מה לעזא...

אולי עבר לו

"המממ... ויקי מבוגרת... אה, בואו נכניס אותה לצבא! נשחק קצת עם עומר ועם הציבור... והצל יזכיר אותי בתגובות שלו!"

לא, פרובוקציה זה קצת יותר גדול

אבל זאת באמת פרובוקציה... זה כאילו הוא היה מביא שוטר להרביץ ללילוש בסדרה...

מה לעזא...

טרולינג משהו?

אגב, הצל פתאום מעריץ את שכונה. בערך.

שיר m

Well-known member

הכל נכון, אבל היי, סוף סוף סדרה שהדמויות שלה אשכרה מתבגרות והולכות לצבא.

כפי שנאמר

הבעיה כאן היא עצם העובדה שגיורא חשב על זה, כי זה ברור שעלה לו בראש מה שזה יגרום לו.
&nbsp
בנוסף, בעיה יותר קשה: לילוש, שלומי ואגם באותו גיל כמו ויקי. אז הם גם יתגייסו?
&nbsp
אלא אם מגייסים אותה בגלל שהרגה את הקוברה, מטעם הסוכנות.

dar dahan

Member
WTF???

הזוי משהו.
אם כי לדעתי לא אמור להיות בעיה.
למה רק מי שהיה בצבא צריך לשחק איש צבא?
אושרי כהן לא היה בצבא ושיחק בסרט בופור.
לדעתי האישית לא צריך לעשות מכל דבר סיפור.
&nbsp

היי, הוא שירת בשיר שלנו!

טוב, זה לא קשור, מה שמעצבן אותי זה המחשבה של גיורא כאן.
&nbsp
לא העניין של הצל וכל זה שהוא אומר "בשביל כסף היא מוכנה ללבוש מדים" כי לא חסרים שחקנים שעשו את זה ולא שירתו (כדי לבקר את צה"ל, ונראה לי שתהיה ביקורת מסוימת).
&nbsp
מה שמעצבן זה ספציפית שגיורא הבין טוב טוב מה הוא עושה.

כן כן. מה שאתם שומעים.

ככה זה כשגיליתי את זה לפני יותר משבוע.
אגב, היה עדיף לסמן ספויילר, לטובת מי שנזהר. (בעצם, יש כאן מישהו כזה בכלל? חוץ ממני, כמובן, שהעמדה שלי בעניין ברורה דיו. או קוראים סמויים, אם נמנעים)

אני יודעת מזה כבר שבוע, לאחר שמישהו פשוט פירסם את התמונה חופשי, בלי שום התראה מסודרת, כמובן. ככה זה. דפדפתי בפיד שלי, ונתקלתי בתמונה. מילא שהרס לעצמו, אבל למה לאחרים, לכל הרוחות ?! אבל טוב, לפחות אני מוכנה מראש לעצם העניין. אגב, אלה שפירסמו זה בגלל שהם, איכשהו, ראו כבר את פרק הפתיחה, שלושה שבועות לפני. זה באמת הכי לא שגרתי שהיה, אבל נסתפק בדברים האלה, כמו שאומרים.

גיורא לא יכל להיות יותר שקוף מזה, והעיקר שאנחנו, ולא רק אנחנו כמובן, ממש לא מיתממים. לא ברור לי הקטע המכוון הזה, כאילו הוא נהנה מכל ה"באזז" הכל כך צפוי, המתבקש והלגיטימי הזה. הוא ידע היטב שפוסט כזה של "הצל", או כל אחד במקומו, יגיע גם יגיע, רק שיצא שהדליפו את הספויילר הרבה לפני שהכל התחיל. אדון אליאסי הפך למספיילר הגדול מכולם, מי היה מאמין.
זה צורם לי מאוד, ואני לא אגזים ואומר שזו ממש יריקה בפרצוף, לפחות של הרוב, שלא יכולים לסבול ניצול ציני שכזה. בלי קשר להאם זה ישרת את העלילה או לא (עוד נראה לגבי זה...), כאן זה מגיע בטעם הכי רע שיכול להיות, עם בחורה שהצהירה מה שהצהירה על עצמה בריש גלי, עוד הרבה לפני ששכונה נכנסה לחיינו... מילא זה שהוא ליהק אותה, עם זה לא הייתה לי בעיה מיוחדת, אבל הדבר הזה?! אני לא מצליחה להבין מה מהנה אותו בכל הקטע.

זהו. אני אשתדל שזו תהיה ההתייחסות היחידה שלי לעניין, למרות שיהיה מאוד קשה להתעלם, זה ברור.

panda0zombie

New member
קיוויתי קצת שזה לא אמיתי

אין לי בעיה שהוא ישלב צבא בסדרות שלו.. זה נושא טוב שאפשר לעשות איתו הרבה אבל כשמישהי כמו עומר גולדמן משחקת את זה עם כל מה שאמרה על צהל, זה מרגיש לי לא נכון
אני מקווה שזה ישרת את העלילה ולא יהיה סתם לפחות
&nbsp
דרך אגב.. לפי מה שזכור לי ויקי לא הייתה בכיתה י"א בעונה הראשונה? עכשיו היא אמורה להיות בי"ב ולא בצבא.. או שתהיה קפיצה בזמנים

Roei152

Well-known member
מנהל
גם בעונה הראשונה ..
כמה פרקים הראשונים הגיעו לרשת עוד לפני השידור...
וגם אני ראיתי אותם... מודה.. הגיעו פרקים 3-4 לרשת וראיתי...
&nbsp

כן.

זה תמיד מגיע, לא משנה מה, אבל אני מדברת על עצם העובדה שהם הצליחו לצפות, רק הם יודעים איך ואיפה, שלושה שבועות לפני שהם עולים לשידור. לפחות אני לא זוכרת פרק זמן משמעותי כזה, בתחום ההדלפות וכל זה. טוב, זהו. נסתפק בזה.

למעלה