מה לעשות היום בערב ???

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
מה לעשות היום בערב ???

אנשים N0 מצטער שכרגיל אין לו כח או זמן לקרוא את כל ההודעות שאתם כותביםפ בסופ``ש (זה יותר מידי קריאה בשביל דיסלקט שכמוהו). אבל הוא עכשיו אצל ג` ואנחנו ממש מתלבטים מה לעשות היום . זה לא בדיוק מתלבטים זה יותר שאין לנו ממש מה לעשות... יש רכב יש דלק בחינם אבל אין שום דבר אטרקטיבי אז אם מישהו יודע על משהו טוב באזור חיפה ואפילו במרכז הרחוק בבקשה תעזרו לנו!!! מה זה ה``זמן אמיתי`` הזה זה טוב ? מועשון ? פאב ? יש מוזיקה טובה איפה זה ? תודה רבה N0

הזמן הוא

המועדון בה` הידיעה אם אתה דור ישן וכאלה... לדור החדש משום הרוקסין קוסם יותר.. אני אישית מעדיפה את הזמן מוזיקה החל מפאנק מטאל מסריח למטאל מטאליקה אלטרנטיבי וכלה ברוק כבד ובלאק.... זה ההההההההמועדון הכי טוב שקיים או שהיה קיים... לא יודעת אני אישית חוגגת שם 18 היום מזלט טוב לי....בלה לילה

N0

New member
מזל טוב!!!

הזמן ההוא ? איפה זה מי זה, ואם את באמת רוצה שN0 וחבריו יפלשו לך למסיבת יום הולדת? N0

מיכל הלכת ללג`נדרי?? יפה יפה..פרוגרסינג

טוב נו...אני אשתוק עכשיו..לא מערבים הנאה עם עסקים, כאמור? אוי, מזכירל י- יום שישי בהצריים, ישבתי בתחנות של בית הספר וחכיתי להסעה המזורגגת, כשפתאום כמה יב``ניקים, או שבעצם הם יא``ניקים..לא חשוב- כמה שביעיסטים שישבו לידי, בן דוד של נופר (עזבו..) הביא לאחד מהם כרטיס ללג`נדרי, והוא פתח את זה והיתה בפנים הזמנה ל-זמן אמיתי.. וחשבתי לעצמי- ``מגניב...גם בנגב המחורר שלנו אנשים שמעו על המקום הזה והם לא בקשרים עם מיכל גרוסברג..מגניב..`` הא הא יום שבת היום ואין לי מה לעשות טוב, אי אפשר להגיד שאין לי תכניות אבל דועלי כי האינטרנט הוא הברירה הטבעית נו- עוד מעט נלך לתופף, ואולי גם אצייר על מפית... הו, איזה שיר נפלא כרגע המצאתי.... help!!! אני מיואשת!

זמן אמיתי

המועדון (שהיה פעם הלג`נדרי אם אני לא טועה, או שזה היה הרוקסין, בלה מה אכפת לי), נמצא ביפו (בערך) - רח` אליפלט פינת אילת. הייתי שם פעם אחת, המועדון, כאילו המקום עצמו, לא משהו, אבל המוסיקה (כשזה ערב של הלג`נדרי) פצצה - יש הערב 3 רחבות - מטאל (דת`, בלאק ושאר החרא), פאנק מטאל וכללי (יענו רוק, אלטרנטיב, פאנק רוק, ישראלי, אייטיז, סיקסטיז, סבנטיז ועוד כל מיני). כרטיס עולה 70 ש``ח... וואי אני אשכרה נשמעת כמו יחצנית של המועדון ככה זה כשמסתובבים המון עם לפחות 4 יחצנים... (לטס סי... דנה, מאיה, סטס, בן, רותם... כן, זה מסתכם שם לדעתי, וכל שבוע כל אחד מהם משגע אותי ``תכנסי עליי תכנסי עליי``, היום אני אכנס על סטס, כי לדנה יש כבר 9 אנשים, לרותם יש 11, ועוד 3 חברות שלי יהיו לה, בן ומאיה בכלל לא ביקשו ממני וסטס התחנןןןןןןןןןן שאכנס עליו כי יש לו רק 3 אנשים...) בקיצור - תבואו!!! כל העולם יהיה שם ובטוח בטוח יהיה פצצה לאללה!!

N0

New member
אוו...

עד כמה שN0 ישמח 70 ש``ח זה הרבה מידי עבורו. N0 :cool:

Oi Vey Zmir

New member
זמן אמיתי זה מסריח. וכבר כתבתי על זה. ואני אכתוב את זה כל פעם שמישהו יכתוב שזה מועדון טוב.

אבל מה אני מצפה ממך, מיכל קראתי לפניי את תחביבייך ולשרוץ בסנטר (במקדונלדס אני מניחה) ולימפ ביזקיט היו ברשימה אז למה אני מצפה לעזאזל וכן, אני מרירה מדיי אבל באמת- אפילו אם אין לי כל כך איפה לשבת אני מעדיפה שתרנגולת תאכל אותי מאשר לשלם לנקש כסף. וגם לשבת בסנטר. זהו אוי

למעלה