מה לעשות? מבולבלת...

גלית22221

New member
מה לעשות? מבולבלת...

הכרתי מישהו לפני כחודשיים.. אנחנו גרים באותו יישוב ככה שתמיד ידעתי מי הוא אבל לא מעבר לזה. הוא התחיל איתי לפני חודשיים בערך וחיזר אחריי מאוד.
בהתחלה לא נתתי לזה יותר מידי תשומת לב עד שפעם אחת באתי אליו. מאז התחלנו להיפגש, התנשקנו ולפני בערך שבוע התחלנו גם קצת להתמזמז.. אני חייבת רק לציין שלאורך כל הדרך הוא באמת חיזר אחריי,תמיד היה זה שמזמין אותי אליו או שמציע שניפגש. ברור שהקשר היה הדדי והראתי לו שאני מעוניינת גם.
בפעם האחרונה שבאתי אליו (לפני בערך שבוע) לקחתי צעד אחורה מבחינת הנשיקות בינינו והמיזמוזים (ככה הרגיש לי נכון). מאז, בצורה פיתאומית הוא בקושי יצר איתי קשר. בסופש האחרון לא הציע שניפגש.. וזה לעומת כל שאר הקשר בינינו כמו שציינתי. התקשרתי אליו לפני כמה ימים, אמר שיחזור אליי כי היה עסוק ולא חזר אליי. אתמול שלח לי הודעה של סמיילי עצוב ולא עניתי,כי עצבן אותי שניתק ככה קשר פתאום. עצות? מבולבלת ולא יודעת מה לחשוב....יותר נכון חושבת עליו יותר מידי.

תולעת22

New member
זה קצת קשה בהתחלה

אבל תעברי הלאה....אם הוא היה מעוניין ורציני הוא היה יוצר איתך קשר..
בהצלחה=]

Megie

New member

יכול להיות שהוא הרגיש ממך איזשהי התרחקות.
אני מציעה לדבר על זה במידה ואת רוצה שזה יצליח.
נסי להבין ממנו מה הוא מרגיש, ייתכן וזאת אי הבנה שנוצאה וניתן למנוע..
חבל לפספס

היי יקירה

כמה דברים ..

1. יכול להיות שפשוט לקחת צעד אחורנית, במקום בו הוא רצה להתקדם, ובכך איכשהו הוא נפגע.

2. יכול להיות שהוא חיפש מההתחלה משהו פיזי קליל יותר, ולכן חושב שהוא "בזבז" את זמנו, והאגו שלו נפגע - למרות שלאור החיזורים, לא בטוח שזו אופציה ממשית.

אתם גרים באותו יישוב, מה זה אומר?

האם יצאתם יחד לפני שבאת אליו הביתה? ( הוא הרי הזמין אותך כמה וכמה פעמים אליו... )

או שישר אחרי שהראה עניין , כבר הגעת אליו הביתה, ומהר מאד דברים התחממו?

בהנחה וכוונותיו רציניות, חשוב מאד שתדברי איתו.

שתאמרי לו שהקצב מהיא מדי בשבילך, שלא ירגיש דחוי אלא שישבין שפשוט תצטרכו לקחת את העניינים בצורה יותר איטית, אם הוא רציני, הוא לחלוטין יבין אותך .

זה נראה שעם ההתנהגות שלכם, אתם סתם פוגעים אחד בשני, ובמקום לדבר על דברים, מעדיפים להיות ילדים קטנים .

גלית22221

New member
היי:)

אז קודם כל, הוא שכן שלי ככה שתמיד ידעתי מי הוא.. בכל מקרה- אולי לא הבהרתי את עצמי. כשכתבתי מיזמוזים זה ממש לא מה שזה נשמע. אני מדברת על דברים ממש ממש קלילים (חיבוקים נשיקות לא מעבר..)
הכוונות שלי הן לגמרי רציניות כי באמת היה לי כיף איתו, ומעבר לזה אני לא אחת שישר מגיעה לבנים הביתה, ופשוט הוא נתן לי את ההרגשה שהוא רציני (בגלל שבאמת חיזר אחריי במשך תקופה וכו').
דיברנו כבר על עניין הקצב המהיר והוא הבין את העמדה שלי. הסברתי לו עוד כשהייתי אצלו (ובואי נגיד שגם בלי שאסביר -הוא הרגיש לבד) שמבחינתי הדברים הולכים לאט ובטוח.
הרגשתי שהיה עדין איתי לאורך כל הדרך, והדבר האחרון שהוא מנסה להוציא מהקשר הזה זה קשר פיזי בלבד. וזה כי הוא יודע שאני לא הבחורה לסוג קשר כזה. שנינו עם כוונות רציניות (זה מה שהרגשתי ממנו, אני רוצה להאמין שזה באמת ככה.לפחות מבחינתי בטוח כן)
השאלה שלי היא כזו- האם את חושבת שאני צריכה ליצור איתו קשר? או לתת לו לחפש אותי.. הוא מתרחק כבר שבוע ולא יוצר קשר, אפילו כשחזר הביתה מהצבא בסופ"ש. כמו שציינתי בהודעה הקודמת- התקשרתי אליו ואפילו לא טרח לחזור אליי. שלחתי לו סמס בתחילת השבוע והוא היה ממש יבש..

למען הכנות, אני לא הייתי יוצרת קשר.
להיעלם זה קל מאד, ופוגע לא פחות , אם שניכם הראיתם כזו רצינות בקשר הזה, לא מובנת לי ההתנהגות שלו.
אם אדם אומר שיחזור אבל לא חוזר = מוריד לי את הרצון להשקיע בקשר הזה.

שלום

קשרים עם אנשים הם עדינים ונוצרים לאט ובהדרגה, ויש בהם שינויים תמידיים. אם עכשיו יש לו פחות עניין ליצור קשר, זה בסדר. אם הקשר חשוב לך, השקיעי בו אבל אל תעיקי. כשתרגישי שהוא מתחמק או שלא נעים לו לדבר אתך, הפחיתי את יצירת הקשר. תני לו אהבה והיי עדינה ונחמדה אליו, ואולי אז יתעודד להתקרב אליך שוב.

Dark Muse

New member
נשמע שקצת יצאה לו הרוח מהמפרשים

אני חושב שכדאי שבמקום לשחק משחקים של התרחקויות והתקרבויות, תעשו שיחה של יחסינו לאן :)

גלית22221

New member
נכון אבל..

אני כן מעוניינת לעשות שיחה של יחסינו לאן כמו שאמרת, אבל העניין הוא שאנחנו כבר למעלה משבוע לא מדברים. (בכלל).אני יודעת שאולי זה ישמע ילדותי אבל אני באמת לא מבינה מה ההתרחקות הזו מצידו וממה היא נובעת. בגלל הנסיבות אני לא מתכוונת ליצור איתו קשר. כמו שבמשך חודשיים ידע יפה מאוד למצוא אותי וליצור איתי קשר כשרצה, כך כנראה זה "ירד" לו כרגע. העניין הוא באמת הרוח מהמפרשים .. שנראה לי שקצת יצאה לו. אם הוא מספיק רציני החלטתי שהוא צריך להוכיח את זה

Dark Muse

New member
ילדותי בעיניי

הרי הוא רצה וניסה והוכיח, ואת התרחקת ואז הוא התרחק - את בכלל מעוניינת בו? אם לא אז אין מה לדבר. אם כן, אז תעשי את מהלך שיוביל למה שאת רוצה.

Vendetta7

New member
הוא מתרחק כי את לא מתעניינת

הוא מנסה ומנסה ואת מתרחקת אז מצידו זה שווה לחוסר עניין...
ובמקום לדבר על זה הוא מתרחק. קרה לי כבר שיצאתי עם מישהו במשך חודשיים, וביום שהחלטתי קצת פחות להתמזמז הוא פשוט התחיל להתרחק ממני...
בדיעבד זה סתם משחקי אגו, כדאי לך לשאול אותו מה קורה.

גלית22221

New member
העניין הוא כזה..

שעכשיו גם כשאנחנו יוצרים קשר הוא יבש וחסר עניין כמו קודם. וזה בא בצורה פתאומית כמו שאמרתי.
מה לעשות? אני באמת לא רוצה לפספס את זה... אנחנו ממש ממש בהתחלה, יותר נכון התחלנו משהו שמבחינתי אני רוצה שימשיך לכיוון רציני, ועד לפני שבוע וחצי הרגשתי שגם מבחינתו. וככה הכל ירד ממש ביום אחד....

למעלה