מה לעזאזל...?

lacrimosa girl

New member
מה? ../images/Emo12.gif

הפזמון אכן נשמע כמו איווה ב2 שורות הראשונות, כל השאר זוועה! טוב באמת שיש קשר בין המוזיקה לשירה, ובחור, שמעת פעם על קצב?

mary06

New member
הם עושים צחוק?!

בלי קשר לאיווה, אלה 2:21 שניות של סבל! אם הם לא יודעים לעשות מוזיקה שפשוט לא יעשו אותה!! ג'יזס! ויש משהו בפזמון, קצת, בצורה מעורפלת אבל לא יותר מזה!! דאמט הבן אנוש הקשיב לאיווה כשהוא היה על סמים שזה נשמע לו דומה?! אני בטוחה שכל העניין יפתר בקרוב..רק שלא יגיעו איתו להסדר כלשהו וישלמו על זה שהוא רודף בצע מזויין..פיכס ובאמת נראה לכם שתומאס בחיים שלו הקשיב לזבל הזה?! זה מגוחך!! לא, באמת, נראה לכם שתומאס<היצור הכי מוכשר עלי האדמות> הקשיב לשיט הזה ומשהו מזה קסם לו והוא חשב "ממ..זה נותן לי השראה לשיר החדש שלנו.." פאק לא!! אררר עכשיו יצוצו עוד מפגרים שינסו לרכוב על ההצלחה שלהם..

lacrimosa girl

New member
את קוראת לזה "מוזיקה"? ../images/Emo5.gif

אני לא מבינה איך בנאדם יכול להלחין א זה, להקליט את זה וחבר שלו יפרסם את זה. איך נשארו לו חברים בכלל אחרי הדבר הזה?

mary06

New member
מה שאני לא מבינה..

זה איך הטיפש הזה באמת מאמין שמישהו, רגע לא, שתומאס בכבודו ובעצמו, "יגנוב" משהו מגיבוב התווים הזה והצלילים הכי נוראיים שהגוף האנושי מסוגל לייצר..נראה לו שתומאס היה מקשיב לזה?! נראה לו שהוא היה שורד להקשיב לשיט הזה?! וואי הייתי עושה הכל כדי לראות את ההבעה על הפנים של תומאס כשהוא הקשיב לשיר פעם ראשונה..הוא בטח השתין במכנסיים!!! ארר היצור הזה צריך ריאליטי צ'ק קיצוני, ובזה שהוא מאשים אותם הוא סתם יצר פרסום סביב הבדיחה הכושלת שבאמת אי אפשר לכנות אותה "מוזיקה"..משווה את עצמו לנייטוויש..פויה..מקווה שכל מעריצי נייטוויש בפינלנד יתאגדו וירוצו אחריו עם לפידים!!

למעלה