מה לעשות ? מה לעשות? אני חולה על צחי כן כן וזה לא עושה לי סיוטים !!!! להפך - הוא חמוד
מ מיני טופי New member 10/6/04 #1 מה לעשות ? מה לעשות? אני חולה על צחי כן כן וזה לא עושה לי סיוטים !!!! להפך - הוא חמוד
א אוש7יתי New member 10/6/04 #2 את ההפך הגמור מרוני ונעמה../images/Emo70.gif חחח הינה משו שאולי יזכיר לך כמה הוא.......*מחפשת מילה טובה* כמה הוא טיפש טוב טיפש אבל די מצחיק....
את ההפך הגמור מרוני ונעמה../images/Emo70.gif חחח הינה משו שאולי יזכיר לך כמה הוא.......*מחפשת מילה טובה* כמה הוא טיפש טוב טיפש אבל די מצחיק....
R Ronush14 New member 10/6/04 #3 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif זה מה שיש לי להגיד!
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif זה מה שיש לי להגיד!
D DAND00SHY New member 10/6/04 #6 איכסה! מסכימה עם רוני ונעמה!!! בהתחלה עוד חיבבתי אותו...אבל כבר באמצע קלטתי שהוא ערס מטומטם!!! ולי הוא עושה סיוטים! והוא לא מצחיק!!! אז...למה??? למה?????????????????????????????????????
איכסה! מסכימה עם רוני ונעמה!!! בהתחלה עוד חיבבתי אותו...אבל כבר באמצע קלטתי שהוא ערס מטומטם!!! ולי הוא עושה סיוטים! והוא לא מצחיק!!! אז...למה??? למה?????????????????????????????????????