מה לעזאזל?

מה לעזאזל?

אני מנסה להתחבר לסרבר מסויים וזה כותב לי: Closing Link: 0.0.0.0 (You're using an insecure proxy. See http://forums.mIRCx.co.il for information about how to config your proxy in a safe manner. (2003/12/16 18.24)) מישהו יכול להגיד לי מה זה עוזר ואיך אני פותר את זה?? זה ממש דחוף ותודה מראש

tzvika pick

New member
מסיבה כלשהיא, יש לך פרוקסי פתוח

שרץ במחשב. אני באמת לא יודע למה זה טוב לך, אז כדאי לך לסגור אותו, ומהר.

tzvika pick

New member
קודם כל - האם אתה התקנת פרוקסי

האם אתה התקנת שרת פרוקסי במחשב שלך? אולי WinGate או WinProxy? אם לא, איך אתה מחובר לאינטרנט? ADSL? כבלים, או דרך רשת מקומית? האם בדקת לאחרונה אם יש לך וירוסים/תולעים במחשב?

אוקי:

אני עצמי לא התקנתי פרוקסי אני מחובר בסיבים אופטיים אבל אני חלק מרשת (לא דרך רשת!!!) אין לי וירוסים/תולעים במחשב... התקשרתי לאחראי אינטרנט שלנו והוא אמר שאני לא משתמש בפורקסי ומתחבר ישר לאינטרנט... :|

tzvika pick

New member
אני לא יודע איך בדיוק בנויה הרשת

אצלך, אבל זה מה שההודעה אומרת. ובדרך כלל, היא גם צודקת :) יכול להיות שהאחראי אינטרנט אצלך לא ממש הבין את השאלה שלך. אתה לא חייב לצאת לאינטרנט דרך הפרוקסי.. מספיק שמישהו עם אותה כתובת IP מריץ שרת פרוקסי, ואתה חסום. יכול להיות שפעם היה שרת פרוקסי במחשבים אצלכם, ומאז אתם חסומים. אם תשלח לי את כתובת הIP שלך במסר פרטי, אני אשמח לבדוק אם יש לך שרת פרוקסי מותקן.

tzvika pick

New member
בעצם, אתה יכול לעשות את זה לבד...

כנס לאתר הבא, ותריץ סריקה מלאה על המחשב שלך.

למעלה