מה למדתם מהפגישות???

מה למדתם מהפגישות???

האם שיניתם את מה שאתם מחפשים??? האם ההתייחסות השתנתה??? {הסבלנות/חוסר סבלנות,פתיחות/חוסר פתיחות לדברים שונים...וכו´...}

פשוT אJי

New member
על מה שלמדתי בפגישות....

ובכן 4 שנים הם פרק זמן לא מבוטל...במשך הזמן כל אדם משתנה ועובר שינויים כאלה ואחרים...והשינויים הפנמיים הם יותר בני בריתם של האנשים הרווקים משום שאין מסגרת מחייבת וממילא אפשר יותר להשתנות... מה שלא יהיה אני לא אותו אדם שהייתי לפני ארבע שנים וכך גם מה שחיפשתי לפני ארבע שנים זה לא אותו דבר...בדברים המהותיים לא חל שינוי !! כמו אם חיפשתי חכם מאד אני לא אחפש טיפש כיום אבל אני אחפש יותר חכם..
אפשר לומר שהדרישות גדלות מצד אחד אבל מצד שני את מכירה יותר סיגנונות וזה משנה את הגוונים של עולם השידוכים..כרק התחלתי שידוכים ראיתי את העולם הזה בשחור לבן " מתאים לא מתאים " עכשיו בעולם הזה יש יותר גוונים, יש מתאים יותר ומתאים פחות והתמקדות במה הוא לא מתאים והאם זה מהותי או שאפשר להסתדר עם זה בהמשך החיים...יש סולם ערכים ברור של מה חשוב יותר ומה פחות....שבהתחילת השידוכים הוא פחות מגובש מחוסר ניסיון... הפגישות עצמן הן החלק היותר קשה בכל הקטע הזה הן יכולות להתיש ולאכזב...ועוד יותר מכך הקטע המאולץ והכ"כ לא טיבעי של לשבת מול מישהו ולחפש איפה הוא מתאים לך הוא קצת תלוש...אבל מה לעשות?? ככה זה עובד... נראה מתי זה יצליח לעבוד גם עלי

שומר 23

New member
אמנם הייתי מוותר על זה..

אבל ללא ספק למדתי רבות הן במה שאני מודע לו והן בדברים שבתת המודע הן ביחס כלפי אנשים ונשים והן ביחס כלפי עצמי הן בעומק החשיבה והן בקלות המחשבה הן בהסתייגות מדברים והן בלקבל את הדברים.. אז במחשבה שנייה ייתכן שלא הייתי מוותר על זה..

פשוT אJי

New member
לשנות דעה בשלוש שורות...

הספק משמעותי... יש לך ראיה דו מימדית, רואה בו זמנית מכל הכיוונים ...

שומר 23

New member
ממליץ לך ללמוד מהענין..

ההסתכלות הרחבה על דברים מכיוונים שונים טובה לחיים.. ובקשר למה שכתבתי זה כמובן היה בהלצה. ערב טוב..

hatam

New member
למדתי

להכיר סוגים שונים של אנשים. למדתי בדיוק איזה סגנון מתאים לי, או איזה אני מתחברת אליו, ולכן מחפשת אותו. למדתי שצריך להתפלל כדי לקבל, לא הכל בא בקלות בחיים. למדתי ששידוך זה נס!! לא שיניתי את מה שאני מחפשת, אבל חידדתי המון דברים. אם פעם הייתי מסתפקת בחכם ירא שמים ונראה טוב היום אני מחפשת גם בן אדם זורם, מלא שמחה, חברהמן, עדין ובעל רגש ולא שקט.

למעלה