מה לעזזל הבעיה פה?

• פותח הנושא tcon
  • פורסם בתאריך

tcon

New member
מה לעזזל הבעיה פה?

יש איזה שאילתא ב-MYSQL SELECT עובד בנפרד, אבל יחד עם DELETE מחזיר שגיאה. מה הבעיה פה????
DELETE FROM poll_log WHERE log_id in (SELECT distinct table1.log_id FROM poll_log AS table1 JOIN poll_log AS table2 ON table1.IP_addr = table2.IP_addr and table1.log_id > table2.log_id)​

אמיר ט

New member
המ...

נתחיל בזה שזה פורום PHP, ולא פורום MYSQL בשביל זה יש פורום מסדי נתונים
אבל בכל זאת : א. אף אחד לא אמר שזה אפשרי לעשות DELETE עם sub select, עד לא מזמן אי אפשר היה לעשות sub select גם במשפט SELECT.... ב. JOIN שכזה אפשר בקלות להמיר לתנאי נורמלי בלי JOIN. ג. בפעם הבאה אם אתה רוצה שיוכלו לעזור לך יותר ברצינות תפרסם גם את השגיעה.

tcon

New member
השגיאה היא Wrong Syntax

השגיאה היא Wrong Syntax SELECT מחזיר ISים כמו שצריך DELETE עם IN גם עובד, אבל זה לא עובד יחד

אמיר ט

New member
כמו שאמרתי

אני לא אתפלא בכלל אם כזאת אפשרות לא נתמכת ב MYSQL

אמיר ט

New member
תיארתי לעצמי

במקרה אני עכשיו בקורס Oracle (מסד נתונים "טיפה" יותר גדול\רציני) שם כמובן זה קיים (בדקתי, באמת) אבל אין מה לעשות אני בטוח שלחברה ב MYSQL היו דברים יותר חשובים לעשות מאשר לעשות SubQuery... בעתיד אני מניח שזה יהיה, זה בהחלט משהו חשוב ויפה שיש אנשים שמשתמשים ב SQL לקצת יותר מ select * from xxx...

pelegk2

New member
אז ככה

ב mysqlבניגוד לבסיס נתונים אחרים שהם הרבה הרבה יותר חזקיןם ממנו דוגמאת ORACLE לא ניתן לעשות שאילתה על שאילתה!אין חיה כזו ב mySql יש מדריך של mySql server שמציע דרכים לפתור בעיה של חוסר אפשרות ליצור שאילתות כמו הנל ע"י יצירת טבלה זמנית ואז מחיקתה בסוף

ShaharEvron

New member
קצת לחפש...

יש פרק שלם על Subquery במדריך. אתה גם יכול להוריד את כל המדריך למחשב שלך.

למעלה