלחי. אל תרגילי אותו לזה... ובקשר לחברה הטובה - תעשי חושבים לא נראה לי שהיא חברה כלל.

I love Yarin

New member
תגובה ל-חידון בחרוזים:חברה טובה!!!

וזו גם לא הפעם הראשונה שחארי שאני והוא נפרדים אני הולכת עם מישהו אחר וזה לא בגלל שאין לי אליו משהו אלא בגלל שזו הדרך שלי לפיצוי על משהו שכאב לי.. וכולם כותבים כאן כמה שהיא חברה לא טובה אבל היא הלכה לישון אצלו כי היא באמת חשבה שהוא ידיד שלה ולא יקרה כלום כמו שני ידידים טובים..שזה לגיטימי מאוד.. ומה שקרה ביניהם אני מבינה איך זה קרה כי גם לי זה קרה אלא עם ידיד טוב...ההבדל הוא שהיא חברה הכי טובה...והעניין הוא שאחרי הכל הם לא סיפרו לי ואחרי כמה ימים אני והוא שכבנו...על זה אני תוהה...איפה הלב? המצפון? הוא אומר שהיה ובלה בלה...לא יודעת כלום..מאז הוא כל הזמן מתקשר אומר שהוא אוהב ובאמת מראה לא כמו פעם.. אבל אני עדיין מפחדת להגיד שאני אוהבת מהפחד להפתח ולהפגע..צריך לבנות גם אמון..אבל איך?!

kanb

New member
פשוט זוועה

צר לי יקירתי אבל מה שאת מספרת כאן זה משהו בלתי נסלח. מלא החבר שלך שבסה"כ לא היה כלום ולפחות במקרה שלהבחורה הראשונה אין לך מה לכעוס עליו, אבל לחברה שלך לא מגיעה סליחה. מי שמסוגלת לפגוע בך בצורה כזו לא מגיע לה האמון שאת נותנת בה והחברות שאת מעניקה לה. לדעתי (וזה רק לטובתך) תמשיכי הלאה ותעזבי את שניהם. הם לא יהססו לפגוע בך שוב. בהצלחה

adam33

New member
אימון?

את צודקת הוא נפגע. השאלה היא לעצמך עד כמה תסלחי? האם יד ביד היית סולחת? האם נשיקה את סולחת? האם לשכב את סולחת? דומה שתסלחי על הכל וכעת לחברה שלך נכון את צודקת היא בגדה באימון שלך ועם היקר לך אבל משום מה לא ראית את הסימנים? אני היתי סולח לשנהם וממשיך הלאה..

I love Yarin

New member
תגובה ל- אימון

אני ממשיכה הלאה..אחרי שבועיים...הייתי בסרטים... עכשיו הוא בצבא ואני לא דואגת..אבל נאי לא יכולה שהוא יפגש עם בנות וזה מוצדק והוא יודע את זה..חברה שלי נגעלת מלשמוע את שמו...כי בעיקרון היא טוענת שהוא ניסע לגעת בה והוא אומר שבחיים לא..אני עדיין לא יודעת את כל האמת וגם לא אדע אף פעם..אני יודעת שלפעמים אני מרגישה שאני לא יודעת מה אני מרגישה אליו כי שנה וחצי אהבתי ללא היסוסים ופתאום אני מקבלת מכה כזו בלב שהכל מתבלבל לי...

למעלה