מה לעזאזאל?

מה לעזאזאל?

מה זאת השיחה המטורפת הזאת? מה ?????\ אתם רוצים לאכול בשר אז תוכלו, אבל אתם מדברים כאילו זה דבר נוראי שאנשים אחרים לא אוכלים בשר. זה שיש הרבה צמחונים בתנועה זה די הגיוני בהתחשב בזה שהם מתיימרים להיות אוהבי אדם ואנשים שרוצים לשפר את החברה. לשפר את החברה זה לא אומר גם בין היתר למנוע התעללות לא רק בבני אדם אלא גם בחיות? אנשי חווה מתנהגים בצורה יחסית מאד לא אנוכית והם מקריבים הרבה מעצמם כדי שהם ירגישו שהם עושים משהו למען החברה,.. אז למה לא לוותר על דבר לא עד כדי כך מסובך כמו אכילת בשר?! להיות טבעוני זה באמת קשה, אבל צמחונות? אני לא מבינה מה הביג דיל...משהו בשיחה הזאת היה נראה לי לא הגיוני, אתם מתבדחים או שאתם מדברים ברצינות??

ללך123

New member
אתה לא יכולה

לדרוש ממני להיות צמחונית כמו שאני לא יכולה לדרוש ממך להפסיק. למטבע הזה יש שני צדדים. אולי זה מוסרי ואולי זה נכון ואולי אני בוחרת במודע (או שלא במודע) להתעלם מהתעללות בחיות וכו'. אז את יכולה לדבר איתי על זה ולהביא אותי למודעות אבל הבחירה של אם להיות צמחונית או לא היא שלי. את לא יכול לדרוש מאנשים להיות צמחונים רק בגלל שזה "לא עד כדי כך מסובך לא לאכול בשר"

ללך(מרגיש מטופש בפורום)...

הוא לא אמר שאת צריכה להיות צמחונית, הוא אמר שזה לא כל כך מסובך להיות צמחוני ושהוא לא מבין את הבעיה(אם את בת מצטערת..) :)

ללך123

New member
זה עדיין

דבר שעיצבן אותי שהיא אמרה (נראה לי שזאת בת, בילבלת אותי כבר) אם אני הייתי אומרת, אני לא מבינה מה הקטע בלהיות צמחוני? זה סתם קשה מידי. לא היו נכנסים בי?

אפשר גם באותה מידה להגיד

"אני עושה דבר לא מוסרי אבל לך אין זכות להגיד לי להפסיק". זה ויכוח ישן נושן גיברת.. ואז בשלב מסוים בתנועה שכולם כבר הבינו שמוסר זה הקטע, אז כן, מצתמחנים. כאילו, לפי דעתי, הרבה חושבים שזה הדבר הנכון לעשות פשוט אין להם כוח להתחיל. (כמוני- אני גם חושבת שזה הדבר הנכון לעשות, אבל אין לי כוח להמשיך, אבל אין לי גם כוח להפסיק, כי מה, 4 שנים? ואולי זה ניהליזם? אז אני ממשיכה להיות צמחונית)

למעלה