מה לעשות עוד איתו?!

מה לעשות עוד איתו?!

היי היי...אני חדשה פה..ואני רוצה להתייעץ עם אנשים.. אז הסיפור שלי כזה.. התאהבתי במישהו שגדול ממני בשנתיים שזה לא בעייתי..בהתחלה ממש נדלקתי עליו ואמרתי שאולי יצא משהו..אחרי שבועים גיליתי שיש לו חברה..אז החלטתי לרדת ממנו כי אני לא הולכת על תפוסים..ובחיים אני לא אנסה להפריד זוג! אז ניהינו סוג של ידידים..והיה לי כיף לדבר איתו ככה..הזמן עשה את שלו..והם כנראה כל אחד הלך לדרכו..והוא נשאר מדוכא.. אני לא הפסקתי לחשוב עליו גם כשהיינו מיודדים..ולהיפך ככל שעבר הזמן ככה אהבתי אותו יותר..אני לא מפסיקה לחשוב עליו..ואני לא יודעת מה הוא בדיוק חושב עלי..אני מפחדת שאם אני אגיד לו הוא ילחץ או ישלול..כי הוא לא מזמן נפרד ממנה..מה אני אמורה לעשותתת לדעתכם?!..תודה אליס!

מממ

מתי הם נפרדו? עד כמה זה טרי? ואת יודעת מה הלך בניהם? הכוונה למה הוא נפרד ממנה? אולי הוא כבר לא אוהב אותה יותר? את אולי צריכה לדעת קצת מה הלך שם כדי להבין אם הוא מוכן

masha1968

New member
תמשיכי להתקרב

אליו יותר אבל אל תילחצי אותו וגם תעשי בדיקה שאת לא ריבאנוד ושהוא באמת רוצה אותך.

נכון

המשיכי להתקרב אליו לאט, בהדרגה ובעדינות. השקיעי בו הרבה במעשים טובים והשתדלי, שהרב יהיה מאהבה וחבה.

אוהבת ומאוכזבת!

ניסיתי להתקרב אליו..אל זה שאני מאוהבת בו כבר די הרבה זמן... ניסיתי יותר מדי אני חושבת..קבענו להיפגש..יצא שהבריז בסוף אבל לא רציני... אחרי ההברזה הזו..הרגשתי הכי גרוע בעולם..ולא דיברנו כבר שבוע..הוא לא עונה לי לאסמסים..וזה מדאיג כבר. אני לא יודעת מאיפה זה בא לו פתאום..אם הוא כועס עלי..כי לא נראה לי שיש לו על מה..רק ניסיתי להתקרב..ניסיתי ונכוותי.. אני בקרוב עוזבת את האיזור לשנה..ויהיה לי קשה לעזוב ככה... חשוב לי שהוא ידע את הרגשות שלי אליו..לא משנה גם אם הוא יאהב או לא יאהב לשמוע את זה..אבל הכי חשוב לי זה להבין מאיפה זה בא לו פתאום..או מה קרה בדיוק... מה לעשות?

adi1331

New member
לא פשוט

את מספרת שלא מזמן הוא סיים קשר עם בחורה. כך שלדעתי לא מתאים, בשלב זה, לשתף אותו ברגשותייך. מה שכן אני מציעה לך, תנסי להתקרב אליו, תתמכי בו נפשית (בכל זאת הוא נפרד מחברה), ואולי...אולי... מה שאת רוצה וחושקת בו יתגשם .. מקווה בשבילך. ולשאלתך השניה, לגבי זה שהוא נהיה קר אליך, אולי תשאלי אותו מה הסיבה לכך? תאמרי לו את האמת- שאת מרגישה ריחוק מצידו ושחבל שכך כי הוא ידיד טוב

תגובה

היי טובה ונעימה אליו ואמרי לו, שאת אוהבת אותו ורק רוצה, שיהיה לו טוב. אולי כך ישתכנע לאט לחזור אליך.

למעלה