מה לעזזל הולך פה?

Aphophis

New member
מה לעזזל הולך פה?

רק אני נכנס לאיזו שנת חורף קלה וכבר הורסים את הפורום? מתחים עדתיים, בדיחות בנות 10 שנים על עתודאים, וכו´... באמת... תירגעו. :) ועכשיו בנימה קלילה יותר עידכון מצב: נעלמתי לקצת זמן כי חוץ מהאונ´ היו לי עוד כמה הסחות כמו לנסות למצוא עבודה נורמלית (מעניינת, ועם כסף טוב) שבסופו של דבר אולי מצאתי. אז הרשמים שלי מהאונ´ הם מצויינים. המרצים כולם טובים, המתרגלים גם בסדר, והכי חשוב זה שהאנשים הם מצויינים, גם העתודאים וגם הלא עתודאים (דניבוי זה כולל אותך :)), אם כי המצב הולך להשתנות לרעה כי יש סיכוי טוב שאני אתנחל בספריה אחרי שגיליתי שיש שם מדף שלם של ספרים על פיתוח מערכות הפעלה. :) בכלל למי שמתאים לו ללמוד בב"ש מומלץ. אז אם הגעתם עד כאן, תודה על הסבלנות. :) ושבת שלום.

alter ego1

New member
מזדהה איתך לגמרי!

אם אתה צריך/רוצה שותף עם מערכות ההפעלה אני מציע את עצמי... נתראה מחר. אגב, שמעת מה קרה עם תכנות 1?

Aphophis

New member
לא ממש :)

1) אני לא מגיע מחר לצערי הרב. (נראה שאני אצטרך להופיע ביום חמישי להרצאת רשות בפיזיקה בגלל זה. :) ) 2)מה קרה?

alter ego1

New member
תכנות 1.....

המחלקה למדעי המחשב החליטה שאין לה תקציב לבודקי תרגילים לכל הקורסים בתכנות. זאת אומרת שאין חובת הגשת תרגילים, מה שאומר שהציון הסופי תלוי איך ורק בציון במבחן- אין משקל לתרגילים. בשבילך זו בטח ברכה... אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני תמיד מפשל במבחנים במחשבים, אז זו מכה די קשה עבורי, ובכלל- עבור שאר הסטודנטים בקורסים האלה (אם שמת לב, הרבה מהסטודנטים שלומדים איתנו אנאלפאביתים בכל מה שקשור למחשבים.) בעקבות ההחלטה הזו יש אפשרות לפרוש מהקורס הזה ולקבל את הכסף חזרה...אני לא יודע מה זה בדיוק אומר, היות והקורס הוא קורס חובה. ומה יעשו מי שלומדים לתואר ראשון במדמ"ח? קיצר, זה די ביזיון.... ממש לא במקום ולא המקום לקצץ. אם כבר מקצצים, אז זה במרצים מן החוץ וכו´.

Aphophis

New member
יש לי הרבה מה להגיד על הקורס

ועל הדרך שבה מלמדים אנשים מדמ"ח ותכנות באקדמיה, וזה לא דברים טובים. הם לא יכולים לצפות מאנשים שבקושי מסוגלים להפעיל וורד ללמוד תכנות בסמסטר זה פשוט בלתי אפשרי. אם אתה יודע תכנות או שיש לך כישרון אז זה קורס קל, ואם לא אז הוא קללה. לדעתי חייבים לעשות את זה כמו באנגלית, רמות של ידע (ממתחילים ועד פטור). מי שמתחיל יעבור סמסטר ראשון קורס על הפעלת המחשב ויסודות התכנות (אני מצפה שבסוף הקורס הוא יוכל להתשמש בלולאות ולא יותר) ובסמסטר שני רק יתחיל להתעמק בחומר. את הבולשיט האלגוריתמי הייתי מוציא החוצה, פרוייקטים שלמים נעשו בלי תכנות מאורגן (לינוקס למשל) אז בטח שתלמידי מדעים (לא מדמ"ח) יסתדרו בלעדיהם, יותר חשוב ללמוד תכנות hands on, לפחות יהיה איזה זכר של שימושיות לתכנות. התכוונתי לעשות על זה הרצאה קצרה בכנס של קהילת לינוקס, אבל הוא לא יצא לדרך. :( בכל אופן, אם אפשר לעזוב את הקורס אני עושה את זה מייד ובלי להצטער על כך. בכל אופן, דניבוי, אם אתה מגיע מחר תעשה רשימות נורמליות שאפשר יהיה לצלם (בפיזיקה ובשיטות) כי כפי שזה נראה אני בכלל לא אוכל להיות מחר אפילו לא להרצאה אחת. (יש לי מבחנים למשרה באינטרנת זהב, ואחריהם אני צריך להגיע להלוויה של אבא של מכר מהקיבוץ). ובנימה יותר שמחה: הצלחתי להוריד פרקים של העונה החדשה של סטארגייט והם אדירים.

למעלה