מה לעזאזל??

Silent Speaker

New member
מה לעזאזל??

אז ככה , השארתי לעצמי לשבוע האחרון שלוש סימולציות , את האלה מאתר פסיכו. היום התחלתי לעשות את הסימולציה השנייה שלהם (סתם כי היא הראשונה שתפסתי ביד) ופשוט הייתי בשוק. התחלתי לעשות אותה ואמרתי לעצמי שאני לא מסוגלת יותר והפסקתי אחרי 4 פרקים. זה רק אני או ש: -רמת האנגלית מאוד גבוהה בחלק מהשאלות ונמוכה בחלק אחר (מה שלא עוזר לי ומוריד אותי ל10 טעויות בפרק (!!) -הכמותי גם קשה מהרגיל ואין מספיק זמן לסיים אותו. וגם בו הוכפל מספר הטעויות שלי. -והמילולי , אומנם עשיתי רק פרק אחד , אבל קיבלתי את מה שאני רגילה לקבל. אני חייבת לציין שחטפתי פרנגיט ואני בכאבים ועל אנטיביוטיקה ואני מודאגת ממש בגלל שעוד מעט המבחן, אבל אני שפוייה מספיק כדי לראות שלא ככה הלכו כל שאר הבחינות שעשיתי, שהיו של המרכז הארצי , קידום, תיכון תל אביב ואנקורי. גם לכם הסימולציות נראו מוזרות? אולי זאת רק השנייה שלהם שמוזרה? אולי לכולם הלך טוב ואני פשוט חולה מידי/ גרועה מידי?

SHARON 103

New member
לפי מה ששמעתי...

הסימולציות של רוב המכונים ( קידום לא נכנס לקטגוריה) טובות ומשקפות יחסית את הבחינה. לכן אל תחששי כל כך..... בהצלחה

Silent Speaker

New member
אין לי בעיה

עם הסימולציות האחרות , השאלה שלי היא אם גם לאחרים היו בעיות עם הסימולציות של אתר פסיכו או רק לי.. הבעיה היא שעשיתי את כל שאר הסימולציות ונשארו לי רק האלה של פסיכו , בגלל זה נכנסתי ללחץ כי הסימולציה ממש ממש עצבנה אותי.. (אגב , נרגעתי , ידידה מביאה לי סימולציות של יואל גבע ) סתם מעניין אותי לדעת מה הסיבה שהלך לי כל כך רע , אם זאת הסימולציה , אני , או העובדה שאני חולה. ותודה ובהצלחה גם לך . אין לי משהו יותר טוב לאחל חוץ משזה יהיה הפסיכומטרי האחרון של כולכם!

PinkyRaSta

New member
אני אתמול קיבלתי 640 בקידום ../images/Emo210.gif

בסימולציות של אתר פסיכו גם לי לא הלך טוב, והייתה לי שם ירידה ענקית מה16H וה15H, מהסימולציה של קידום <!> ומהסימולציה של פורטל פסיכומטרי.

למעלה