מה לעולם לא תוכלו??

ssyוM

New member
אז...../images/Emo60.gif כבר אכלתי....

וגם אני דבקה באימרה...never say never במיוחד עכשיו לקראת ה
לסין
.

hilalev

New member
כל מה שכתבת- אני לעולם לא אוכל !

כל שרץ ! פירות ים צפרדעים ? בעעעעעעעעעעעעעעעע למות !

Game master

New member
אמאשל רועי ושרון לא תכניס לעולם לפה

שרצים, דגים, פירות ים, צפרדעים, מוחות ושאר איברים פנימיים כמו כליות לבבות ריאות וכד'.

dance of life

New member
בתור צמחונית...

אני חושבת שאני לעולם לא אכניס לפה שרצים למיניהם... המחשבה מעוררת בי חלחלה נוראית

אני עוכל הכל, ללא בעיה למעט 2 דברים

שמעולם לא טעמתי ולא יודע למה: רגל קרושה וגפילטא פיש. יהיה לי קשה אמוציונאלית לאכול כלב או פרימאט. ודרך אגב מה ההבדל בין חלזון ושבלול? למעט העובדה ששבלול זה חילזון ולא כל חילזון הוא שבלול?

כשהייתי באפריקה

אכלתי במסעדה שנקראת "קרנבו " ,יש שם הכל , החל מבשר סוסים דרך חתולים וכלה בקופים....בקיצור כל מה שזז . לא ,לא סירבתי לכלום מהמנות האלה , חלקם היה טעים יותר וחלקם פחות. אבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל יש מחסום אחד שעליו אני לא מצליח להתגבר ואני מנסה , באמת ,וזה לטעום גפילטאפיש ורגל קרושה. שני הדברים היחדים שלא הייתי מסוגל לטעום.

cookie13

New member
יש לי קיק לפולניאדה

חולה על רגל כרושה וטורפת גיפילתע, בעיקר כשהם מתוקים מתוקים אני, המחסום שלי הוא דבש. ש-ו-נ-א-ת דבש! אוהבת עוגות דבש (גם את העוגות המדהימות שלך, איש יקר) אוהבת עוף בדבש, וכו' אבל בדבש נקי, לא מסוגלת לגעת.

זו "קרניבור" שהוזכרה אי שם למעלה.

בלי קופים-רק במערב אפריקה. בלי סוסים-חיה לא אפריקאית. בלי חתולים- אם אריה הוא חתול אז כן.

אכן זו המסעדה.

דווקא סוסים כן היו , זברות.(סוסים לא ?) גם קופים אני בטוח שאכלתי שם. לגבי חתולים, אולי אני מתבלבל עם מקום אחר.

זברה זה אולי חמור אבל בטח לא סוס.

וסוסים דרך אגב אוכלים בפריז. קופים בקניה לא אכלת, לפחות לא בקרניבור. ניראה לי שהיה לך ביקור הזוי מעט במיזרח אפריקה...

למעלה