מה לעשות כאשר מטרו מוטור שיווק מתנערת מאחריות

biker34

New member
איפה הלינק לחתימה על העצומה???

ורסיס דחיל ראבאק...אתה רוצה שאנשים יצטרפו למועדון צרכנים (שלא אכנס להאים נחוץ, או האם הגדרת מטרותיו נכונה), תן פרטים איך מצטרפים! למה נחוצה ההפצצה הזו של לינקים לחתימה על עצומה להוצאת קוואסקי מידי מטרו ? כבר הבנו אותך...מטרו הם התגלמות הרוע
וסתם שאלה כללית...זה פורמט חדש של פתיחת שרשור ואז הוספת תגובות בעצמך לשרשור שאתה פתחת? (לפחות תשנה ניק ...שיראה שרשור "מכובד")

versys

New member
יכול להיות שהגדרת המטרות וההצגה של הרעיון

אינה מושלמת. אולם הרעיון ברור. מי שחושב שיש לו הערות בונות שיצטרף ויהיה שותף להגדרת המטרות ולהצגת הרעיון. ולגבי נחיצות כאן אין שום שאלה נחוץ בהחלט ולכן מועדון הצרכנים קום יקום. ויהפך לעובדה שכולם יצטרכו להתחשב בה. אין כאן שאלה של אם אלה של מתי. ככול שיצטרפו יותר חברים ככה ההשפעה של מועדון הצרכנים תהיה גדולה יותר וככול שיצטרפו מהר יותר ככה הוא יהיה אפקטיבי מהר יותר. סבלנות יש. עד היום נרשמו קומץ קטן של חברים אבל גם אם כל יודש יצטרפו קומץ קטן בעוד שנה זה כבר יהיה כוח לא מבוטל כלל. לכן אין שום סיבה לדחות את ההחלטה ואני ממליץ להצטרף היום.

מיצו

New member
רחמים, אתה מתחיל להציף.

הבנו את הפואנטה, מי שרוצה יודע איפה למצוא אותך, עכשיו תן להתקדם עם החיים. אם תעלה בכל דקה את הלינק שלך זה ממש, אבל ממש לא יקדם אותך לשום מקום (ורמזתי לך על כך בעדינות, אתה כנראה בוחר להתעלם).

versys

New member
אני האחרון שיעצור אותך מלהתקדם בחיים.

הפנמתי את המסר ונעשה הפסקה של כמה ימים ונעדכן את הפורום רק כאשר יהיה במה לעדכן. זה המקום של הלינק.

מיצו

New member
אני מודה לאדוני על ההתחשבות.

ומצפה שבאמת תעדכן אותנו כשתהיה התקדמות, אם תהיה.

Nihil F2

New member
מיצו, רק בגללך אני שותק.

למרות שרציתי לציין ולהפנות את כל הקוראים לשירשור הקודם של האדון, בו שאלנו כולנו חזור ושאול איפה הוא טיפל באופנוע. הרי הוא טען בעצמו שלא טיפל אצל היבואן. אז מה? פיתאום הלך מנוע והוא רץ אליהם בהאשמות. הם לא ראו את האופנוע שלו עד היום, מאיפה להם איך הוא טופל. בשירשור הקודם כל פעם שמישהו עימת אותו עם המציאות וחלקו באשמה הוא מייד שינה נושא ל"כתף הקרה שקיבל" או אפילו האשים אותי שאני משת"פ של מטרו. רציתי לשוב וליקרא לו תימהוני, בכיין, שלא מסוגל לקחת אחריות על הבחירות שלו, הדוגמא המושלמת למנטאליות ה"מגיע לי!" ללא תמורה הישראלית הנפוצה והמסריחה. ואפחלו שזאת לא הוצאת דיבה לפי החוק (כי *כן* יש בסיס לדברים הנאמרים), בגלל שביקשת אני לא אגיד את כל זה. אז אני לא אומר.

biker34

New member
ניהיל באמת תהיתי לאן נעלמת...

הרי בורסיס ידיד נפשך עסקינן...

biker34

New member
ניהיל - כעת אני משוכנע שאתה צודק

חשבתי שאולי מועדון צרכנים אינו רעיון רע...נכנסתי ללניק שידידנו ורסיס פרסם פה קודם...וקראתי מעט מהטוקבקים. מתברר שהבחור (בלשון המעטה) הזוי לחלוטין. הוא (אלון רחמים) מספר בטוקבק על מקרה נוסף לטרגדיית הורסיס הידועה כדי ל"ייצר" בסיס רחב לטענותיו - בו בחורה עובדת מטרו (ZX6R) לא קיבלה שירות. הבחורה עונה לו שזה לא נכון ודווקא קיבלה שירות מעולה. ידידנו ורסיס ממשיך ואומר כן אבל הטיפול לקח המון זמן, ובתגובה עונה לו הבחורה שבעצם שבועיים לטיפול בבעיה הם לא כ"כ הרבה זמן גם בהתחשב בחלקים מיוחדים שהוזמנו עבורה. וגם שם הבחור חופר וחופר וחופר.... הרושם שלי הוא כי הבחור טיפס על עץ גבוה ואינו רוצה לרדת. לא משנה מה נאמר לו, המנטרה של "מטרו הרעים ומהרושעים" לא מפסיקה. צירפתי תמונה שלקחתי מהטוקבק...תשפטו בעצמכם.

ילוטייל

New member
שלום לך. זה שוב אני.

זוכר שביקשתי שתעלה אם אפשר את נוסח החוק או מראה מקום שלו - אותו חוק שציטטת? אם יש לך אז אשמח. כמו שאני זוכר אני הבעתי תמיהה איך אפשר לתת לכל מכונאי כל רכב מכל סוג שהוא לטיפול, גם אם איננו מבין במנוע ספציפי ואני עדיין חושב שלא כל אחד יכול לטפל בכל רכב סתם כך. כמו שלא הולכים לאורטופד כשיש בעייה בלב. אני לא צודק?

versys

New member
למנהל הפורום אתה מוכיח את עצמיך כיעיל בהחלט

לא עברו 3 שעות וכבר יש לי עדכונים. כמות הנרשמים בשלש שעות האחרונות הכפילה את עצמה. יחד עם זאת אני ממתין שירשמו כמה עשרות ואז נתחיל את העבודה האמיתית כולל ארוע השקה כמו שמטרו מוטור שיווק בערבון מוגבל מאוד, אוהבים לעשות. ולך מיצו אנחנו רק מתחילים את הרומן בינינו אז בבקשה אל תקל ראש בתוכניות שלי או יותר שלנו. זה רציני יותר ממה שאני מתרשם שנראה לך. מועדון צרכנים קום יקום ויהפך לעובדה שהיבואנים ומטרו מוטור שיווק בערבון מוגבל מאוד, בראשם יצטרכו להביא בחשבון ועל כל צעד ושעל. כולל סוגיות שברגע זה הם לא מעלים בדעתם שהם יצטרכו לדפוק לנו חשבון בנוגע עליהם. אבל הם יצטרכו ועוד איך. זה המקום של הלינק! אלון רחמים 054-7643477

biker34

New member
ורסיס היקר - שאלה רצינית

איפה נרשמים למועדון? הלינקים שטרחת לשים לא קשורים לרישום למועדון כי אם עצומה בנושא מאד ספציפי.

®Hada

New member
זה מזכיר לי את המקרה של אחי...

הוא אומר שאצלו במשפחה מקבלים החלטות פה אחד !... של אשתו.

h a j b i

New member
זה לא בדיוק ככה

כדי לשמור על האחריות צריך שהמוסך יהיה עם אישור של משרד התחבורה והוא מחוייב להשתמש בחלפים המקוריים (ולקנות אותם כמובן מהמשווקים המורשים). במקרה ששני אלה מתקיימים היבואן מחוייב לכבד את האחריות. אין לי כוח עכשיו לחפש את הנוסח המדוייק אבל אני יודע בוודאות שהוציאו מהחוק את הדרישה למוסך מורשה יבואן כתנאי לאחריות.

תקליטור

New member
הנושא מבחינה משפטית

האחריות לרכב המיובא תהיה לפחות למשך שנתיים מיום שיווקו לצרכן או לחילופין אחריות יצרן לשנה מיום שווק הרכב לצרכן ואחריות לשנה נוספת של היבואן זהה לאחריות המקורית של היצרן. האחריות לאופנועים המיובאים תהיה לתקופה של שנה אחת לפחות מיום שיווקו לצרכן (ז"א שיבואני קי טי אם למעשה עוברים על החוק כשהם נותנים 3 חודשי אחרויות בלבד?!) סעיף 50 ב' לחוק ההגבלים העסקיים צו מטעם הממונה על ההגבלים קובע שבעל מכונית שנמצאת בתקופת האחריות רשאי לטפל בה בכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה מבלי שהאחריות תישלל.

למעלה