מה לעזאזל?!

tomato4

New member
מה לעזאזל?!

זה פשוט נוראי! אתם ראיתם איך הוא ירד פה על דמדומים?! זה שהוא בפעילים של ישראבלוג לא אומר שמותר לו כל כך לחוש את עצמו!! זה ממש הרגיז אותי! פשוט תראו - http://israblog.nana10.co.il/tblogread.asp?blog=63809 איזה אידיוט!

One Drop

New member
ככה בדיוק הוא זוכה לכל כך הרבה רייטינג

נכנסתי ולא מצאתי שום דבר וגם אם הייתי מוצאת - מה זה משנה? על טעם וריח אין מה להתכווח.. יש אנשים שאוהבים, יש כאלה שלא - שכל אחד יחיה בכיף.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo207.gif יש פה אנשים מרמת גן?../images/Emo29.gif

אני צריכה להגיע מחר לפארק הלאומי ברמתגן ואין לי שמץ איפה זה, ולא מצאתי בכלל אוטובוסים למקום... אז אולי יש פה מישהי שמכירה? ויודעת איך אני מגיעה לשם? (אוטובוסים או מראשון (שאין) או מת"א (שלא מצאתי)

Because Of May

New member
אוקיי אז ככה:../images/Emo109.gif

את יכולה לקחת מת"א 63 (מליד הים, הסנטר, לא חסר), לרדת ברחוב הרוא"ה, ואז לקחת 67 וזה לוקח אותך עד הפארק (תשאלי את הנהג איפה לרדת). או: לקחת קו 30 מהים (או ממקום אחר שנוח לך), זה גם מוריד ליד הפארק. אהה, אבל אחרי 8 בערב הוא משנה מסלול. או: 35 (למרות שאין לי מושג מאיפה לוקחים, אני רק יודעת שהוא בסביבה של הפארק). או: לקחת 60/ 61 מתחנה מרכזית נראה לי, לרדת בנגבה, ללכת קצת עד לרחוב הרואה, ומשם להמשיך ישר עד שאת רואה תחנה של 67. נראה לי תסתבכי אבל... P:. זה האלטרנטיבות הנפוצות XD. ~חוזרת להיות סמויה~

xXx Lilo xXx

New member
חח אל תיהיה סמויה!../images/Emo29.gif

ותודה, בסוף גררתי את אבא והוא הסתובב במשך שעתיים וחצי בחום כשאני יצאתי לצלם XD

Fall Out Liel

New member
יאא אני גרה ליד../images/Emo168.gif

אם הייתי רואה את ההודעה קודם הייתי עונה לך, ועוד הייתי ממש שתי מטר משם בגלל המסיבת סיום.

למעלה