מה לעשות בחלום צלול

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
מה לעשות בחלום צלול

טוב, בואו נעלה את כל מה שאפשר לעשות בחלום צלול, ככה יהיה לנו מאגר עצום וגם לא יהיה משעמם בחלומות :) טוב הנה הרעיונות שלי: 1. לעוף (כמובן). 2. לצלול לקרקעית הים. 3. לשנות את הגוף לחיות או לחפצים. 4. טלקניסס, שינוי\יצירת חפצים. 5. להריח, לטעום, להרגיש דברים, לבחון את החושים. 6. סתם להסתובב במקומות שמכירים או באמצע הג´ונגל ומקומות שלא הייתם בהם. 7. לדבר עם חיות. 8. לרכב\לנהוג במטוסים (קרב, נוסעים) אופנועים (או מרוץ) ומכוניות. 9. להביט במראה, להיכנס למראה. 10. להאזין למוזיקה (רצוי לבקש מהתת-מודע להלחין משהו). 11. לקרוא ספר. 12. לדבר עם התת-מודע, ולשאול אותו מה השיטה הכי מתאימה לווילד ולחלומות צלולים בשבילכם. 13. לעשות קפיצה חופשית. 14. לצפות בטלוויזיה. 15. לנגן. טוב, זה כל מה שאני מסוגל לחשוב עליו, מה איתכם? :)

Cheetah

New member
../images/Emo13.gif

איזה מטרות מגוחכות (רובם) לא אישי גם לי היו פעם מטרות כאלה (אפילו עשיתי את רוב המטרות שלך) ולרוב האנשים בהתחלה יש מטרות כאלה אחרי כמה זמן זה עובר אני מניח מטרות שלי כרגע... לייצב את יכולת החלימה שלי לנסות להגיע לאזור מסויים (בעיקר בגלל שאני לא רוצה ולא יכול להגיע אליו) ואם תבוא הזדמנות, יש גם כמה ברנשים שיש לי דיבור איתם

Dazed&Confused

New member
אצלי המצב...

דומה לשל צ´יטה וה"מטרות" שלי עכשיו הם משהו כמו: 1. להגיע לכל מיני אזורים 2. כמה ברנשים... ואולי גם חלום משותף, בשלב כלשהו.

Chav

New member
לך תשיג זיון אמיתי

עד כמה שסקס בחלום יכול להיות נחמד, והיכולת לשכב עם דוגמניות ושחקניות שבחיים לא יצא לך.. זה לא סקס אמיתי. get a life

WINGS

New member
חחח...

תוקף אותי בלי להכיר אותי ? חבוב, תאמין לי שבעניינים שבינו לבינה עברתי יותר משתעבור בכל חייך. אבל תמיד נחמד לנסות את זה בחלום ומן הראוי שזה יהיה ברשימה, לא ? ובקשר לnumber - סליחה, טעיתי, לא יחזור שנית.

Zenith

New member
לא רוצה להתערב/להתחצף ../images/Emo104.gif

אבל אתה אמרת דבר ממש טפשי. מצד אחד, אמרת לו שהוא לא מכיר אותך, אבל מצד שני כבר קבעת שעברת יותר ממנו... זה קצת טפשי
לגבי number - סלחתי

wee man

New member
מסכים איתך! ../images/Emo130.gif

אתה באמת אומר שהוא לא מכיר אותך, אבל גם אתה לא ממש מכיר אותו, אולי זה נכון שעברת יותר ממנו, אולי לא! אל תקבע עובדות סתם (תקף לשניכם). אז יאללה, עזבו את זה, תעשו סולחה וזהו! ינון

מוקוש

New member
וחזרה לנושא...../images/Emo58.gif

1. לסיים את ההופעה שהתחלתי 2. בתור זמר אורח יהיה התת-מודע שלי- שישיר שיר. 3. לנשק את הבנאדם שאני אוהבת- אבל אין לי סיכוי איתו 4. לעוף לניו יורק ולאכול שם סושי או המבורגר או משהו טעים. 5. לנהל שיחה רצינית עם התת מודע 6. לנסות להכנס לתת-מודע דרך מראה. 7. לגרום לחזירים לעוף ולהקפיא את הגיהנום. אממ... זהו.

למעלה