מה לעולם לא תוכלו??

cookie13

New member
מה לעולם לא תוכלו??

למרות שאני דבוקה לאמירה "never say never" אחרי שכבר אכלתי מיני שרצים, חיות טרופיות מוזרות (עם בשר קשה ואפור להפליא) צמחים, צפרדעים וכו, יש לי טאבו לא מצליחה לגעת בחלזונות! בטוחה שהם טעימים, שהחמאה שנוטפת מהם משובחת, אבל כל פעם שאני עומדת מולם, אני נזכרת בכל החלזונות שאני מועכת בימי גשם מהכניסה לבית בדרך לאוטו בחניה, ולא מסוגלת להכניס אותם לפה. מה אתם לא מסוגלים להכניס לפה?

cookie13

New member
תאכלו. תודה!

יש הנחות לעולה חדשה?

החתולית

New member
גם אני לא אוכלת שבלולים

אוכלת פירות ים, מולים וקוקי סן ז'ק - הכל מבושל / מטוגן / צלוי , אוכלת קרפצ'ו וגם סטייק טרטר טעמתי, אבל איכשהו שבלולים וצדפות חיות לא מצליחה להביא את עצמי לטעום. חרקים, נחשים וחיות מחמד למיניהן - לא ניסיתי ולא אנסה - מחסום פסיכולוגי, שלא מטריד אותי ואני חיה איתו בשלום.

מאקי

New member
יש הבדל בין חלזונות לשבלולים

כמו שיש הבדל בין שפן לארנב... עין ערך מיץ פטל
ולשאלה........... .......................... אז אין ממש מחסומים באוכל.. מהטעם הפשוט.. עד שלא טעמת אין לך דיעה על הענין.. ו..........לא אומרים איכסל אוכל וקולינריה הנה ענין של גאוגרפיה (מעניין מה אומרים ההודים על מנהגי שחיטת הבקר שלנו) וכו.

מאקי

New member
../images/Emo9.gifלבלוע??? מסופקנתני. אוכל זה לא

מה שמגיע לבטן אח"כ??

מאקי

New member
תנגבו את החלב מהשפתיים ילדודס...

האלו... זה רדיו?? אז ככה אם אתה אוכל חתיכה מבן אדם.... אתה נחשב קניבל ולא קניבור.. ו......... אכילת מיצים איננה אכילת השלם.. שלא בדומה בכלל לאכילת חיה. אלא דומה יותר ללגימת חלב... ודרך אגב.. אין חדש תחת השמש זו לא המצאה שלנו.... רק שעכשיו הכל איך נאמר.... מתוקשר ומתועד יותר.

ssyוM

New member
אני לא מנגבת ...

אני מלקקת ובולעת ( את החלב מהשפתיים ...
)

ssyוM

New member
../images/Emo98.gif אתה מוזמן להתפרע חופשי ...

עם הדימיון ...

S i g u r R o s

New member
מעדיף דמיון מודרך. תודה.

מה"פנטסטי" נגמלתי בתהליך התגברות מהיר ואיכותי.

ssyוM

New member
אני לא יודעת מה איתך ....

אבל אם אני הייתי רואה
נובח לא הייתי בונה על האימרה הזו ...

למעלה