מה למדתי היום

r o n i t 3 7

New member
מה למדתי היום

למדתי כי ישנו קשר הדוק בין הגוף והנפש, ולפעמים כאשר הנפש שלנו פגועה הדבר יכול להתבטא בצורה פיזיולוגית. מביאה לכם על קצה המלזג מעט הארות ובטוחה כי כל אחד מאיתנו יודע אותן אך לא תמיד אנו מייסמים אותן. על מנת למנוע מצבים שכאלו רצוי לסגל לנו דרך חיים, לחיים טובים יותר מאושרים יותר: 1. אופטימיות - אנשים אופטימיים פחות חולים, יש להם ראייה טובה יותר של החיים, כתוצאה מכך המצב הבריאותי שלהם טוב יותר. [אני שהייתי היום קצת פסימית - עכשיו מחייכת]. 2. משאבי התמודדות - ישנם 2 משאבים להתמודדות: משאבים פנימיים ומשאבים חברתיים, אין בהכרח צריך שיהיו את שניהם אך מאוד חשוב שיהיה לאדם לפחות אחד מהם. משאב פנימי - היכולת של אדם להתמודד במצבי לחץ. משאב חברתי - התמיכה החברתית חשובה מאוד ועוזרת לאנשים בהתמודדות. איזה כיף לנו יש לנו כאן את המשאב הזה שהוא פחות לכולם... כמו כן מחקרים מוכיחים כי אנשים הנמצאים בזוגיות מאושרים יותר [יודעת שיש שיחלקו על מחקר זה כי הריי אנו היינו בזוגיות ועכשיו אנחנו ___ אך במחקר נמצא כי אנשים הישנים מחובקים, במוח ישנו הורמון מסויים הגורם לאדם להתעורר עם מצב רוח טוב יותר - המלצה שלי - כפיות והרבה...] 3. המערכת החיסונית - ידוע כי כאשר מצב רוחנו ירוד המע' החיסונית יורדת וכך אנו חשופים יותר לחלות... המלצה: חייכו תמיד. 4. - סגנון חיים - סגנון החיים שלנו יכול גם הוא לתרום לאושר שלנו, מכון כושר, אוכל בריא וכו'... [וזאת למרות כי שמעתי שפחממות תורמות גם כן להעלאת מצב רוח - אני ויתרתי]. הרבה אושר
~דעתי~

אני דווקא למדתי על "משפחה חורגת"

לא קורה לי הרבה אבל ממש התלהבתי מהסידרה כי יש לה ערך מוסף רציני עבור הצופים.... הראו שם כיצד הזוג בוכים על החובות שלהם ועל המצב הכלכלי אבל שורפים ביחד 900 ש"ח על סיגריות במקום להקצות את הכסף הזה להחזר חובות והיו שם עוד הרבה רעיונות ששווה להיחשף עליהם ... תכלס ? שווה עוגיה ! ועכשיו לגביי מה שלמדת אז ככה : 1. אופטימיות זה MUST 2. מחמישים אחוז ומעלה זה מבורך ... 3. ניתן לטיפול ע"י שינוי בתפיסה 4. מקובל עלי

אוףףףףףףף

ממש רציתי לראות ופיספסתי. אפשר להציע לך עוגייה וירטואלית תמורת מידע על שהיה בתוכנית?

בגדול: ניתוח הוצאות מפורט

הפסקת עישון מסיבות כלכליות (במקרה של התוכנית) קניה בסופר לפי רשימה ורק על פי צורך אמיתי ! שיפור אשראי ועמלות בבנקים (לא הזכירו את בנק הדואר) הגדלת הכנסות כתוצאה משיווק עצמי טוב יותר (במקרה של הבעל שהיה עצמאי) ועוד ועוד... שבוע הבא משפחה אחרת

אני למדתי היום

שאפשר גם לא לעשות כלום ולהרוויח שקט. ועם יש חיוך מלא שיניים אז השמיים הם הגבול...

:)))))

ני למדתי לש'ות כסף מה"לא לשות כלום" הזה..........:))) רוצה לאמר לך... הקישורית ששלח לי כופרע.... עושה את שלה טוב מיאוד מיאוד... ני ממש לא עושה כלום וזה נידבק בי :)))) {מי אמר שלהמר זה דבר רע??? :))).... ברוקרית!!! באימאימא שלהם חנקתי להם ת'קופונים}

גם אני יושבת וסופרת

מטבע למטבע..מגלגלת את הבוהן בבוהן ומקליקה שצריך... זה לא הימור מותק. ... זה לדעת לקרא ולהבין מה את קוראת..לפעמים יש חיזוי..לפעמים יש תיזוז.. אבל בעיקרון..עושים כסף לא?

סעיף 1 בכלל שלי ! אז לא לגנוב ../images/Emo6.gif

סעיף 2 ו 3 גם בסדר. אבל עם 4 יש לי ממש בעיה... הולך על 1,2,3

magic40

New member
../images/Emo221.gifלמחשבה-סיטואציית האבא והבן

זו הנקודה שנתקעה לי בראש עד כמה שעניין הכסף הוא הכותרת אב משפחה מתנהג כמו ילד חסר ביטחון מול המערכת וכל זה בגלל חוסר פירגון מאביו ,חוסר היכולת של אביו לומר לו כמה הוא טוב ושהוא יכול להצליח משקעים מהילדות מנטרלים אותנו לכל החיים וגם דוגמא אישית זה היה קטע קשה ואני כבר חושבת ליזום שיחה עם הגרוש שלי על העניין הזה כי אלו סממנים שאני רואה כבר מעכשיו

למעלה