מה לעזעזל??

מה לעזעזל??

ביום ראשון הגיע בחור להרקדה של ירון כרמל בגן שמואל. ירון בדיוק היה בין הרוקדים במעגל. והסביר ריקוד עם המוזיקה(במיקרופון).. אותו הבחור עלה לבמה של ירון- איפה שכל המערכת סאונד. והנמיך. פשוט בא והנמיך. את המוזיקה ואת ירון .. את המיקרופון.. ירון שאל אותו מה זה צריך להביע . והוא ענה בגסות...זה היה בערך הסיפור(-לא הייתי וזה מה שסיפרו לי) אני הייתי בשוק!!! מה זה צריך להביע?.. למישהו יש הסבר?

bfubv

New member
אודרי חמודה !

גם אני רקדתי פעם אצל ירון, האמת שגם לי היה חשק כמה פעמים לסגור לו את המוזיקה והמקרופון, הוא צורח לתוך המקרופון, לפעמים היו רגעים שהרגשתי ממש מצוקה, לכן פשוט גמלתי בליבי החלטה ! אני להרקדות של ירון לא מתקרבת

וואלה?

תשמעי, אני כבר חצי שנה בערך אצל ירון. ואני אישית קצת מפחדת מקומות סגורים עם הרבה אנשים ומוזיקה חזקה מאוד.. אפילו בפסטיבל כרמיאל חברים שלי יודעים שאסור לעזוב לי את היד. ודווקא אצל ירון עוד לא יצא לי להרגיש ככה.. למרות הצפיפות בשעות השיא ולמרות הסאונד- שכל אחד ודעתו הוא .כל אחד והבחירות שלו.. אבל המקרה הזה! זו חוצפה. זה ממש לא בסדר שאנשים עושים מה בראש שלהם. קצת כבוד. אני לא אומרת כבוד אליו כמרקיד אלא כבוד לבן אדם! ממש מעצבן אותי לשמוע על דברים כאלה..

מספיקק

New member
חוצפה!

החוצפה הראשונה היא המעשה הנ"ל! החוצפה השנייה שאת בכלל רושמת כל מה שירון עושה או לא עושה?! תתחילי לשמור על הפה שלך בדברים הנוגעים לירון חוצפנית...אני לא מכיר אותו אבל אני נמצא תמיד בכל הרקדה שלו!! באמת נראה בנאדם כל כך מקסים וגם מאנשים שמכירים אותו ידוע לי שהוא בנאדם שלא יכול להזיק, כל כך הרבה טוב לב... אז יא חוצפנית יש לך בעיה איתו?! יפה יותר טוב שלא תבואי להרקדות שלו ואני לא רוצה לשמוע יותר כאלה החפשות!! ירון כרמל המרקיד באמת מספר 1 בארץ!! וזה שהוא "צורח" במיקרופון זה מה שמייחד אותו והופך אותו לירון כרמל! אלפי מדריכים שונים בארץ מנסים "לצרוח" ככה במיקרופון והם עדיין לא זוכים להצלחה כמו של ירון כרמל!! אז בבקשה!

אתה מדבר אליי??

כי אם לא הבנת עדיין -אני בעד ירון.. ובשוק טוטלי מהמעשה הזה שעשה אותו בחור שבא והנמיך. את העצבים שלך תוציא בבקשה אל מישהו אחר..יום טוב. ניפגש בהרקדה היום..:)

וחוץ מזה..

אני רוקדת בהרקדות של ירון, קבוע. ואני בפורום הזה, בן היתר בשביל לספר חוויות ולהעביר ביקורות. ואני חושבת שאין מקום יותר מתאים מזה לספר על דברים טובים שקורים בהרקדה וכן על דברים רעים! אני רוקדת רק אצל ירון אז מה אתה רוצה שאני ארשום? מה קרה בהרקדה של גדי ביטון????.. מה יש לך שנתפלטת אליי.. מילא זה היה במקום.. הייתי מבינה..

../images/Emo204.gif אודרי אל תתרגזי כל כך.....

הוא טעה בשירשור.... לא התכוון אלייך.... קיראי שוב את מה שאמר ואת התגובות שלפנייך.... קוראים לזה "אומנות השירשור"....

../images/Emo204.gif וכמובן שהטעות היא של...

מספיקק ולא שלך {שלא תהרגי גם אותי...
}

מספיקק

New member
טעות!

אודרי חביבתי אם תקראי את תגובתי שוב תביני שהיא בכלל לא מופנת אלייך... אלא אל ההוא שהכפיש את שמו של המרקיד האהוב עליי... אני מאוד מאוד מקווה שהוא הבין את הנקודה היטב...!

armorlts

New member
איזה סגנון!

"תתחילי לשמור על הפה שלך בדברים הנוגעים ל.." "אז יא חוצפנית יש לך בעיה איתו?! יפה יותר טוב שלא תבואי להרקדות שלו ואני לא רוצה לשמוע יותר כאלה החפשות" "וזה שהוא "צורח" במיקרופון זה מה שמייחד אותו והופך אותו לירון כרמל! אלפי מדריכים שונים בארץ מנסים "לצרוח" ככה במיקרופון והם עדיין לא זוכים להצלחה כמו של ירון כרמל!" "עכשיו גם מנהל הפורום טוען שאנחנו כותבים ברדידות?! נשמה גם אתה לא משהו!" תגיד, איך אתה מרגיש כשאתה קורה את זה, כי לי בכלל לא נעים...

יאאא איזה חוצפהה../images/Emo2.gif

יכול להיות שזה בחור שגר בסביבה ורצה קצת שקט, והיתעצבן, ומרוב עצבנות הוא בא ופשוט הנמיך..

מספיקק

New member
מצטער

מצטערק על הסיגנון.. כשמדברים על המרקיד הנ"ל זה יכול לעצבן אותי עד מאוד...

למעלה